banner-film-now-noiembrie_filmnow

Recomandările lunii noiembrie. Ce urmărești luna aceasta pe Film Now

Filme bune, actori talentați, o grilă variată și premiere pe micul ecran. Cam așa se anunță luna noiembrie pe Film Now. Hai să vezi lista cu recomandările noastre:


#LONE SURVIVOR

Supraviețuitorul

Duminică, 01 noiembrie, la 20:00

Regia: Peter Berg

Cu: Ben Foster, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Emile Hirsch

În 2005, în Afganistan, Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) și alți trei puscasi marini americani sunt trimiși să localizeze un lider taliban. Descoperiți de mai mulți păstori afgani, cei 4 soldați hotărăsc să nu-i omoare, însă unul dintre localnici dă alarma. În ambuscada și lupta ce vor urma, puscașii marini nu au - teoretic - nicio speranță. 

Filmul este ecranizarea unei cărți inspirate dintr-o poveste de front adevărată.

Vezi trailerul aici. 

#THE SECRETS WE KEEP

Secretele noastre

Vineri, 06 noiembrie, la 21:55

Regia: Yuval Adler

Cu: Noomi Rapace,  Chris Messina, Joel Kinnaman

În America de după cel de-al Doilea Război Mondial, o femeie care își reconstruiește viața în suburbii - împreună cu soțul său - descoperă că unul dintre vecini este criminalul de război ce i-a ucis sora și i-a distrus tineretea. Îl va răpi, căutând răzbunare pentru lucrurile oribile pe care este convinsă că bărbatul le-a comis împotriva ei.

Vezi trailerul aici. 

#THE MEG

MEG: Confruntare în adâncuri

Sâmbătă, 07 noiembrie, la 22:00 

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de un Megalodon - o uriaşă creatură preistorică, despre care toată lumea presupunea ca nu mai exista. Mai exact, toți - în afara de Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist, expert în salvări. Jonas e recrutat să conducă misiunea de salvare a cercetătorilor blocați în adâncuri. Nimeni nu știe însă că el a mai întâlnit Megalodonul, într-o misiune mai veche. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să-şi înfrunte frica și să-și rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Vezi trailerul aici. 

#MISS BALA

Duminică, 08 noiembrie, la 20:00

Regia: Catherine Hardwicke

Cu: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan

Atunci când membrii unui cartel îi răpesc prietena într-un club de noapte din Mexic, Gloria Fuentes (Gina Rodriguez) cere ajutorul poliției. Curând însă ea va fi în și mai mare pericol, după ce un polițist corupt o predă acelorași gangsteri, iar ei o folosesc drept paravan pentru activități ilegale. Hotărâtă să scape, Gloria trebuie să joace acum un joc dublu extrem de periculos, atât ca să-i înșele pe membrii cartelului, cat și să scape de agenții Anti-Drog ce o cred complice.

Vezi trailerul aici. 

#UPSIDE DOWN

Între două lumi

Vineri, 13 noiembrie, la 20:00

Regia: Juan Solanas

Cu: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Adam o știe pe Eden din copilărie şi o iubește tot de atunci. Dar lumile în care trăiesc îi obliga să rămână despărţiţi; sunt lumi paralele - la propriu și la figurat: cu legi fizice care le împing în direcţii opuse și cu societăți ce nu se pot amesteca. Dar, atunci când trecutul e readus la viaţă de o imagine a lui Eden la televizor, Adam e pregătit să înfrunte și legile societăţii şi pe cele ale naturii, pentru a o câştiga pe cea pe care o iubeşte de atâta vreme.

Vezi trailerul aici. 

#THE INFORMER

Informatorul

Sâmbătă, 14 noiembrie, la 21:30

Regia: Andrea Di Stefano

Cu: Ana de Armas, Clive Owen, Joel Kinnaman, Rosamund Pike

Pete Koslow, un fost pușcăriaș transformat în agent de operațiuni speciale, este recrutat de FBI. El își folosește abilitățile pentru a încerca să-l doboare pe General - cel mai puternic șef al criminalității organizate din New York. După moartea unui polițist sub acoperire, Pete se trezește prins la mijloc, între mafie și FBI. Va fi din nou încarcerat, dar trebuie să conceapă un plan pentru a scăpa atât de lege, cât și de General - că unică șansă de a-și salva familia.

Vezi trailerul aici. 

#DRACULA UNTOLD

Dracula: Povestea nespusă

Duminică, 15 noiembrie, la 20:00

Regia: Gary Shore

Cu: Art Parkinson, Charles Dance, Dominic Cooper, Luke Evans, Samantha Barks, Sarah Gadon

Legenda din umbra istoriei se modifică o dată în plus, iar renumele celebrul prinț-vampir primește o explicație demnă de un erou. În Transilvania secolului al 15-lea, Vlad al III-lea (Luke Evans), prințul Valahiei, este un conducător drept. Alături de iubita sa soție, Vlad a asigurat o perioadă prelungită de pace și și-a protejat poporul de Imperiul Otoman. Dar când sultanul Mahomed Cuceritorul (Dominic Cooper) cere pentru armata sa de ieniceri 1.000 de băieți ai țării, inclusiv pe fiul lui Vlad, prințul încheie o înțelegere cu un monstru care îi va permite să-i învingă pe turci. Cu costul umanității sale.

Vezi trailerul aici. 

#RULES DON'T APPLY

Regulile nu se aplică

Vineri, 20 noiembrie, la 20:00

Regia: Warren Beatty

Cu: Alden Ehrenreich, Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga

Regină a frumuseții într-un oraș de provincie și practicantă baptistă, Marla Mabrey (Lily Collins) se află sub contract cu celebrul și ciudatul Howard Hughes (Warren Beatty). La aeroport, îi întâlnește noul șofer - pe Frank Forbes, și el credincios. Atracția dintre Marla și Frank este imediată și va pune la încercare atât convingerile lor religioase, cât și principala regulă a lui Hughes: fără legături intime cu actritele sub contract.

Vezi trailerul aici. 

#RAMPAGE

Rampage: Scăpaţi de sub control

Sâmbătă, 21 noiembrie, la 21:55

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee,  Malin Akerman

Inconfundabilul Dwayne Johnson interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog retras a cărui singură legătură specială este cu George - o gorilă inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, gorila cea blânda se transformă într-o imensă fiară violentă. Situaţia sa nu este singulară: animale cu mutaţii similare devastează America. În fața acestei situații, Davis face echipă cu un inginer genetic, încercând să găsească un antidot, să evite distrugerea lumii și să-și salveze prietenul animal. 

Vezi trailerul aici. 

#MAD MAX: FURY ROAD

Mad Max: Drumul furiei

Duminică, 22 noiembrie, la 20:00

Regia: George Miller

Cu: Charlize Theron, Tom Hardy,  Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult

Descris de critici ca fiind cel mai bun episod din seria Mad Max, Drumul furiei e o poveste apocaliptică despre supravieţuirea omenirii în pragul dezastrului, cu ajutorul a doi rebeli. Ambii visează la un viitor care să semene mai mult cu trecutul paşnic. Dar Max (Tom Hardy) şi Furiosa (Charlize Theron) nu pot supravieţui decât luptând pentru fiecare pas făcut în deşert, printre pericole de tot felul, pentru un viitor plin de necunoscute.

Vezi trailerul aici. 

#DRUNK PARENTS

Şi beţivi şi mincinoşi

Vineri, 27 noiembrie, la 20:00

Regia: Fred Wolf

Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek, Joe Manganiello, Will Ferrell

Frank și Nancy (Alec Baldwin și Salma Hayek) sunt doi părinți alcoolici care încearcă să-și ascundă tot mai gravele probleme financiare atât de fiica lor, cât și de cercul social. Planurile lor sunt, pe cât de elaborate, pe atât sunt sortite eșecului. Între executori judecatoresti și infractori sexuali, problemele financiare ale cuplului sunt însoțite de mult alcool și de idei de salvare tot mai dubioase.

Vezi trailerul aici. 

#CRAZY RICH ASIANS

Asiatici bogaţi şi nebuni

Sâmbătă, 28 noiembrie, la 20:00

Regia: Jon M. Chu

Cu: Awkwafina, Constance Wu, Harry Shum Jr., Henry Golding, Michelle Yeoh

Rachel Chu este fericită să meargă în Singapore cu iubitul ei, Nick, la nunta celui mai bun prieten al acestuia. Cu surprindere afla însă ca prietenul ei de multă vreme e extrem de bogat și unul dintre cei mai doriți burlaci ai țării.

Dintr-o data în lumina reflectoarelor, Rachel trebuie acum să facă față geloziilor din înalta societate, rudelor ciudate și, chiar mai rău, mamei lui Nick - o "aproape soacră" mereu dezaprobatoare.

Vezi trailerul aici. 

#UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS

Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Duminică, 29 noiembrie, la 21:50

Regia: Patrick Tatopoulos

Cu: Bill Nighy, Kevin Grevioux, Michael Sheen, Rhona Mitra, Steven Mackintosh

Filmul urmăreşte originea vrajbei dintre vampirii aristocraţi, cunoscuţi şi sub numele de Negustorii Morţii, şi foştii lor sclavi, Vârcolacii. În Evul Mediu, un tânăr vârcolac numit Lucian era un lider puternic şi îşi chemase semenii să se ridice împotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care îi înrobise. Lucian încearcă acum să distrugă vampirii şi să redea libertatea vârcolacilor.

Vezi trailerul aici. 
Programul Zilei

luni10.05
marți11.05
miercuri12.05
joi13.05
vineri14.05
sâmbătă15.05
duminică16.05
06:50 Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald
09:00 Jos cu dragostea!
10:40 Matrix - Reincarcat
12:50 Scufita Rosie
14:25 Razboinicul
16:40 Mireasa e iubita mea!
18:15 Substituirea
20:00 Transcendence: Viata dupa moarte
21:55 A fost odata la... Hollywood
01:00 Te mai mariti cu mine?
03:00 Fight Club - Sala de lupte
05:15 Harry Potter si Camera Secretelor
07:25 Surpriza: Vine Polly!
08:55 Transcendence: Viata dupa moarte
10:50 Shazam
12:55 Suflete salbatice
14:40 Barbatii in negru II
16:00 ti-l prezint pe Dave
17:30 Harry Potter si Camera Secretelor
20:00 Oaia neagra a familiei
21:35 Grasanu'
23:10 Sa moara Romeo
01:25 RocknRolla
03:15 Totul despre sex
05:30 Din greseala impreuna
07:50 Barbatii in negru II
09:10 Din greseala impreuna
11:00 Transport blindat
12:25 Piaza rea
14:00 Karate Kid
16:00 Demon pe doua roti
17:45 Totul despre sex
20:00 Omul-Paianjen: Departe de casa
22:00 Poveste adevarata
23:40 Noi suntem familia Miller
01:00 Ouija
03:55 Nu ma parasi
05:35 Frankie si Alice
07:20 Omul-Paianjen: Departe de casa
09:20 Demon pe doua roti
11:05 Fantomele fostelor iubite
12:45 Suprematia lui Bourne
14:30 Fara retineri
16:10 Agentii de rezerva
17:50 De neinvins
20:00 Prieteni cu copii
21:45 Nu ma parasi
23:25 Risc maxim
01:25 Sechestrati in larg
03:05 Precum in iad
04:35 Jaful de pe Baker Street
07:10 Agentii de rezerva
08:50 Fara retineri
10:30 De neinvins
12:40 Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator
14:40 intre doua lumi
16:20 Umbre intunecate
18:10 O femeie americana
20:00 Din dragoste pentru Roma
21:50 Jaful de pe Baker Street
23:40 Tentatii (i)rezistibile
01:25 Adevarul si numai adevarul
03:10 Vecini de cosmar
04:45 O familie
06:10 Ora de varf 3
06:25 Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator
08:25 Elliot: O poveste de Craciun
09:50 intre doua lumi
11:30 O familie
12:50 Furios si iute: Hobbs & Shaw
15:00 Ora de varf 3
16:25 Cei mai buni inamici
18:35 Gravity: Misiune in spatiu
20:00 Punct si de la capat
21:45 Furtuna perfecta
23:50 Uraganul
00:10 Spune-mi ce-ai facut azi-noapte!
01:50 Calmul dinaintea furtunii
03:30 Noaptea Judecatii: Anarhia
05:05 Paradisul spulberat
07:35 Furtuna perfecta
09:40 Deasupra Tuturor
11:15 Punct si de la capat
13:00 Dracula: Povestea nespusa
14:30 Paradisul spulberat
16:15 Mad Max: Drumul furiei
18:10 Daca as fi... tu?
20:00 Need for Speed: inceputuri
22:05 Matrix - Revolutii

Ultimele știri

profimedia-0587987640
Lisa Kudrow, imagine rară cu fiul ei de 24 de ani. Cât de mult seamănă Julian cu „Phoebe” din „Friends”

Lisa Kudrow a publicat pe Instagram câteva imagini rare cu fiul ei, Julian. Tânărul a împlinit 24 de ani, iar actrița din „Friends” a vrut...

CP_10.05.2021_FN_Saptamana_crimei_vizual
Film Now continuă recomandările săptămânale tematice: în luna mai, săptămâna a doua este axată pe superproducții pline de suspans, genu

Film Now continuă seria recomandărilor săptămânale. În luna mai, a doua săptămână este dedicată pasionaților de scenarii de crimă, pline de...

Jason Statham
„Wrath of Man” cu Jason Statham, numărul 1 în box office-ul din SUA. La cât s-au ridicat încasările, după primul week-end de lansare

„Wrath of Man” cu Jason Statham, regizat de Guy Ritchie, este numărul 1 la box office-ul american, după primul week-end de lansare, cu un...

Partenerii noștri

Vărul Reginei Elisabeta a II-a, filmat când oferea servicii de acces la anturajul lui Vladimir Putin
Vărul Reginei Elisabeta a II-a, filmat când oferea servicii de acces la anturajul lui Vladimir Putin

Descarca aplicatia Digi24
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să petreacă mai mult timp împreună”
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să petreacă mai mult timp...

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să...

PeRoz.ro
Nu ignora acest mesaj de la WhatsApp! Din 15 mai nu vei mai putea folosi aplicația
Nu ignora acest mesaj de la WhatsApp! Din 15 mai nu vei mai putea folosi aplicația

Nu ignora acest mesaj de la WhatsApp! Din 15 mai nu vei mai putea folosi aplicația

Digi-World.tv
Anca Țurcașiu, în costum de baie la 50 de ani. Lora a reacționat imediat: ”Ești un exemplu!”
Anca Țurcașiu, în costum de baie la 50 de ani. Lora a reacționat imediat: ”Ești un exemplu!”

Anca Țurcașiu, în costum de baie la 50 de ani. Lora a reacționat imediat: ”Ești un exemplu!”

ProFM.ro
Eveniment şocant în Olanda! Shay Zahavi a fost sechestrată, iar răpitorii l-au apelat video pe jucător. "Am văzut toţi în direct"
Eveniment şocant în Olanda! Shay Zahavi a fost sechestrată, iar răpitorii l-au apelat video pe jucător. "Am văzut toţi...

Fotbalistul era în vestiar alături de colegi, înaintea meciului, când a fost apelat video de hoţii...

DigiSport.ro
Un cuplu și-a hrănit câinii cu alimente vegane luni de zile. Ce s-a întâmplat apoi a revoltat o lume întreagă
Un cuplu și-a hrănit câinii cu alimente vegane luni de zile. Ce s-a întâmplat apoi a revoltat o lume întreagă

Un cuplu și-a hrănit câinii cu alimente vegane luni de zile. Ce s-a întâmplat apoi a revoltat o...

Digi-AnimalWorld.tv
6 paşi simpli pentru a începe procesul de slăbire. Care sunt sfaturile experţilor de la Oxford
6 paşi simpli pentru a începe procesul de slăbire. Care sunt sfaturile experţilor de la Oxford

Când vine vorba de pierderea kilogramelor în plus, procesul de slăbire este diferit pentru fiecare...

Digi-Life.tv
Președintele Agent Green: Prințul nu a venit să rezolve problema locuitorilor din Ojdula, el a venit să își ia trofeul
Președintele Agent Green: Prințul nu a venit să rezolve problema locuitorilor din Ojdula, el a venit să își ia trofeul

Ursul pentru care ministerul Mediului a dat derogarea în baza căreia a fost omorât ursul Arthur...

DigiFM.ro
profimedia-0587987640
Lisa Kudrow, imagine rară cu fiul ei de 24 de ani. Cât...
Filmnow.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate