cover-facebook-octombrie--Film-Now

Recomandările lunii octombrie. Ce urmărești luna aceasta pe Film Now

Pregătește păturica pufoasă și ciocolata caldă pentru că luna octombrie se anunță a fi extrem de generoasă la capitolul filme. O super combinație de SF, comedie, acțiune și dragoste. Hai să vezi care sunt recomandările noastre:

THINK LIKE A MAN

Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat

Vineri, 02 octombrie, la 20:00

Regia: Tim Story

Cu: Chris Brown, Gabrielle Union, Gary Owen, Jenifer Lewis, Jerry Ferrara, Kevin Hart, Meagan Good, Michael Ealy, Regina Hall, Romany Malco, Taraji P. Henson, Terrence Jenkins

Bărbații pot fi adesea încăpățânați - sau așa pare în comedia "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un bărbat". Patru femei, fiecare într-o relație, se resemnează cu ideea că iubiții lor sunt incorigibili. Dar când acestea descoperă o carte despre cum să "gândești ca un bărbat" încep să folosească tactici din ea ca să-i manipuleze. Atunci când vor descoperi planul, iubiții nu vor fi deloc încântați. 

Vezi trailerul aici. 

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD

Cum să-ţi dresezi dragonul 3

În premieră pe micul ecran, sâmbătă, 03 octombrie, la 20:00 

Regia: Dean DeBlois

Cu: Jay Baruchel,  America Ferrera,  F. Murray Abraham 

În premieră pe micul ecran, în a treia și ultima parte din saga vikingilor prieteni ai dragonilor,  DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare și despre puterea de a renunța la cineva drag.

Sughiț este acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid. Iar dragonul sau, Știrbul (o Furie a Nopții) descoperă ca nu este ultimul din specia sa atunci cand întâlnește o femela, o Furie a Luminii. Însă, mica lor așezare se află în fața celei mai mari amenințări pe care a cunoscut-o vreodată, iar Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească insula și să pornească într-o aventură spre o lume a legendelor. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul vor lupta împreună, până la capătul Pământului. "Cum să-ți dresezi dragonul 3" s-a bucurat de un enorm succes de critică și de casa, depășind în încasări o jumătate de milion de dolari. 

Vezi trailerul aici. 

MEG: Confruntare în adâncuri 

Duminică, 04 octombrie, la 20:00 

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de un Megalodon - o uriaşă creatură preistorică, despre care toată lumea presupunea ca nu mai exista. Mai exact, toti... în afara de Jonas Taylor (Jason Statham) - scafandru profesionist, expert în salvări. Jonas e recrutat să conducă misiunea de salvare a cercetătorilor blocați în adâncuri. Nimeni nu știe însă că el a mai întâlnit Megalodonul într-o misiune mai veche. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să-şi înfrunte frica și să-și rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Vezi trailerul aici. 

NO GOOD DEED

Nicio faptă bună

Vineri, 09 octombrie, la 21:30.

Regia: Sam Miller

Cu: Idris Elba, Taraji P. Henson, Kate Del Castillo, Leslie Bibb, Henry Simmons

Un evadat din închisoare descoperă că prietena sa l-a înşelat şi o ucide. Aceasta e doar începutul: atunci când o mama singură deschide uşa unui necunoscut, acesta pare şarmant şi neajutorat. Acceptând să facă o faptă bună, Terry îl primeşte pe Colin în casă şi chiar flirtează cu el, până ce modul lui de a se purta începe să devină suspect. De acum înainte, totul e o cursă pentru supravieţuire în lupta cu un psihopat decis să nu lase nicio faptă bună nepedepsită.

Vezi trailerul aici. 

A DOG'S WAY HOME

Drumul unui câine către casă

Sâmbătă, 10 octombrie, la 20

Regia: Charles Martin Smith

Cu: Ashley Judd, Edward James Olmos , Jonah Hauer-King

Bella este o căţeluşă iubita. Dar când stăpânul ei, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar, pleacă de acasă, Bella fuge de acasă într-o călătorie de sute de kilometri, doar pentru a-l regasi. Pe drum schimbă vieţile multora  - de la un veteran de război și până la un pui de pumă orfan. Bazat pe bestsellerul cu același nume,  A Dog’s Way Home e o odă emoţionantă adusă iubirii necondiţionate a unui câine pentru stăpânul său.

Vezi trailerul aici. 

THE TAKING OF PELHAM 1 2 3

S-a furat un tren

Duminică, 11 octombrie, la 20

Regia: Tony Scott

Cu: Denzel Washington, James Gandolfini, John Travolta, John Turturro, Luis Guzman, Michael Rispoli

Walter Garber e supervizor la dispeceratul metroului newyorkez. În ceea ce părea o zi de lucru obişnuită, Garber se trezeşte cu un telefon neaşteptat: o garnitură de metrou a fost furată, iar capul grupării de infractori cere 10 milioane de dolari într-o oră, ca să nu ucidă ostatici. Autorităţile se implică imediat, dar adevărata luptă se dă între Ryder, liderul răpitorilor, şi cel care e nevoit să negocieze o rezolvare paşnică și să evite drama. "S-a furat un tren" îi are cap de afiş pe Denzel Washington şi John Travolta.

Vezi trailerul aici. 

STAN & OLLIE

Stan și Ollie

Vineri, 16 octombrie, la 20. 

Regia: Jon S. Baird

Cu: Steve Coogan,  John C. Reilly,  Shirley Henderson 

Steve Coogan și John C. Reilly fac doua roluri excepționale interpretându-i pe Stan Laurel și Oliver "Ollie" Hardy (Stan și Bran), una dintre cele mai faimoase echipe de actori comici ai tuturor timpurilor. În 1953, Stan și Bran, aflați în apusul carierei lor, pleacă într-un turneu prin Marea Britanie. Îmbătrâniți, ei se confruntă cu un viitor incert, dar reușesc să formeze și pe scenă legătura cu fanii lor, care le adoră spectacolele. Turneul este un succes, dar Stan și Ollie probleme din trecut ale relației lor ies din nou la suprafață, iar sănătatea lui Oliver se deteriorează, amenințându-le parteneriatul prețios. Conștienți că se apropie de final, ei încearcă să redescopere cât sunt de importanți unul pentru celălalt.

Vezi trailerul aici. 

LITTLE 

Șefa a intrat la apă

În premieră pe micul ecran, sâmbătă, 17 octombrie, la 20. 

Regia: Tina Gordon

Cu: Justin Hartley, Regina Hall,  Issa Rae,  Marsai Martin

Jordan Sanders (Regina Hall) este președinta unei companii IT - femeie de afaceri de succes, dar care se poartă mizerabil cu angajații săi. Exact înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei, ea se trezește... mică. E captivă în corpul unei fete de 13 ani și - la această vârstă - nu poate avea control deplin nici măcar asupra propriei vieți. Singura care cunoaște secretul este April, asistenta personală pe care obișnuia să o chinuie de dimineață până seara. A sosit momentul ca Șefa să se maturizeze. Versiunea pre-adolescentă a lui Jordan este interpretată de Marsai Martin.

Vezi trailerul aici. 

LUCY 

Duminică, 18 octombrie, la 20

Regia: Luc Besson

Cu: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik

Creator al unora dintre cele mai puternice eroine, regizorul Luc Besson ne-o aduce pe Scarlett Johansson într-un deosebit  thriller de acțiune. Lucy este victima traficului de droguri, folosită drept "catâr uman", pentru a transporta în corpul ei substanțele periculoase. Din întamplare, planul se  întoarce împotriva celor care au răpit-o, iar Lucy se transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, gata de răzbunare.

Vezi trailerul aici. 

MY SPY

Profu' de spionaj

Sâmbătă, 23 octombrie, la 20:00

Regia: Steven Segal

Cu: Dave Bautista, Ken Jeong, Chloe Coleman

JJ (Dave Bautista) este un agent CIA foarte eficient în situații de lupta, dar care nu prea reușește să rămână sub acoperire. Iar acum este deconspirat chiar și de o fetiță de 9 ani, pe când îi supraveghează familia. Sophie (Chloe Coleman) este un copil precoce: să nu îl deconspire pe JJ, îi cere să o învețe - la schimb - să fie spioană. Meditatiile încep mai mult de nevoie, dar în scurt timp JJ descoperă cat de greu îi este sa reziste sarmului micuței Sophie.

Vezi trailerul aici. 

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului

Sâmbătă, 24 octombrie, la 20.

Regia: Bob Persichetti,  Peter Ramsey 

Cu: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson

Miles Morales e adolescent, trăiește în Brooklyn și nu pare sa se adapteze în noua sa şcoală. Preferă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron. Viaţa lui Miles devine şi mai complicată atunci când este muşcat de un păianjen radioactiv, care-l face să dobândească abilităţi şi trăsături supranaturale. Practic, sa devina Spider-Man. Iar cand geniul malefic al oraşului reuşeşte să deschidă un portal către alte universuri, în lumea lui Miles apar și alte versiuni ale lui Spider-Man (inclusiv cea a lui Peter Parker, o Spider-Gwen, un Spider-Ham şi Peni Parker). Ajutat de toți aceștia, Miles învaţă să accepte provocările şi responsabilităţile unui adevărat super-erou.

Vezi trailerul aici. 

HANNA

Duminică, 25 octombrie, la 20. 

Regia: Joe Wright

Cu: Saoirse Ronan, Eric Bana, John MacMillan, Tom Hollander

Hanna e o adolescentă al cărei tată e fost agent CIA. El o crește și o antrenează în pădurile nemiloase ale Finlandei, pentru a deveni asasinul perfect. Atunci când tatăl o trimite într-o misiune dificilă, pe urmele ei pornesc agenţi periculoşi, în slujba celei care a ucis-o și pe mama Hannei. Tânăra începe să înţeleagă mai multe despre familia sa şi despre adevărata ei misiune.

Vezi trailerul aici. 

YESTERDAY

În premieră pe micul ecran

Vineri, 30 octombrie, la 20

Regia: Danny Boyle

Cu: Himesh Patel,  Lily James,  Sophia Di Martino 

Jack Malik (Himesh Patel) este un artist dintr-un orășel englezesc, ce încearcă fără succes să-și facă cunoscute compozițiile. După un ciudat accident ce implică și o pană de curent mondială, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată. Este singurul care și-i amintește, singurul din lume care le mai știe muzica. Dar muzica Beatles-ilor trebuie cunoscută și recunoscută, nu? Yesterday este o comedie romantică Rock'N'roll despre visuri, prietenie și iubire.

Vezi trailerul aici. 

ESCAPE ROOM 

Scapă, dacă poţi!

Sâmbătă, 31 octombrie, la 21:50

Regia: Adam Robitel

Cu: Taylor Russell, Jay Ellis, Logan Miller

De Halloween, Film Now ți-a pregătit horror-ul psihologic al momentului: Escape Room/ Scapă dacă poţi este povestea a şase oameni diferiți, care nu se cunosc între ei, dar care participă la o competiție de tipul "escape room" pentru a câștiga zece mii de dolari. Ei se vor descoperi însa în situaţii imposibil de controlat şi vor fi obligați să-şi pună mintea la contribuţie nu doar pentru a le depăşi, ci și pentru a rămâne în viață.

Vezi trailerul aici. 

 

Programul Zilei

vineri19.04
sâmbătă20.04
duminică21.04
luni22.04
marți23.04
miercuri24.04
joi25.04
06:25 Fiul meu
07:50 Tipic masculin
09:30 in curte
11:05 Indiana Jones si Ultima cruciada
13:05 Trauma
16:35 Ma dau in vant dupa cumparaturi
18:15 Max
20:00 Barbati in Negru International
21:55 Operatiunea Valkyrie
23:50 Politist la San Francisco
01:45 Linia mortii
03:30 Spotlight
05:30 inca un rand
07:25 Barbati in Negru International
09:10 Calatoriile lui Gulliver
10:35 Operatiunea Valkyrie
14:30 O nunta exploziva
16:05 Blonda de la drept 2
17:35 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
20:00 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
21:45 Equalizer
23:50 Nascuti asasini
01:45 Vanatorul de recompense 2049
05:40 Regasirea
07:10 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
09:30 Zana Maseluta
11:10 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
12:55 Un an de pomina
14:35 Ziua in care s-a oprit Pamantul
16:15 Un jurnal pentru Jordan
18:20 Morbius
22:15 Vaduve
00:15 Tacerea mieilor
02:10 Escape Plan: Testul suprem
04:00 Luptatorul
05:45 Ruby Sparks
07:25 Un an de pomina
11:15 inainte de rasarit
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Eroii monumentelor
16:50 Sydney White si cei sapte tocilari
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Prestigiul
22:10 Dampyr
23:55 Nemuritorii: Razboiul Zeilor
03:15 Dreamland
04:50 Gamer - Jocul supravietuirii
06:15 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
07:40 Dincolo de usi
09:15 Prestigiul
11:20 Cursa fara frane
12:45 Campionul
14:55 Aeon Flux
16:25 Ura pe care o simti
18:35 Anthony Zimmer
20:00 Absolut orice
21:25 Parintele Stu
23:25 Valul ucigas
01:20 Probleme la 17 ani
03:00 Ninja Asasin
04:30 Spioana
06:25 Cursa fara frane
07:50 Parintele Stu
09:50 Masa 19
11:15 Familia mea nebuna
13:00 G.I. Joe: Represalii
14:45 Am spus destul
16:15 Anonim
18:20 Click - Zapand prin viata
20:00 Parteneri neobisnuiti
23:20 Robert the Bruce: Regele Scotiei
01:20 Dheepan
03:10 Thomas cel ciudat
04:40 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
06:20 O razbunare cu gust
08:15 Cine sunt?
10:15 Pazea la minge!
11:45 Am spus destul
13:15 Siguranta nationala
14:40 Parinti vs bunici
16:20 Moulin Rouge!
18:20 Mortdecai
20:00 Tenorul
21:35 Nicholas Nickleby
23:45 Cosmarul alb
03:15 A venit sfarsitu'!
04:55 Lipit de tine

Ultimele știri

sofia vergara
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani

În timp ce se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi, Sofia Vergara și-a adus aminte cu nostalgie de momentul când și-a...

Jennifer Garner
(VIDEO) Și-a pus mănușile de bucătărie în picioare și a început să danseze. Jennifer Garner, imagini virale: „Ești ciudată, dar în sensul bun!”

Jennifer Garner a împlinit 52 de ani și a marcat evenimentul printr-un videoclip inedit, ce a stârnit amuzamentul fanilor din toate...

Henry Cavill
Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

Un trailer al unui film James Bond a stârnit isterie pe rețelele sociale și a fost văzut de peste 2,3 milioane de ori, în ciuda faptului că...

Partenerii noștri

Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul lucru pe care l-ar schimba Veronica
O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul lucru pe care l-ar...

O femeie își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur hrana necesară!” Singurul...

PeRoz.ro
Anda Adam a fost prinsa de furtuna in Dubai. Vedeta a postat imagini cu masinile de lux abandonate
Anda Adam a fost prinsa de furtuna in Dubai. Vedeta a postat imagini cu masinile de lux abandonate

Anda Adam a fost prinsa de furtuna in Dubai. Vedeta a postat imagini cu masinile de lux abandonate

Utv.ro
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare"...

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina...

Digi-World.tv
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare...

ProFM.ro
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

Retrasă din tenis în urmă cu un an și jumătate, Serena Williams (42 de ani) continuă să rămână în...

DigiSport.ro
Momentul în care o pisică se agață de portiera unei mașini în timpul inundațiilor din Dubai. Felina a fost salvată de un polițist
Momentul în care o pisică se agață de portiera unei mașini în timpul inundațiilor din Dubai. Felina a fost salvată de...

Momentul în care o pisică se agață de portiera unei mașini în timpul inundațiilor din Dubai. Felina...

Digi-AnimalWorld.tv
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Digi-Life.tv
Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj
Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj

Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj

DigiFM.ro