Topul celor mai scunzi actori de la Hollywood/ Profimedia Topul celor mai scunzi actori de la Hollywood/ Profimedia

Topul celor mai scunzi actori de la Hollywood. Tom Cruise nu se află pe listă, deși are o înălțime de 1.72 metri

În timp ce Tom Cruise este deseori perceput ca fiind unul dintre cei mai scunzi actori de la Hollywood, cu o înălțime de 1.72 metri, el este departe de a fi cel mai mic din industrie. Există câțiva actori de sex masculin care sunt mult mai scunzi, chiar și decât Cruise. Unul dintre acești actori este uimitor de scund, având doar 1.47 metri, dar a jucat în filme celebre precum „Romancing The Stone” și „Batman Returns”. 

Istoria Hollywood-ului este plină de exemple de actori care nu au o înălțime mare, dar au reușit să cucerească publicul prin talentul lor. Alan Ladd, cu o înălțime de 1.67 metri, și-a făcut loc în industrie, stând pe cutii în timpul filmărilor alături de co-starurile sale feminine. La fel a făcut și Humphrey Bogart, care, la 1.73 metri, a jucat în filme clasice precum „Casablanca”, fiind ajutat atunci când era în cadre cu partenera sa de platou, Ingrid Bergman, care avea 1.75 metri.

Experții susțin că înălțimea nu este un factor decisiv în succesul unui actor, atâta timp cât proporțiile corpului sunt echilibrate. Cu toate că înălțimea medie a bărbaților americani este de aproximativ 1.75 metri, acest aspect nu a fost niciodată un obstacol în calea succesului pentru aceste staruri care își fac simțită prezența pe covoarele roșii ale Hollywood-ului.

Danny Devito

Înălțime: 1.47 metri

Danny DeVito are doar 1.47 metri, dar a reușit să transforme această trăsătură într-un avantaj în cariera sa de actor. Aspectul său caracteristic l-a consacrat în roluri care au evidențiat umorul său și talentele actoricești. El a devenit celebru pentru interpretarea rolului lui Louie De Palma, micul și tiranicul dispecer de taxi din serialul de televiziune „Taxi”, pentru care a câștigat un Glob de Aur și un premiu Emmy. 

Citește și: Cum arată astăzi actorii care au jucat în "Pulp Fiction", la 30 de ani de la apariția filmului. Marele absent de la reuniunea aniversară

În ciuda înălțimii sale, DeVito a reușit să joace alături de mari nume din industria cinematografică, cum ar fi Michael Douglas, în comedia romantică de succes „Romancing The Stone”. Interpretarea sa în filme precum „Twins”, unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, l-a adus în atenția publicului și l-a consacrat ca un actor versatil.

Chiar și în fața provocărilor legate de înălțime, Danny DeVito a continuat să se bucure de succesul său în industria divertismentului. Exemplul său de determinare a inspirat mulți fani și colegi de breaslă. Într-un interviu, când i s-a spus că este „regele scunzilor”, DeVito a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Îmi place! Nu am auzit termenul, dar mă bucură. Mulțumesc.”

Danny DeVito/ Profimedia
Danny DeVito/ Profimedia

Michael J Fox

Înălțime: 1.62 metri

Michael J. Fox, cu înălțimea sa de 1.62 metri, a reușit să își croiască un drum impresionant în industria cinematografică și în televiziune. Faima sa a fost cimentată în special datorită rolului său ca băiatul plin de energie, Alex P. Keaton, în serialul „Family Ties” din anii 1980.

Cu toate că nu este printre cei mai înalți actori din industrie, înălțimea sa nu l-a împiedicat să interpreteze roluri memorabile. Michael J. Fox a devenit cunoscut la nivel mondial datorită interpretării lui Marty McFly în seria „Înapoi în viitor”, începând cu primul film din 1985. Deși era mai mic decât mulți dintre colegii săi de pe platourile de filmare, prezența sa carismatică și talentul său actoricesc l-au făcut să pară mereu în largul său pe ecran.

Citește și: Motivul pentru care Quentin Tarantino nu l-a vrut pe Johnny Depp în filmul „Pulp Fiction”: „Nu aduce niciun ban”

Chiar și în fața provocărilor personale, cum ar fi diagnosticul său cu boala Parkinson în 1991, Michael J. Fox a continuat să fie un exemplu de curaj și determinare. A devenit un purtător de cuvânt pentru găsirea unui tratament pentru această boală și a fondat Fundația Michael J. Fox pentru Cercetarea Parkinsonului.

Michael J. Fox și Tracy Pollan/ Profimedia
Michael J. Fox și Tracy Pollan/ Profimedia

Joe Pesci

Înălțime: 1.62 metri

Joe Pesci, cu înălțimea sa de 1.62 metri, a demonstrat că nu trebuie să fii înalt pentru a lăsa o amprentă puternică în industria cinematografică. Cu o prezență carismatică și un talent actoricesc remarcabil, el a captivat audiențele într-o varietate de roluri, în ciuda staturii sale mai mici.

Pesci a devenit cunoscut pentru interpretarea unor personaje dure și intimidante pe marele ecran. În filme precum „Goodfellas” din 1990, „Casino” din 1995 și „The Irishman” din 2019, el a adus la viață personaje care păreau „mai mari decât viața însăși”, fiind adesea numit „impunător” pentru prezența sa fermă și carismatică.

Chiar și în roluri mai comice, precum cel din „Home Alone” din 1990, Joe Pesci a reușit să fie memorabil. În „My Cousin Vinny” din 1992, a demonstrat o altă latură a talentului său, jucând rolul iubitului șarmant și plin de viață al personajului interpretat de Marisa Tomei.

La 81 de ani, Joe Pesci continuă să își pună amprenta asupra industriei cinematografice, demonstrând că înălțimea sa nu îl oprește din a oferi interpretări puternice și memorabile.

Robert De Niro și Joe Pesci/ Profimedia
Robert De Niro și Joe Pesci/ Profimedia

Seth Green

Înălțime: 1.62 metri

Seth Green, cu înălțimea sa de 1.62 metri, a reușit să-și facă un nume în lumea filmului și televiziunii, demonstrând că talentul și carisma pot depăși considerațiile legate de înălțime. Chiar dacă nu este unul dintre cei mai înalți actori de la Hollywood, statura sa mică nu l-a împiedicat să obțină roluri de succes și să își construiască o carieră remarcabilă.

De la debutul său în cinematografie cu roluri secundare în anii '80 până la aparițiile sale în producții de succes precum „The Italian Job” și „Buffy the Vampire Slayer”, Seth Green a demonstrat versatilitate și talent într-o varietate de genuri cinematografice și de televiziune.

Citește și: A devenit vedetă la 11 ani, dar crede că celebritatea timpurie i-a destrămat familia. Frankie Muniz a renunțat la actorie pentru o carieră total diferită

Chiar și în cadrul evenimentelor de promovare și interviurilor, precum PaleyFest LA 2024, el a abordat cu umor și naturalețe discuțiile despre înălțimea sa, arătând că este confortabil în pielea sa și că nu se lasă influențat de stereotipurile legate de înălțime.

Deși înălțimea sa poate fi sub media din industria cinematografică, Seth Green a demonstrat că talentul și prestația contează cel mai mult, reușind să creeze personaje memorabile și să se impună în lumea filmului și televiziunii.

John Viener și Seth Green/ Profimedia
John Viener și Seth Green/ Profimedia

Daniel Radcliffe

Înălțime: 1.65 metri

Daniel Radcliffe, cu înălțimea sa de 1.65 metri, a reușit să devină una dintre cele mai recunoscute și apreciate figuri din industria cinematografică, demonstrând că înălțimea nu este un factor limitativ pentru succesul în actorie. Cunoscut în întreaga lume pentru interpretarea iconică a lui Harry Potter, Radcliffe și-a pus amprenta în industria filmului prin talentul său actoricesc. De la filme de aventură și fantezie la drame intense și comedii, el și-a etalat abilitățile într-o varietate de genuri cinematografice.

Chiar dacă înălțimea sa este sub media din industrie, Radcliffe a subliniat că nu consideră acest aspect ca fiind un impediment în cariera sa. Prin declarațiile sale, el a arătat că este dispus să interpreteze o gamă largă de personaje, iar talentul său actoricesc și abilitatea de a se implica în roluri complexe sunt cele care contează cel mai mult.

Citește și: Copilul-actor din Forrest Gump, de nerecunoscut astăzi. S-a lăsat de actorie, a intrat în armată și chiar a făcut un stagiu militar în Irak

De la roluri în filme precum „Jungle” și „Orașul pierdut” până la apariții în seriale precum „Lucrători de miracole„, Daniel Radcliffe continuă să impresioneze publicul cu prestațiile sale captivante și să-și consolideze statutul de actor de talie mondială.

Daniel Radcliffe, Lindsay Mendez, și Jonathan Groff/ Profimedia
Daniel Radcliffe, Lindsay Mendez, și Jonathan Groff/ Profimedia

Kevin Hart

Înălțime: 1.65 metri

Kevin Hart are o înălțimee de 1.65 metri, dar a reușit să se impună ca unul dintre cei mai populari și apreciați comedianți și actori din industria entertainment-ului. Recent, Hart și-a dezvăluit înălțimea într-un interviu cu Anderson Cooper, clarificând zvonurile și speculațiile despre cât de înalt este în realitate. Cu umorul său caracteristic, Hart a glumit despre variatele rapoarte privind înălțimea sa și a confirmat că are 1.65 metri, fără pantofi. Comediantul a subliniat că nu-l deranjează să facă glume pe seama înălțimii sale și că face parte din esența umorului său să abordeze subiecte delicate și personale.

Citește și: Kevin Hart, reacție neașteptată privind conflictul de la Oscar dintre Will Smith și Chris Rock: ”Lăsați-i să-și rezolve problemele singuri!”

Kevin Hart și soția sa, Eniko Hart, formează un cuplu puternic, deși înălțimile lor diferite sunt adesea subiect de remarci. Cu toate acestea, cuplul este apreciat pentru frumoasa lor relație și pentru modul în care se completează unul pe celălalt.

De-a lungul carierei sale, Hart a demonstrat versatilitate și talent remarcabil, câștigând multiple premii și recunoaștere pentru prestațiile sale în comedie și actorie. De la spectacolele sale de stand-up comedy până la rolurile din filme de succes precum seria „Jumanji”, el a captivat audiențele din întreaga lume și și-a câștigat un loc de frunte în industria cinematografică și de divertisment.

Kevin Hart și soția sa Eniko Parrish Hart/ Profimedia
Kevin Hart și soția sa Eniko Parrish Hart/ Profimedia

Kevin Connolly

Înălțime: 1.65 metri

Kevin Connolly, cu o înălțime de 1.65 metri, s-a remarcat în lumea filmului și a televiziunii prin talentul său actoricesc și abilitățile sale regizorale. Născut în New York City, Connolly și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă, apărând în reclame TV și obținând primul său rol în filmul „Rocky V”. Ulterior, a continuat să-și contureze cariera cu apariții în diverse filme și producții de televiziune.

Citește și: Puștiul din “Doi bărbați și jumătate”, transformat la 29 de ani. Acum un deceniu părăsea serialul care i-a adus celebritatea, după ce a spus că l-a găsit pe Dumnezeu

Rolul său cel mai cunoscut a fost în serialul „Entourage”, în care l-a interpretat pe Eric Murphy, un personaj care l-a făcut să fie apreciat și recunoscut pe plan internațional. Chiar dacă nu era unul dintre cei mai înalți actori, carisma și talentul său l-au făcut să se distingă în producția respectivă.

De-a lungul carierei sale, Connolly s-a dovedit a fi un actor versatil, abordând o varietate de roluri și colaborând cu actori și regizori de renume. În plus față de cariera sa de actor, el s-a aventurat și în domeniul regiei, demonstrând îndemânare și creativitate în spatele camerelor de filmat.

Adrian Grenier și Kevin Connolly/ Profimedia
Adrian Grenier și Kevin Connolly/ Profimedia

Jason Alexander

Înălțime: 1.65 metri

Jason Alexander, cu o înălțime de 1.65 metri, este cunoscut în special pentru rolul său iconic ca George Costanza în sitcom-ul de succes „Seinfeld”. Alexander și-a câștigat un loc special în inimile telespectatorilor datorită interpretării sale memorabile și abilității de a aduce în viață personaje complexe și captivante.

Pe lângă contribuția sa la „Seinfeld„, Alexander a avut o carieră diversificată în industria filmului și teatrului, jucând într-o serie de filme și producții de teatru aclamate de critici. De la comedii la drame, el și-a demonstrat versatilitatea și talentul într-o varietate de roluri.

Citește și: Apariție rară în public a lui Rory Culkin, fratele mai mic al lui Macaulay și Kieran Culkin. Seamănă atât de mult cu cei doi actori

În timp ce înălțimea sa relativ mică poate fi menționată în contextul industriei cinematografice, Alexander a reușit să-și facă un nume și să-și stabilească o reputație solidă ca unul dintre cei mai respectați și talentați actori din lumea divertismentului. Cu o carieră care se întinde pe decenii și cu numeroase realizări remarcabile, Jason Alexander rămâne unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din industrie, continuând să impresioneze și să inspire publicul din întreaga lume.

Jason Alexander și Robin Bronk/ Profimedia
Jason Alexander și Robin Bronk/ Profimedia

Programul Zilei

joi23.05
vineri24.05
sâmbătă25.05
duminică26.05
luni27.05
marți28.05
miercuri29.05
09:35 Casanova
11:20 Blestemul
12:50 Cum stii daca ai noroc?
14:45 Morbius
16:25 Operatiunea Mincemeat
18:25 inzestrata
20:00 Sunt burlac dar ma tratez
21:25 Razboiul din adancuri
23:05 Intrusul
00:40 Mizerabilii
02:25 Robert the Bruce: Regele Scotiei
04:25 Ghidul sexy al unei fete cuminti
05:55 Operatiunea Mincemeat
07:55 Morbius
09:35 inzestrata
11:10 Joc diabolic
12:35 Un jurnal pentru Jordan
14:40 Barbatii in negru 3
16:20 Ziua in care s-a oprit Pamantul
18:00 Parintele Stu
20:00 Eu si Marley
21:50 Dadaca perfecta
23:25 Vicele
01:30 A venit sfarsitu'!
03:10 Vanatorul de recompense 2049
05:45 Parintele Stu
07:45 Indiana Jones si regatul craniului de cristal
09:40 Familia Addams 2 (D)
11:10 Eu si Marley
13:00 Trauma
16:20 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
18:25 Tipic masculin
20:00 Primul Contact
22:00 Aproape letala
23:35 Constantin
01:30 Conspiratia din Birmania
03:25 Insula Shutter
05:35 O alta sansa
07:35 Aproape letala
09:10 Pinguinii domnului Popper
10:40 Primul Contact
12:35 Bruce Lee: Nasterea dragonului
14:05 Categoria grea in actiune
15:45 Neinfrant
17:55 Poarta Stelara
20:00 Mad Max: Drumul furiei
21:55 Scapa daca poti!
23:30 Mafia Mamma
01:05 inainte de apus
02:25 Misiuni periculoase
04:30 Dheepan
06:20 Poarta Stelara
08:25 Neinfrant
10:35 Mad Max: Drumul furiei
12:30 Hotelul Marigold
14:30 Operatiunea Fortune: Urzeala razboiului
16:15 Un an de pomina
17:50 Master and Commander: La capatul Pamantului
20:00 soc si groaza
21:30 Absolut orice
22:55 Banditul zburator
00:55 Ruby Sparks
02:35 Anotimpul Vrajitoarei
04:05 Jocul asasinilor
05:40 Absolut orice
07:05 Hotelul Marigold
09:05 Master and Commander: La capatul Pamantului
11:15 Click - Zapand prin viata
14:45 Casa dulce casa
18:05 Destine de razboi
20:00 Oda bucuriei
23:15 Batman
02:00 Vocile
03:45 Imaginea crimei
05:25 Sarutul dulce al razbunarii
07:20 Batman
10:05 Oda bucuriei
11:40 Daddy Cool - Tata de profesie
15:15 Fiul meu
16:40 O zi ca oricare alta
18:25 Dincolo de usi
22:20 Foc viu
02:00 sarpele
03:55 Legaturi de sange

Ultimele știri

Vanity Fair Oscar Party
Ana de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imaginile de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ana de Armas și-a cucerit fanii cu cele mai noi imagini pe care le-a postat pe Instagram. Actrița din „No Time To Die” arată senzațional pe...

Jeremy Renner/ Profimedia
Jeremy Renner, noi detalii despre starea de sănătate după accidentul cu plugul de zăpadă: „Mă simt grozav”. Actorul a fost la un pas de moarte

Jeremy Renner a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate în cadrul emisiunii Good Morning America, dezvăluind că se simte „puternic”...

Michael Richards și Jerry Seinfeld
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

Michael Richards, actorul care i-a dat viață exuberantului Cosmo Kramer din serialul "Seinfeld", are acum 74 de ani și tocmai și-a publicat...

Partenerii noștri

O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an

O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica
Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și...

Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul...

PeRoz.ro
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta

Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta

Utv.ro
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi-World.tv
Sting și eleganta lui soție, de mână la Cannes 2024. Se iubesc de peste trei decenii, au 4 copii și nu au lăsat dragostea să se stingă
Sting și eleganta lui soție, de mână la Cannes 2024. Se iubesc de peste trei decenii, au 4 copii și nu au lăsat...

Sting și eleganta lui soție, de mână la Cannes 2024. Se iubesc de peste trei decenii, au 4 copii și...

ProFM.ro
A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher
A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher

Die Aktuelle a publicat pe coperta din aprilie 2023 poza unui Schumacher zâmbitor şi un titlu care...

DigiSport.ro
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

Digi-AnimalWorld.tv
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

Digi-Life.tv
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică

De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică

DigiFM.ro