banner-film-now-decembrie_filmnow

Recomandările lunii decembrie. Ce super-producții urmărești luna aceasta

Decembrie este despre familie, cadouri și...filme! Și dacă punem la socoteală faptul că anul acesta vom petrece diferit, respectând distanțarea socială, maratonul de filme va fi cu siguranță de nelipsit. Iar Film Now știe bine asta și v-a pregătit producții pe gustul tuturor: filme de dragoste, filme de Crăciun, SF-uri, multe filme de acțiune, dar și seria-fenomen Harry Potter. Hai să vezi ce filme vezi luna aceasta pe Film Now:

De 1 decembrie 

Ronin: 47 pentru razbunare

Marți, 1 Decembrie, la 20:00

Regia: Carl Rinsch

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la 20:05.

Cu: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano

După ce e provocat printr-un tertip să îl atace pe Kira, Asano e obligat să comită seppuku, iar cei 47 de luptători pe care îi conducea rămân fără căpetenie. Împotriva ordinelor shogunului, atunci când înţeleg că la mijloc se află un plan diabolic, cei 47 decid să se răzbune împotriva maleficului Kira şi ajutorului său, Mizuko. În acest timp, Kai, un orfan adoptat în familia lui Asano (și interpretat de Keanu Reeves), trăiește o poveste de dragoste interzisă cu fiica acestuia, Miko.

Vezi trailerul aici. 

Atlasul Norilor

Vineri, 04 decembrie, la 21:25

Regia: Andy Wachowski, Tom Tykwer

Cu: Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Susan Sarandon, Tom Hanks

Tom Hanks, Halle Berry şi Hugh Grant interpretează personaje multiple în „Atlasul norilor", film regizat de Andy şi Lana Wachowski, fraţii responsabili pentru trilogia „Matrix". Producţia explorează modul în care acţiunile unor personaje din trecut pot să influenţeze viitorul. Un criminal, interpretat de Tom Hanks, devine erou pe parcursul mai multor vieţi, datorită lecţiilor învăţate. „Atlasul norilor" este adaptarea ambițioasă pentru marile ecrane a unui roman bestseller scris de britanicul David Mitchell.

Vezi trailerul aici. 

Annie

Sâmbătă, 05 decembrie, ora 20:00

Regia: Will Gluck

Cu: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale

Părinţii lui Annie au abandonat-o în New York. Dar la orfelinat Annie a învăţat să se adapteze pentru a supravieţui. Acum e în grija unei asistente maternale care numai a mamă nu seamănă. Bogătaşul Will Stacks, candidat la primăria New Yorkului, decide că ar fi o excelentă lovitură de imagine să o ia la el pe Annie. Saltul din sărăcia în care trăia în mijlocul opulenţei e cam mare pentru fată: Annie nu se adaptează uşor la noua viaţă, dar reușește să-i farmece pe toți, în jurul ei.

Vezi trailerul aici. 

Johnny English... se întoarce!

Duminică, 06 decembrie, ora 20:00

Regia: Oliver Parker

Cu: Rowan Atkinson, Rosamund Pike

Cel mai incapabil spion din serviciul Majestăţii Sale primeşte o misiune care îi depăşeşte cu mult puterile: trebuie să împiedice un asasinat la nivel înalt, ce ar arunca întreaga planetă în haos şi război. Cele mai noi şi mai bizare tehnologii devin arme în slujba lui Johnny English, care are la dispoziţie doar câteva zile până când o conferinţă a şefilor de stat va da asasinilor ocazia loviturii fatale.

Vezi trailerul aici. 

Te mai măriţi cu mine?

Vineri, 11 decembrie, ora 20:00

Regia: Nicholas Stoller

Cu: Emily Blunt, Jason Segel, Alison Brie, Chris Pratt, Mindy Kaling, Rhys Ifans

Tom şi Violet sunt logodiţi, dar, tocmai când să se căsătorească, Violet primeşte o ofertă de slujbă în alt oraş. Cum ea nu prea are de ales, iar el se poate adapta mai uşor, Tom acceptă schimbarea şi se angajează pe un post mai prost decât credea. Tot felul de incidente împiedică nunta – până când, 4 ani mai târziu, amândoi ajung să se întrebe dacă chiar mai e cazul să se străduiască.

Vezi trailerul aici. 

Cum s-o dai să fie bine?

Sâmbătă, 12 decembrie, ora 20:00

Regia: Ron Howard

Cu: Vince Vaughn,  Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah 

Ronny şi Nick sunt prieteni vechi. Unul e burlac convins, celălalt e familist convins. Tocmai când se pregătesc să lanseze împreună un proiect foarte important, Ronny o vede pe Geneva, soţia lui Nick, cu un alt bărbat. Pornit să afle adevărul despre soţia celui mai bun prieten, Ronny trebuie să decidă ce să facă: să îi spună lui Nick ce a văzut sau să tacă? Însă nu doar Geneva are secrete…

Vezi trailerul aici. 

Oblivion: Planeta uitată 

Duminica, 13 decembrie, la 20:00

Regia: Joseph Kosinski

Cu: Tom Cruise, Morgan Freeman, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Jason Isaacs, John Cleese, Maggie Smith,  Emma Watson,  Richard Harris, Tom Felton, Rupert Grint

După zeci de ani de războaie cu un duşman puternic şi nemilos, Pământul e devastat. Jack e unul dintre puţinii oameni care mai patrulează zona, căutând şi reparând drone. În cursul unei misiuni, el descoperă o navă spaţială în care a supravieţuit o femeie. Pornind de aici, Jack începe să acumuleze informaţii incredibile, care îl fac să pună sub semnul întrebării tot ce ştia despre război şi omenire şi să îl transforme în ultima şansă în lupta pentru supravieţuirea speciei.

Vezi trailerul aici. 

Dreptate la înălţime

Vineri, 18 Decembrie, ora 21:50

Regia: Asger Leth

Cu: Sam Worthington, Elizabeth Banks

Un fost poliţist ameninţă să se arunce de pe acoperişul unui hotel newyorkez. Ofiţerii de poliţie ajung la faţa locului alături de trupele SWAT şi de pompieri. O psiholoagă cere să vorbească cu bărbatul care e pe cale să se sinucidă. În spatele acestor desfăşurări de forţe, ascunsă de ochii lumii, se petrece însă o altă poveste.

Vezi trailerul aici. 

Mireasa e iubita mea!

Sâmbătă, 19 decembrie, la 20:00

Regia: Paul Weiland

Cu: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kathleen Quinlan, Sydney Pollack

Tom e sexy, are success și o are mereu alături pe Hannah, o prietenă de nădejde. Dar cand Hannah pleacă în Scoția, în interes de serviciu, Tom își dă seama cât de goală îi este viața în absența ei. Își propune să o ceară de soție atunci când se va întoarce, doar că Hannah revine cu tot cu un logodnic. Ba chiar și cu un plan: acela de a se muta peste ocean. Când Hannah îl roagă pe Tom să-i fie “domnișoara de onoare” la nuntă, el speră să o poată cuceri în ultimul moment.

Vezi trailerul aici. 

Un poliţist şi jumătate

Duminică, 20 decembrie, ora 20:00

Regia: Tim Story

Cu: Kevin Hart, Ice Cube, Tika Sumpter

Ca să o poată curta pe aleasa inimii sale, Ben trebuie să obţină “binecuvântarea” fratelui acesteia, un poliţist dur, care nu e dispus să se lase prea uşor. Testul suprem pentru Ben va fi să facă echipă cu James în maşina de patrulă a poliţiei. Doar că cei doi au de înfruntat câteva provocări neaşteptate, iar Ben - cu cât încearcă mai tare să ajute şi să arate că e un tip dur - cu atât încurcă mai mult lucrurile.

Vezi trailerul aici. 

În Ajunul Crăciunului

Grinch

Joi, 24 decembrie, la 20:00

Regia: Yarrow Cheney,  Scott Mosier

Cu: Benedict Cumberbatch,  Cameron Seely,  Rashida Jones

Bazat pe cartea clasică a lui Dr. Seuss, Grinch este povestea unui morocănos care vrea să fure Craciunul micuțului orășel Cinești, dar care e întors din drum de o fetiță ce adoră aceasta sarbatoare. Emoționant, frumos și extrem de amuzant, Grinch e povestea universală despre spiritul Crăciunului.

Vezi trailerul aici. 

Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător

Joi, 24 decembrie, ora 21:30

Regia:  Rupert Sanders

Cu: Kristen Stewart,  Charlize Theron, Chris Hemsworth

Albă-ca-Zăpada, aruncată în temniţă de regina cea rea, reuşeşte să scape. Atunci când regina află de la oglinda fermecată că tocmai prinţesa e izvorul nemuririi ei, un vânător e trimis pe urmele fugarei pentru a o aduce înapoi la palat. Dar vânătorul, odată ce o capturează pe Albă-ca-Zăpada, începe să înţeleagă planul diabolic al reginei.

Vezi trailerul aici. 

În seara de Crăciun

Maleficent: Suverana Răului

Vineri, 25 decembrie, la 20:00

Regia: Joachim Ronning

Cu: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer,  Elle Fanning

Aurora vrea sa se căsătorească cu Prințul Phillip, însă mama ei - Maleficent - nu crede că dragostea poate dăinui. Totuși, la rugămintea Aurorei, cele doua călătoresc la castel pentru a face cunoștință cu familia regală. Însă viitoarea soacră creează un complot viclean pentru a distruge zânele. Sperând să o oprească, dar și să-și salveze fiica, Maleficent își unește forțele cu un războinic experimentat și un grup de proscriși, înfruntând puternica armata a reginei.

Vezi trailerul aici. 

Fantomele fostelor iubite

Vineri, 25 decembrie, la 21:55

Regia: Mark Waters

Cu: Matthew McConaughey, Michael Douglas,  Emma Stone,  Jennifer Garner

Matthew McConaughey îl interpretează pe Connor - un fotograf de celebritati ce apreciază libertatea, distracția și femeile, fiind un burlac convins și fără remușcări. Dar,  în ajunul nunții fratelui său, Connor începe să fie bântuit de fantomele fostelor iubite. Acestea îl poartă într-o călătorie amuzantă, dar și plină de revelații, printre relațiile lui amoroase eșuate. După modelul clasic din Povestea de Crăciun a lui Charles Dickens, întrebarea este evidentă: mai poate fi Connor salvat sau reprezintă deja o cauză pierdută?

Vezi trailerul aici. 

O nouă poveste de Crăciun

Sambata, 26 decembrie, la 20:00

Regia: Paul Feig

Cu: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson

Nimic nu pare să meargă bine pentru Kate (Emilia Clarke), o tânără londoneză care lucrează ca elf într-un magazin de Crăciun deschis tot anul. Dar - pe cand sărbătorile de iarna chiar se apropie - lucrurile se schimbă atunci când îl întâlnește pe Tom (Henry Golding), un bărbat fermecător care pare prea bun ca să fie adevărat. Tom reușește să-i pătrundă în suflet, iar ce va iesi la iveala nu poate fi pus decat pe seama magiei Craciunului.

Vezi trailerul aici. 

Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Duminică, 27 decembrie, la 20:00

Regia: David Yates

Cu: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Ezra Miller, Johnny Depp, Katherine Waterston

În 1927, la câteva luni după ce Newt a ajutat la capturarea infamului vrăjitor Gellert Grindelwald, acesta reușește să evadeze și să își adune adepți, ridicând vrăjitorii deasupra ființelor non magice.

Singurul care ar putea să-l oprească este fostul său prieten Albus Dumbledore, prin intermediul aceluiași Newt Scamander, care l-a mai învins o dată pe vrăjitorul întunecat. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii săi americani, dar misiunea le va testa loialitatea, într-o lume tot mai periculoasă și mai divizată.

Vezi trailerul aici. 

În noaptea de Revelion 

Regatul de gheaţă II

Joi, 31 decembrie, la 20:00

Regia: Chris Buck,  Jennifer Lee

Cu: Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff,  Evan Rachel Wood,  Kristen Bell

Locuitorii din Arendelle se bucură de pace, iar Kristoff își face curaj să o ceară de soție pe Anna. Dar când Elsa aude o voce misterioasă ce-i amintește de un cântec de leagăn din copilărie, cele doua surori se vad aruncate într-o nouă aventură. În discuție este trecutul, iar în pericol este viitorul regatului.

Vezi trailerul aici. 

Marele Gatsby

Joi, 31 decembrie, la 21:35

Regia: Baz Luhrmann

Cu: Leonardo DiCaprio, Elizabeth Debicki, Jason Clarke, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguire

Marele Gatsby urmărește povestea tânărului scriitor Nick Carraway (Tobey Maguire), în New York-ul decadent al anului 1922. Este epoca jazzului, a gangsterilor și a valorilor bursei. În căutarea visului american, Nick intră în lumea celor bogați, în compania petrecărețului milionar Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Ca observator, Nick scrie o poveste despre dragostea neîmplinită, visuri și tragedie, într-o lume a neliniștii constante. Talentatul scenarist, producător și regizor Baz Luhrmann da viață romanului „Marele Gatsby”, al lui F. Scott Fitzgerald. 

Vezi trailerul aici. 

Jaf… la turnul mare

Vineri, 01 ianuarie, la 00:00

Regia: Brett Ratner

Cu: Eddie Murphy, Ben Stiller, Alan Alda, Dave Chappelle, Matthew Broderick, Tea Leoni

Josh (Ben Stiller), administratorul unui bloc din New York, îşi dă seama că a fost tras în piept de finanţistul căruia îi încredinţase gestionarea fondului de pensii pentru angajaţi. Zvonurile spun că Arthur Shaw (Alan Alda) - acum arestat - a pus deoparte 20 de milioane de dolari pentru zile negre, iar Josh e convins că ştie unde se află banii. Împreună cu câţiva alţi păcăliţi și cu un specialist în jafuri calificate, Josh va conduce operaţiunea de recuperare a banilor.

Vezi trailerul aici. 

Programul Zilei

miercuri08.02
joi09.02
vineri10.02
sâmbătă11.02
duminică12.02
luni13.02
marți14.02
07:25 Legea e lege
09:30 Aurul nebunilor
11:15 Viata secreta a lui Walter Mitty
13:05 Verisoara mea Rachel
14:45 Darul lui Jonas
16:15 O lume perfecta
18:30 inainte de plecare
20:00 Fratia hotilor
22:15 Odihna absoluta
23:45 Fuga la Paris
01:30 Infidela
03:30 Jocul
05:35 Fratia hotilor
07:50 Good Will Hunting
09:50 John Tucker trebuie sa moara
11:20 Rapirea lui Freddy Heineken
12:50 Gradina sperantei
16:55 500 de zile cu Summer
18:25 Apasa pedala!
21:45 Cazul Novack
23:10 Fara zgomot!
00:35 Lansky
02:30 Firma
05:00 Nicio vorba
06:50 Marele Urias Prietenos
08:40 Misiune pe MS One
10:10 S-a intamplat intr-o vara
11:50 Apasa pedala!
13:25 Iubirea nu-i o crima!
14:50 Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage
16:30 Un socru de cosmar
18:15 Adevaratul curaj
20:00 O schema de milioane
21:40 Mandrie + Prejudecata + Zombi
23:25 Shanghai - Ultimul gangster
01:20 Dupa razboi
03:05 Vacanta cu peripetii
04:40 Eliminatorii
06:10 Truman Show
07:50 Reteta dragostei
09:35 Boss Baby: Afaceri de familie
11:15 Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage
12:55 Hotul de carti
15:00 Misterele Darrow
16:30 Un alt Pamant
18:00 Wikileaks: A cincea putere in stat
21:55 Star Trek in intuneric
01:30 Regii Desertului
03:20 Jocuri secrete
05:30 Hitchcock
09:00 Familia Crood
10:35 Star Trek in intuneric
12:40 in cautarea norocului
14:20 Misiune: Imposibila. Declinul
18:20 Mereu in offside
20:00 Vanatorul de monstri
21:40 Rapirea
01:10 Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans
03:10 Reteaua cubaneza
07:05 Rapirea
08:50 Din nou la 17 ani
10:30 Vanatorul de monstri
13:50 Strania poveste a lui Benjamin Button
16:30 Ochi de vultur
18:25 Nunta cu cantec
20:00 12 orfani fantastici
21:55 Django dezlantuit
00:40 Extra paza-n cartier
02:15 Contrabanda
04:00 Un ghem de minciuni
06:00 Fete rele
07:35 12 orfani fantastici
09:30 Agent fara voie
10:50 Culoarea sentimentelor
13:10 Prea frumos sa fie adevarat
14:35 Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata!
16:30 Tonul perfect 3: Ultima strigare
18:00 Darkest Hour. Ziua decisiva
20:00 La La Land
22:00 Supravietuind pe mare
23:30 Asasin american
01:15 Premonitii
02:50 Fata cu toate darurile
04:35 Playboy de L.A.

Ultimele știri

Christina Applegate. Profimedia
Christina Applegate: ”Nu-mi pot imagina să mă trezesc la 5 dimineața și să stau 12-14 ore la filmări!” Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Christina Applegate, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021, a câștigat un trofeu SAG Award pentru cea mai bună actriță...

Brendan Fraser
Brendan Fraser consideră că premiul Globul de Aur este doar un „de decor”: „Nu semnifică nimic pentru mine”

Deși s-a aflat pe lista nominalizaților la categoria cel mai bun actor de dramă anul acesta, pentru rolul său din filmul „The Whale”...

Pamela Anderson
Pamela Anderson a dezvăluit că încă mai păstrează un costum de baie roșu, pe care l-a purtat în ”Baywatch”: ”Îl mai probez din când în când!”

Pamela Anderson a dezvăluit că încă mai păstrează costumul de baie pe care l-a purtat în serialul ”Baywatch”.

Partenerii noștri

VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par din carton
VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par din carton

VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu păreți fericiți!”
Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu...

Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy...

PeRoz.ro
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Utv.ro
Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism. Sfaturi prețioase
Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism. Sfaturi prețioase

Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism...

Digi-World.tv
Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă!” Cei doi își vorbesc foarte rar
Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă!” Cei doi își...

Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de...

ProFM.ro
A postat poze cu noua parteneră în ziua în care soția i-a spus că e însărcinată. Acum, a făcut un nou gest revoltător
A postat poze cu noua parteneră în ziua în care soția i-a spus că e însărcinată. Acum, a făcut un nou gest revoltător

Noi informații au ieșit la iveală.

DigiSport.ro
Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată așa ceva
Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată așa ceva

Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată...

Digi-AnimalWorld.tv
Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă
Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă

Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă

Digi-Life.tv
Echipa de salvatori români din Turcia: Pentru noi este cea mai dificilă misiune, cu distrugerile cele mai mari pe care le-am văzut
Echipa de salvatori români din Turcia: Pentru noi este cea mai dificilă misiune, cu distrugerile cele mai mari pe care...

Operațiune contracronometru pentru pompierii români aflați în Turcia. Aceștia intervin acum pentru...

DigiFM.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate