-film-now-martie_

Recomandările lunii martie. Ce filme urmărești primăvara asta

Primăvara vestește premiere, acțiune, umor și povești de dragoste pe Film Now. Iata mai jos ce îți recomandăm să vizionezi în luna mărțișorului: 

Grăsanu'

Vineri, 05 martie, la 20:00

Regia: Eshom Nelms,  Ian Nelms

Cu: Mel Gibson,  Marianne Jean-Baptiste, Walton Goggins

Concepte teoretice din știință, matematică sau filosofie prind forme concrete în emisiunea Dovezile. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Ca să-și salveze afacerea, Chris Cringle (cunoscut și sub numele de Moș Crăciun) e forțat să facă un parteneriat cu armata Statelor Unite ale Americii. Reușește, totuși, să înrăutățească situația și ajunge să poarte o luptă pe viață și pe moarte cu asasin de elită, angajat de un puști precoce și bogat, nemulțumit de cadoul său. Și cine ar putea interpreta mai bine decât Mel Gibson un Moș Crăciun bătăios și ursuz? 

Oglindă, oglinjoară 

Sâmbătă, 06 martie, la 20:00

Regia: Tarsem Singh

Cu: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer, Nathan Lane, Sean Bean

Albă ca Zăpada s-a emancipat, în sfârșit. Nu mai este fata credulă ce trebuie apărată mereu și mereu... Poate că pierde o luptă în fața mamei sale vitrege, Regina cea rea. Dar e hotărâtă să câștige războiul! Cu Lily Collins drept Albă ca Zăpada și Julia Roberts în rol de regină, Oglindă, Oglinjoară este viziunea modernă și amuzantă asupra uneia dintre cele mai iubite povești ale tuturor timpurilor.

Columbiana

Duminică, 07 martie, la 20:00

Regia: Olivier Megaton

Cu: Zoe Saldana, Callum Blue, Michael Vartan 

La 10 ani, Cataleya Restrepo e martoră la uciderea cu sânge rece a părinților săi, o crimă comandata de cel mai mare mafiot columbian. Rămasă orfană, fata e aruncată în violenta lume a criminalității. Reușește să scape de asasini și se refugiază în Chicago, la unchiul său, unde va crește și se va antrena pentru un singur scop: razbunarea. 15 ani mai tarziu, devenita un asasin periculos, Cataleya (Zoe Saldana) pornește în căutarea celui care i-a ucis familia. 

Noi suntem familia Millers 

Vineri, 12 martie, la 20:00

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Jennifer Aniston, Ed Helms, Jason Sudeikis, Nick Offerman, Will Poulter, Emma Roberts

David e un mărunt traficant de droguri, jefuit de toata marfa pe când încearcă să ajute niște adolescenți. Cu datorii mari la distribuitorul său și în pericol de moarte, el se vede obligat să introducă în SUA, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. Pentru ca planul sa aibă succes, David îi racolează pe stripteuza Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) și timidul Kenny (Will Poulter), pentru a forma o familie de ocazie, pornita intr-un weekend aparent inofensiv. Cu așa o deghizare, ce ar putea să meargă rău?

Eroi de sacrificiu 2

Sâmbătă, 13 martie, ora 21:45

Regia: Simon West

Cu: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger

Church îl trimite pe Ross în fosta Uniune Sovietică pentru a recupera un obiect misterios, pierdut într-un accident aviatic. Ajuns la faţa locului împreună cu o agentă CIA şi cu echipa sa, Ross descoperă că nu e singurul interesat. Confruntarea dintre cele două echipe nu se termină cu bine; de acum, răfuiala e personală. Lucrurile se complică atunci când rivalii se dovedesc a fi o organizaţie puternică şi lipsită de scrupule.

Omul-Păianjen: Departe de casă 

Duminică, 14 martie, la 20:00

Regia: Jon Watts

Cu: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau, Marisa Tomei,  Zendaya

Peter Parker (Tom Holland) și-a luat o binemeritată vacanță, alături de prietenii săi. Dar relaxanta lui călătorie în Europa se încheie brusc, odată cu o nouă amenințare mondială.  Nick Fury (Samuel L. Jackson) apare în camera sa de hotel și îl recrutează pentru o misiune extrem de urgentă. Nu mai sunt mulți supereroi "disponibili", iar lumea e amenințată de patru creaturi elementare gigantice. În apărarea omenirii, SpiderMan face echipă cu Mysterio (Jake Gyllenhaal), pentru a opri entitățile malefice să facă ravagii pe pământ și  în multivers.

Băieţi buni

Vineri, 19 martie, ora 20:00

Regia: Gene Stupnitsky

Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Nu-i ușor să fii un puști de-a 6-a. Invitat la ceea ce se anunță drept o "petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Misiune grea, la 12 ani! Împreuna cu prietenii săi, Thor și Lucas, "împrumută" fără să spună drona tatălui său, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și - în încercarea de a face rost rapid de o alta, ca să-și ascundă urmele- băieții iau o groază de decizii greșite, iar întreaga zi merge din rău în mai rău. 

S-a născut o stea

Sâmbătă, 20 martie, la 20:00

Regia: Bradley Cooper

Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott

În filmul în care își face și debutul regizoral, Bradley Cooper îl interpretează pe Jackson "Jack" Maine, un artist renumit ce se indragosteste de Ally, o muziciană aspirantă care aproape că a renunțat la visul ei. Jack o atrage cu adevărat în lumina reflectoarelor, dar în timp ce cariera lui Ally se lansează, relația dintre cei doi se strica. Devine tot mai vizibilă latura fragila a mentorului, macinat de proprii demoni.  

Un nemaipomenit succes de critică și de box-office, A Star Is Born a avut la lansare încasări de aproape jumătate de milion de dolari, în timp ce critica a aplaudat atât jocul lui Cooper, Lady Gaga și Sam Elliott, cât și regia și scenariul. Cu numeroase nominalizări, S-a născut o stea a fost recompensat - printre altele - cu un Oscar și 4 premii Grammy.

Assassin’s Creed: Codul Asasinului

Duminică, 21 martie, la 20:00

Regie: Justin Kurzel

Cu: Michael Fassbender, Jeremy Irons, Marion Cotillard

Cal Lynch (Michael Fassbender) este un condamnat la moarte care primește o șansă nouă cu un scop anume, datorită misterioaselor activități ale unei companii ce se ocupă de tehnologii revoluționare. Prin deblocarea unor amintiri genetice, Cal este trimis înapoi în timp, în Spania Inchiziției, unde trăiește experiențele strămoșului său îndepărtat Aguilar de Nerha, membru al unei societăți secrete. Denumită Asasinii, aceasta ține piept Cavalerilor Templieri, tot mai avizi de putere. Prin această experiență, Cal dobândește abilitățile și cunoștințele care să-l ajute să lupte și în prezent cu organizația opresivă a Templierilor.

Emma

Vineri, 26 martie, la 20:00

Regia: Autumn de Wilde

Cu: Anya Taylor-Joy, Bill Nighy, Johnny Flynn, Josh O'Connor, Mia Goth, Miranda Hart

Celebrul roman al lui Jane Austen, în cea mai nouă, proaspătă și vibrantă interpretare: Anya Taylor-Joy este Emma Woodhouse - tânără, frumoasă, deșteaptă și bogată, convinsă ca înțelege dragostea și că poate găsi oricui perechea potrivită. Dar de la a crede și pană la a cunoaste adevarata iubire, aceasta atitudine a Emmei va declanșa o mulțime de întâmplări, momente comice și gafe romantice. 

Șefa

Sâmbătă, 27 martie, la 20:00

Regia: Ben Falcone

Cu: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage

După o copilărie tristă petrecută la orfelinat, printre promisiuni încălcate şi speranţe deşarte, Michelle s-a obişnuit să se descurce singură și a devenit o femeie de afaceri de succes, care predică tuturor că familia nu face decât să-ţi încurce viaţa. Acum, un pas greşit o trimite la închisoare pentru fraudă fiscală. Dar se dovedește că închisoarea nu e cel mai groaznic lucru pentru ea: la ieşire, Michelle va trebui să îşi reconstruiască viaţa şi imaginea alături de ceea ce este chiar o familie.

Terminator - Salvarea

Duminică, 28 martie, ora 20:00

Regia: McG

Cu: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington

Christian Bale este John Connor, cel care trebuie să conducă omenirea în războiul contra terminatorilor, într-un 2018 post-apocaliptic. Dar ceea ce știe că trebuie să facă nu se potrivește cu ceea ce știe Marcus că se întâmplă. În timp ce John Connor trebuie să-și dea seama dacă Marcus a fost trimis din viitor ori a fost salvat din trecut, amândoi sunt nevoiți să facă echipă, pentru ca umanitatea să aibă o șansă.

Programul Zilei

marți16.04
miercuri17.04
joi18.04
vineri19.04
sâmbătă20.04
duminică21.04
luni22.04
06:05 Pictorul
07:35 Destine de razboi
09:30 Un plan sclipitor
11:15 Ce-o fi cu sotii Morgan?
12:55 Barbatii in negru 3
14:35 Master and Commander: La capatul Pamantului
18:10 Megan Leavey
20:00 Eu si cainele meu
21:50 Furtuna infinita
23:25 Candyman
00:55 Razbunarea gemenilor 2
06:05 Furtuna infinita
07:40 Megan Leavey
09:30 Mortal Kombat
11:05 Nevasta de imprumut
12:55 G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei
14:45 Jack Ryan: Agentul din umbra
20:00 Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore
22:15 Constantin
00:15 Balada lui Jimmy McCabe
01:45 Supravietuitorul
03:45 Syriana
05:50 Nevasta de imprumut
07:40 Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore
09:55 Whiplash
11:40 10 lucruri nu-mi plac la tine
13:15 Omul spectacol
14:55 Categoria grea in actiune
16:35 Echipa de incredere
18:35 Fiul meu
20:00 Tipic masculin
21:40 Ritualul
23:30 Banditul zburator
01:30 Hai sa fim politisti!
03:10 Prizoniere de vacanta
06:25 Fiul meu
07:50 Tipic masculin
09:30 in curte
11:05 Indiana Jones si Ultima cruciada
13:05 Trauma
16:35 Ma dau in vant dupa cumparaturi
18:15 Max
20:00 Barbati in Negru International
21:55 Operatiunea Valkyrie
23:50 Politist la San Francisco
01:45 Linia mortii
03:30 Spotlight
05:30 inca un rand
07:25 Barbati in Negru International
09:10 Calatoriile lui Gulliver
10:35 Operatiunea Valkyrie
14:30 O nunta exploziva
16:05 Blonda de la drept 2
17:35 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
20:00 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
21:45 Equalizer
23:50 Nascuti asasini
01:45 Vanatorul de recompense 2049
05:40 Regasirea
07:10 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
09:30 Zana Maseluta
11:10 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
12:55 Un an de pomina
14:35 Ziua in care s-a oprit Pamantul
16:15 Un jurnal pentru Jordan
18:20 Morbius
22:15 Vaduve
00:15 Tacerea mieilor
02:10 Escape Plan: Testul suprem
04:00 Luptatorul
05:45 Ruby Sparks
07:25 Un an de pomina
11:15 inainte de rasarit
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Eroii monumentelor
16:50 Sydney White si cei sapte tocilari
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Prestigiul
22:10 Dampyr
23:55 Nemuritorii: Razboiul Zeilor
03:15 Dreamland
04:50 Gamer - Jocul supravietuirii

Ultimele știri

Charlize Theron
Charlize Theron și fiica ei de 7 ani, în primul rând la o prezentare de modă. Puștoaica s-a simțit în largul ei, deși e rar în atenția publicului

Charlize Theron a fost invitată la prezentarea de modă a noii colecții Christian Dior, care s-a ținut la The Brooklyn Museum în New York...

Johnny Depp/ Profimedia
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp a atras toate privirile la premiera filmului „Jeanne Du Barry” din Marea Britanie, unde a apărut cu o schimbare radicală de...

Hugh Jackman wears an orange pullover shirt and brown suede shoes in New York City
Dezvăluiri despre Hugh Jackman, după postările controversate: „Nu este interesat să iasă la întâlniri” Actorul a divorțat după 27 de ani de căsnicie

Hugh Jackman, actorul în vârstă de 55 de ani, a stârnit îngrijorare printre fani după o serie de postări făcute pe Instagram, dar surse...

Partenerii noștri

Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a...

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și...

PeRoz.ro
Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta
Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta

Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta

Utv.ro
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare"...

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina...

Digi-World.tv
Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"
Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai...

ProFM.ro
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

DigiSport.ro
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un...

Digi-AnimalWorld.tv
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia

Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia

Digi-Life.tv
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său

Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său

DigiFM.ro