colaj cu posterele filmelor cold pursuit dumbo si a private war Ce filme trebuie neaparat sa vedem in 2019

20 de filme pe care trebuie neaparat sa le vezi in 2019

2019 este un an interesant pentru marile serii de filme - "Avengers: Endgame" si "Star Wars: Episode IX" sunt doar doua dintre continuarile anticipate ale francizelor marca Disney. Nu doar productiile de tip blockbuster trebuie urmarite insa. Intr-un articol amplu, Empire a reunit toate filmele pe care trebuie neaparat sa le vedem.

Empire a intocmit o lista cu 99 de filme de neratat, iar dintre ele noi am ales 20 must-see.

20 de filme pe care trebuie neaparat sa le vedem in 2019

Destroyer

Destroyer urmareste drama morala si existentiala a unei femei detectiv din Politia Los Angeles, Erin Bell, care, de tanara, a lucrat sub acoperire cu o banda din desertul Californiei. Consecintele au fost insa tragice.

Atunci cand conducatorul bandei reapare in viata sa dupa ani buni, ea trebuie sa refaca legatura cu membrii bandei care au ramas in viata si mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveala demonii care i-au distrus viata.

The Mule 

Lui Earl Stone, un veteran de 80 de ani alienat si ajuns in pragul falimentului, i se ofera oportunitatea de a castiga bani doar pentru a conduce dintr-o locatie in alta. Fara sa realizeze in ce se baga, Earl descopera prea tarziu ca devine curier pentru un cartel mexican care se ocupa cu traficul de droguri. Insa isi face treaba atat de bine, incat este promovat.

Inevitabilul se produce si Earl intra sub lupa inspectorului anti-drog Colin Bates, in timp ce greselile trecutui il prind din urma si ii complica si mai tare existenta.

Vice

Vice spune povestea lui Dick Cheney, un fin cunoscator al sistemului birocratic din Washington, care ajunge in mod discret sa posede o putere politica imensa, ca Vicepresedinte in echipa prezidentiala a lui George W. Bush.

Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA si contribuie in mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecintele actiunilor sale le resimtim pana azi.

Can You Ever Forgive Me?

Filmul este adevarata poveste a celei mai populare biografe a celebritatilor, Lee Israel, care si-a castigat existenta in anii ’70 si ’80, scriind despre personalitati faimoase precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder si jurnalista Dorothy Kilgallen.

In 1992, cariera lui Israel ca scriitoare de carti si articole de revista se incheie. Distrusa si ruinata, atunci cand nu mai poate publica, isi transforma forma de arta in inselaciune, instigata de prietenul ei loial Jack, care recent terminase de executat o sentinta pentru jaf armat.

Green Book

Filmul spune povestea reala a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare si un italo-american dur pe care cel dintai il angajeaza ca sofer si asistent personal. Unde? In America anilor '60, unde rasismul si prejudecatile inca erau o normalitate.

Boy Erased

Boy Erased spune povestea lui Jared, fiul unui preot baptist dintr-un mic oras american, care la varsta de 19 ani isi devaluie homosexualitatea in fata parintilor sai. In aceste circumstante, Jared se confrunta cu un ultimatum: participa la programul de terapie de conversie sau va fi exilat permanent si evitat de familia, prietenii si biserica sa.

Prin intermediul terapiei de conversie si cu ajutorul interventiilor spirituale si psihologice, familia spera sa schimbe orientarea sexuala a baiatului.

If Beale Street Could Talk

Regizorul filmului "Moonlight", Barry Jenkins, se intoarce cu o alta drama emotionala si intima, de data aceasta bazata pe un roman al lui James Baldwin. Este o poveste de dragoste, opresiune rasiala si inegalitate din anii 1970, Harlem, care a primit recenzii extraordinare si premii la galele de specialitate.

A Private War

Marie Colvin este una dintre cele mai cunoscute corespondente de razboi din timpurile noastre. Dupa ce a fost lovita de o grenada in Sri Lanka, ea poarta un plasture distinctiv pe ochi. Colvin sacrifica relatii de dragul meseriei, iar in timp, viata ei personala incepe sa se destrame pe masura ce traumele la care a fost martora lasa urme adanci.

Cu toate acestea, misiunea ei de a arata costul real al razboiului o determina, impreuna cu renumitul fotograf de razboi Paul Conroy, sa se angajeze in cea mai periculoasa misiune a vietii lor in orasul sirian asediat Homs.

Cold Pursuit

Bazat pe filmul norvegian "In Order of Disappearance", lung-metrajul spune povestea lui Nelson Coxman, un barbat obisnuit care incearca sa razbune moartea fiului sau, ucis de membrii unui cartel de droguri.

Greyhound

Nu se stiu foarte multe detalii despre intriga, insa productia spune o poveste din Al Doilea Razboi Mondial, co-scrisa de Tom Hanks. Acesta va juca rolul unui ofiter marin, comandat al navei de distrugere "Greyhound". Din distributie mai fac parte Elisabeth Shue si Stephen Graham.

Dumbo

Holt Farrier, un veteran de razboi si fost star al circului, isi gaseste viata intoarsa cu susul in jos atunci cand se intoarce din razboi. Proprietarul circului, Max Medici, ii invita pe Holt si pe copiii sai, Milly si Joe, sa aiba grija de un elefant nou-nascut ale carui urechi supradimensionate il fac obiectul ridiculizarii intr-un circ deja zbuciumat.

Dar cand ei descopera ca Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibila, atragandu-l pe persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recruteaza elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”.

Pet Sematary

Louis Creed, impreuna cu sotia lui, Rachel, si cei doi copii, Gage si Ellie, se muta intr-un orasel linistit unde sunt intampinati de un cimitir de animale aflat in imediata apropiere a noii lor case.

Dupa moartea tragica a pisicii familiei, care este lovita de un camion, Louis decide sa ingroape animalul in misteriosul cimitir de animale. Locul acela, insa, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lectie groaznica.

The Sisters Brothers

Actiunea filmului se petrece in Statele Unite ale Americii, in anul 1850, si urmareste povestea cautatorului de aur Hermann Kermit Warm, care este urmarit prin Desertul Oregon, in drumul sau spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli si Charlie Sisters. Scenariul filmului are la baza romanul cu acelasi nume al lui Patrick DeWitt.

Mid90s

Jonah Hill isi face debutul regizoral cu o drama de la mijlocul anilor '90. Sunny Suljic il va juca pe pre-adolescentul Stevie, care intra intr-un anturaj bizar si care va avea misiunea de a evita bataile de la fratele sau violent mai mare, jucat de Lucas Hedges.

Eighth Grade

Este o comedie cu note dramatice despre perioada stanjenitoare si bizara a adolescentei in era generatiei social-media.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Filmul "John Wick 3: Parabellum", regizat de Chad Stahelski, dupa scenariul scris de Chris Collins, Derek Kolstad, Marc Abrams si Shay Hatten va ajunge in cinematografe in data de 16 mai 2019. Pregatit sa faca fata provocarilor, protagonistul isi pune la bataie abilitatile de luptator pentru a infrunta noi adversari.

Once Upon A Time In Hollywood

Filmul "Once Upon A Time In Hollywood" spune o poveste reala, care a avut loc in Los Angeles in 1969, cand perioada hippie era in plina glorie. Cele doua personaje principale se lupta sa reuseasca intr-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Iar unul dintre ele are o vecina foarte cunoscuta: actrita si modelul Sharon Tate.

Tate a fost ucisa, iar sotul ei, regizorul Roman Polanski, a crezut in mod eronat ca maestrul in arte martiale Bruce Lee ar fi putut fi ucigasul. De fapt, un cult hippie condus de un barbat pe nume Charles Manson a fost responsabil de moartea sa si a altor infractiuni.

It: Chapter Two

In 2017, horror-ul "It" a facut furori in box office-ul international si a fost considerat succesul toamnei. Lung-metrajul a avut incasari de 700,4 milioane de dolari si se estimeaza ca si partea a doua va fi un adevarat hit in randul iubitorilor de filme de groaza.

Joker

Pelicula produsa de Martin Scorsese, despre care se spune ca e inspirat de pelicule precum "King of Comedy" sau "Taxi Driver", se va lansa in luna octombrie a anului 2019.

Potrivit rezumatului filmului, acesta se concentreaza asupra unui personaj simbolic, spunand o poveste care nu a mai fost prezentata pe marile ecrane. Filmul isi propune sa fie „studiul unui personaj dispretuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci si o poveste moralizatoare”.

Zombieland 2

Comedia romantica a lui Ruben Fleischer implineste 10 ani si revine cu o continuare. Din distributie fac parte Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson si Abigail Breslin - actorii care au facut senzatie si in prima pelicula.

Programul Zilei

sâmbătă20.04
duminică21.04
luni22.04
marți23.04
miercuri24.04
joi25.04
vineri26.04
07:25 Barbati in Negru International
09:10 Calatoriile lui Gulliver
10:35 Operatiunea Valkyrie
14:30 O nunta exploziva
16:05 Blonda de la drept 2
17:35 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
20:00 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
21:45 Equalizer
23:50 Nascuti asasini
01:45 Vanatorul de recompense 2049
05:40 Regasirea
07:10 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
09:30 Zana Maseluta
11:10 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
12:55 Un an de pomina
14:35 Ziua in care s-a oprit Pamantul
16:15 Un jurnal pentru Jordan
18:20 Morbius
22:15 Vaduve
00:15 Tacerea mieilor
02:10 Escape Plan: Testul suprem
04:00 Luptatorul
05:45 Ruby Sparks
07:25 Un an de pomina
11:15 inainte de rasarit
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Eroii monumentelor
16:50 Sydney White si cei sapte tocilari
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Prestigiul
22:10 Dampyr
23:55 Nemuritorii: Razboiul Zeilor
03:15 Dreamland
04:50 Gamer - Jocul supravietuirii
06:15 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
07:40 Dincolo de usi
09:15 Prestigiul
11:20 Cursa fara frane
12:45 Campionul
14:55 Aeon Flux
16:25 Ura pe care o simti
18:35 Anthony Zimmer
20:00 Absolut orice
21:25 Parintele Stu
23:25 Valul ucigas
01:20 Probleme la 17 ani
03:00 Ninja Asasin
04:30 Spioana
06:25 Cursa fara frane
07:50 Parintele Stu
09:50 Masa 19
11:15 Familia mea nebuna
13:00 G.I. Joe: Represalii
14:45 Am spus destul
16:15 Anonim
18:20 Click - Zapand prin viata
20:00 Parteneri neobisnuiti
23:20 Robert the Bruce: Regele Scotiei
01:20 Dheepan
03:10 Thomas cel ciudat
04:40 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
06:20 O razbunare cu gust
08:15 Cine sunt?
10:15 Pazea la minge!
11:45 Am spus destul
13:15 Siguranta nationala
14:40 Parinti vs bunici
16:20 Moulin Rouge!
18:20 Mortdecai
20:00 Tenorul
21:35 Nicholas Nickleby
23:45 Cosmarul alb
03:15 A venit sfarsitu'!
04:55 Lipit de tine
06:50 Speranta moare ultima
08:35 Nicholas Nickleby
10:45 Indiana Jones si regatul craniului de cristal
12:40 Muntele dintre noi
14:25 O zi in pantofii altcuiva
16:00 Hotelul Marigold
20:00 Primul Contact
21:55 Kandahar: Misiune mortala
23:50 Ronin
01:45 Cand un barbat iubeste o femeie
03:45 Vocile
05:30 Toti oamenii regelui

Ultimele știri

suri cruise, tom cruise, katie holmes
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

Relația dintre Tom Cruise și Katie Holmes e istorie de mulți ani, dar speculațiile legate de ei nu s-au stins nici acum. Când actrița a...

sofia vergara
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani

În timp ce se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi, Sofia Vergara și-a adus aminte cu nostalgie de momentul când și-a...

Jennifer Garner
(VIDEO) Și-a pus mănușile de bucătărie în picioare și a început să danseze. Jennifer Garner, imagini virale: „Ești ciudată, dar în sensul bun!”

Jennifer Garner a împlinit 52 de ani și a marcat evenimentul printr-un videoclip inedit, ce a stârnit amuzamentul fanilor din toate...

Partenerii noștri

Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece

Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești...

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă...

PeRoz.ro
Dorian Popa a fost intrebat daca a inselat-o pe Claudia “Babs” Iosif. “Am gresit! Cred ca este de ajuns sa spun asta”
Dorian Popa a fost intrebat daca a inselat-o pe Claudia “Babs” Iosif. “Am gresit! Cred ca este de ajuns sa spun asta”

Dorian Popa a fost intrebat daca a inselat-o pe Claudia “Babs” Iosif. “Am gresit! Cred ca este de...

Utv.ro
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii...

Digi-World.tv
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace...

ProFM.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea

Ce a dezvăluit femeia.

DigiSport.ro
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un...

Digi-AnimalWorld.tv
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Digi-Life.tv
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală

Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în...

DigiFM.ro