recomandarile-lunii-februarie-film-now Recomandarile lunii februarie

Recomandările lunii februarie. Ce filme urmărești în luna iubirii pe Film Now

Primăvara este la un pas distanță, iar luna februarie este perfectă pentru filme. Luna iubirii aduce pe Film Now producții cinematografice pline de acțiune, comedii savuroase, și bineînțeles povești de dragoste. 

Iată lista cu recomandările de filme pentru luna februarie 

#Sefa

Vineri, 05 februarie, la 20:00

Regia: Ben Falcone

Cu: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage

După o copilărie tristă petrecută la orfelinat, printre promisiuni încălcate şi speranţe deşarte, Michelle s-a obişnuit să se descurce singură și a devenit o femeie de afaceri de succes, care predică tuturor că familia nu face decât să-ţi încurce viaţa. Acum, un pas greşit o trimite la închisoare pentru fraudă fiscală. Dar se dovedește că închisoarea nu e cel mai groaznic lucru pentru ea: la ieşire, Michelle va trebui să îşi reconstruiască viaţa şi imaginea alături de ceea ce este chiar o familie.

 

#Grădina secretă

Sâmbătă, 06 februarie, la 20:00

Regia: Marc Munden

Cu: Colin Firth, Dixie Egerickx, Julie Walters,  David Verrey,  Richard Hansell

Rămasă orfană în India, Mary e trimisă să locuiască alături de unchiul și de vărul ei, pe o întunecată proprietate englezească. Neglijată, ea începe să exploreze moșia și descoperă o grădină secretă. Ajutată de unul dintre băieții servitorului, încearcă să îi redea gloria de odinioară, schimband multe altele în jurul său.

 

#Eroi de sacrificiu 2

Regia: Simon West

Cu: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwartzenegger

Church îl trimite pe Ross în fosta Uniune Sovietică pentru a recupera un obiect misterios, pierdut într-un accident aviatic. Ajuns la faţa locului împreună cu o agentă CIA şi cu echipa sa, Ross descoperă că nu e singurul interesat. Confruntarea dintre cele două echipe nu se termină cu bine; de acum răfuiala e personală. Lucrurile se complică atunci când rivalii se dovedesc a fi o organizaţie puternică şi lipsită de scrupule.

 

#Ex Machina

Vineri, 12 februarie, la 21:45

Regia: Alex Garland

Cu: Alicia Vikander, Corey Johnson, Deborah Rosan, Domnhall Gleeson, Evie Wray, Oscar Isaac

Un simplu programator al unei uriaşe companii care operează pe internet câştigă o săptămână în complexul rezidenţial ce aparţine patronului afacerii. Dar premiul se dovedeşte a fi o momeală: Caleb va trebui să petreacă săptămâna evaluând un robot care, speră CEO-ul companiei, va revoluţiona industria inteligenţei artificiale. Ava e o prezenţă feminină fascinantă, care operează la graniţa dintre robotic şi uman, iar Caleb are în faţă o provocare ce îi va schimba viaţa.

 

#După ce ne-am întâlnit

Sâmbătă, 13 februarie, la 20:00

Regia: Jenny Cage

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Selma Blair

În filmul bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Anna Todd, Tessa (Josephine Langford) este o studentă conștiincioasă și o fiică pe care mama ei se poate baza. În primul an de facultate, nu vrea decât să ia note bune și să-și urmeze calea spre o carieră de succes. Dar când colega de cameră o convinge să experimenteze viața de student, Tessa se simte tot mai atrasă de rebelul și misteriosul Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Deși se străduiește să nu intre în jocurile lui, Tessa își va dezvălui latura vulnerabilă. Pe parcurs ce relația dintre cei doi avansează, fata își descoperă independența, precum și faptul că Hardin ascunde un secret întunecat.

 

#S-a născut o stea

Duminică, 14 februarie, la 21:45

Regia: Bradley Cooper

Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott

În filmul în care își face și debutul regizoral, Bradley Cooper îl interpretează pe Jackson "Jack" Maine, un artist renumit ce se îndrăgostește de Ally, o muziciană aspirantă care aproape că a renunțat la visul ei. Jack o atrage cu adevărat în lumina reflectoarelor, dar în timp ce cariera lui Ally se lansează, relația dintre cei doi se strica. Devine tot mai vizibilă latura fragila a mentorului, macinat de proprii demoni.  

Un nemaipomenit succes de critică și de box-office, A Star Is Born a avut la lansare încasări de aproape jumătate de milion de dolari. Filmul a fost recompensat - printre altele - cu un Oscar și 4 premii Grammy.

 

#Furios şi iute: Hobbs & Shaw

Vineri, 19 februarie, ora 21:45

Regia: David Leitch

Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren, Cliff Curtis, Vanessa Kirby

După ce filmarile la Fast & Furious 8 au scos la iveală că Vin Diesel și Dwayne Johnson nu mai pot sta pe același platou de filmare, dar că franciza are de câștigat de pe urma ambilor, ideea unui spin-off creat special pentru două personaje apreciate de fani a devenit realitate. 

Produs chiar de Dwayne "The Rock" Johnson și de Jason Statham, Furios și iute: Hobbs & Shaw este primul capitol separat, în care protagoniști sunt personajele Luke Hobbs și Deckard Shaw. Primul (interpretat de Johnson) este un membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic american, un om loial legii. Cel de-al doilea (în interpretarea lui Jason Statham) e un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, care s-a înfruntat deja cu Hobbs Furios și iute 7. Acum, cei doi sunt însă obligați să lucreze împreună, dacă vor să aibă o sansa împotriva lui Brixton (Idris Elba), un anarhist cu puteri incredibile obținute prin bioinginerie, ce obține controlul asupra unei amenințări biologice.

 

#Clubul divorțaților

Sâmbătă, 20 februarie, la 20:00

Regia: Michaël Youn

Cu: Arnaud Ducret, Audrey Fleurot, François-Xavier Demaison

După 5 ani de căsătorie, Ben e în continuare îndrăgostit de soția lui. Nu și ea, de el - după cum Ben va putea să afle, în modul cel mai jenant, odată cu restul lumii. 

Dezamăgit, bărbatul hotărăște să nu-și mai încerce niciodată norocul în dragoste și se alătură "la bine și la rău" unui club al divorțaților. Dar nici măcar aceasta relație nu e una simplă...

 

#Bărbaţi în Negru Internaţional

Duminică, 21 februarie, la 20:00

Regia: F. Gary Gray

Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson,  Kumail Nanjiani

Agenția secretă a Bărbaţilor în negru - ce se ocupă de amenințările extraterestre - s-au extins pe tot globul. Dar și răufăcătorii Universului sunt tot mai mulți. Pentru a proteja planeta, Agentul H (Chris Hemsworth) trebuie să facă echipă cu ambițioasa începătoare Agent M (Tessa Thompson). Nu sunt cea mai potrivită echipă de lucru, dar - cu puțin noroc și multă muncă - ar putea deveni una dintre cele mai eficiente. În fața unei noi ameninţări extraterestre, care poate lua orice formă, cei doi fac tot ce pot pentru a salva viitorul agenției și pe cel al omenirii.

 

#Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Vineri, 26 feb, ora 21:40

Regia: David Yates

Cu: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Ezra Miller, Johnny Depp, Katherine Waterston

În 1927, la câteva luni după ce Newt a ajutat la capturarea infamului vrăjitor Gellert Grindelwald, acesta din urmă reușește să evadeze și să își adune adepți, ridicând vrăjitorii deasupra ființelor non magice.

Singurul care ar putea să-l oprească este fostul său prieten Albus Dumbledore, prin intermediul aceluiași Newt Scamander, care l-a mai învins o dată pe vrăjitorul întunecat. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii săi americani, dar misiunea le va testa loialitatea, într-o lume tot mai periculoasă și mai divizată.

 

#Oblivion: Planeta uitată 

Sâmbătă, 27 feb, la 21:50

Regia: Joseph Kosinski

Cu: Tom Cruise, Morgan Freeman, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Jason Isaacs, John Cleese, Maggie Smith,  Emma Watson,  Richard Harris, Tom Felton, Rupert Grint

După zeci de ani de războaie cu un duşman puternic şi nemilos, Pământul e devastat. Jack e unul dintre puţinii oameni care mai patrulează zona, căutând şi reparând drone. Într-o astfel de misiune, el descoperă o navă spaţială în care a supravieţuit o femeie. Pornind de aici, Jack începe să acumuleze informaţii incredibile, care îl fac să pună sub semnul întrebării tot ce ştia despre război şi omenire şi să îl transforme în ultima şansă în lupta pentru supravieţuirea speciei.

 

#Sucker Punch: Evadare din realitate

Duminică, 28 februarie, la 20:00

Regia: Zack Snyder

Cu: Emily Browning, Abbie Cornish, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Jena Malone, Carla Gugino, Jon Hamm, Oscar Isaac, Scott Glenn

Întemnițată împotriva voinței ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viață normală si reușește să convingă încă 4 tinere să i se alăture în luptă. Cu personalități diferite, dar cu aceeași dorință, Babydoll, Rocket, Blondie, Amber și Sweet Pea se aliază într-o lume fantastică, pentru a scăpa din mâinile celor care le țin captive - cu consecințe în lumea reală.

Cele 5 pornesc un război cu tot felul de creaturi terifiante. Sunt nevoite să facă sacrificii pentru a rămâne în viață, dar - dacă reușesc să ducă la bun sfârșit provocările - pot spera să-și recupereze viețile. 

 





Programul Zilei

sâmbătă27.07
duminică28.07
luni29.07
marți30.07
miercuri31.07
joi01.08
vineri02.08
06:55 Operatiunea Mincemeat
08:55 Ramona si Beezus
10:35 ingerii lui Charlie
12:30 Iubesc pe cine nu trebuie
14:10 Calul de lupta
16:30 Barbatii in negru 3
18:10 Eu si Marley
20:00 Elvis
22:35 Death Wish - Razbunarea
00:20 Cu orice pret
02:00 tinta eliminata
03:40 Cosmarul alb
05:15 Caut cavaler de onoare
08:30 Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite
10:10 Elvis
12:45 Omu' de la Zoo
14:20 inceputul
16:40 Red Dawn: Ultima invazie
18:10 Solistul
20:00 Femeia rege
22:10 Adancul albastru
01:25 Vanatorul de recompense 2049
04:00 Boss Level. Capcana timpului
05:35 Razboiul din adancuri
07:15 Omu' de la Zoo
08:50 Femeia rege
11:00 O razbunare cu gust
12:55 Exodus: Zei si regi
15:20 Minciuni adeverite
16:50 Fereastra secreta
18:20 Infinit
20:00 inapoi in Burgundia
21:50 Mlastina coruptiei
23:30 Insidious: Ultima cheie
01:10 Prizoniera in panza de paianjen
03:00 Frati vitregi
04:35 Fara zgomot 2
06:05 Exodus: Zei si regi
08:30 inapoi in Burgundia
12:25 Spionii din vecini
14:05 Cum stii daca ai noroc?
16:00 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
18:05 Da-te mare si tare!
20:00 Pasari nocturne
21:30 Adevarul si numai adevarul
23:10 Ultimul samaritean
02:25 Spotlight
04:25 Speranta moare ultima
06:10 Muntele dintre noi
07:55 Da-te mare si tare!
09:50 Adevarul si numai adevarul
13:10 Omul spectacol
14:50 Un an de pomina
16:25 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
20:00 Speed Racer
22:10 Localnicii
23:40 Absolut orice
01:05 Barbatul perfect
02:40 Ronin
04:35 Badman: Cel mai tare din parcare
05:55 Dupa ce ne-am certat
07:35 Speed Racer
11:30 Fiul meu
12:55 Zi dupa zi
14:30 Misiune: Imposibila
16:15 Megan Leavey
18:05 Operatiunea Valkyrie
20:00 Benny si Joon
21:35 Acolo unde canta racii
23:35 Drumul
01:20 Vocile
03:05 Razbunarea gemenilor 2
05:00 Banditul zburator
07:00 Poarta Stelara
09:05 Operatiunea Valkyrie
11:00 Benny si Joon
12:40 Vanatorii de fantome
14:30 Tata in razboi cu... Tata
16:00 Neinfrant
18:10 Total Recall. Memorie programata
20:00 Iubeste-ma daca poti!
21:35 Hot Pursuit: Urmarire periculoasa
23:00 Invitatie in iad
00:40 Maestrul evadarilor
02:30 Lumea de Dincolo: Razboaie Sangeroase
03:55 JFK

Ultimele știri

Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani. Actrița nu a ratat ocazia de a face o glumă pe seama lui

Matt LeBlanc a împlinit, joi, 57 de ani, iar Jennifer Aniston nu a ratat ocazia de a-i transmite public un mesaj. De asemenea, ea a făcut...

Alicia Vikander
Alicia Vikander a născut cel de-al doilea ei copil. „A doua oară a fost mai greu pentru mine”

Alicia Vikander a adus pe lume al doilea ei copil și al actorului Michael Fassbender. „A doua oară a fost mai greu pentru mine”, a...

hugh jackman
Cum și-a câștigat banii Hugh Jackman înainte de a deveni actor: "Nu aveam niciun fel de abilități. Luam 50 de dolari. Nu merita"

Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar înainte de a intra în această lume, Hugh Jackman punea pe el un cu totul...

Partenerii noștri

Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt...

Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă...

PeRoz.ro
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această...

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip...

Digi-World.tv
Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram
Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram

Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram

ProFM.ro
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara

Soluția instanței.

DigiSport.ro
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul...

Digi-AnimalWorld.tv
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70

Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New...

Digi-Life.tv
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de...

Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea...

DigiFM.ro
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la...
Filmnow.ro