banner-film-now-noiembrie_filmnow

Recomandările lunii noiembrie. Ce urmărești luna aceasta pe Film Now

Filme bune, actori talentați, o grilă variată și premiere pe micul ecran. Cam așa se anunță luna noiembrie pe Film Now. Hai să vezi lista cu recomandările noastre:


#LONE SURVIVOR

Supraviețuitorul

Duminică, 01 noiembrie, la 20:00

Regia: Peter Berg

Cu: Ben Foster, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Emile Hirsch

În 2005, în Afganistan, Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) și alți trei puscasi marini americani sunt trimiși să localizeze un lider taliban. Descoperiți de mai mulți păstori afgani, cei 4 soldați hotărăsc să nu-i omoare, însă unul dintre localnici dă alarma. În ambuscada și lupta ce vor urma, puscașii marini nu au - teoretic - nicio speranță. 

Filmul este ecranizarea unei cărți inspirate dintr-o poveste de front adevărată.

Vezi trailerul aici. 

#THE SECRETS WE KEEP

Secretele noastre

Vineri, 06 noiembrie, la 21:55

Regia: Yuval Adler

Cu: Noomi Rapace,  Chris Messina, Joel Kinnaman

În America de după cel de-al Doilea Război Mondial, o femeie care își reconstruiește viața în suburbii - împreună cu soțul său - descoperă că unul dintre vecini este criminalul de război ce i-a ucis sora și i-a distrus tineretea. Îl va răpi, căutând răzbunare pentru lucrurile oribile pe care este convinsă că bărbatul le-a comis împotriva ei.

Vezi trailerul aici. 

#THE MEG

MEG: Confruntare în adâncuri

Sâmbătă, 07 noiembrie, la 22:00 

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de un Megalodon - o uriaşă creatură preistorică, despre care toată lumea presupunea ca nu mai exista. Mai exact, toți - în afara de Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist, expert în salvări. Jonas e recrutat să conducă misiunea de salvare a cercetătorilor blocați în adâncuri. Nimeni nu știe însă că el a mai întâlnit Megalodonul, într-o misiune mai veche. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să-şi înfrunte frica și să-și rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Vezi trailerul aici. 

#MISS BALA

Duminică, 08 noiembrie, la 20:00

Regia: Catherine Hardwicke

Cu: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan

Atunci când membrii unui cartel îi răpesc prietena într-un club de noapte din Mexic, Gloria Fuentes (Gina Rodriguez) cere ajutorul poliției. Curând însă ea va fi în și mai mare pericol, după ce un polițist corupt o predă acelorași gangsteri, iar ei o folosesc drept paravan pentru activități ilegale. Hotărâtă să scape, Gloria trebuie să joace acum un joc dublu extrem de periculos, atât ca să-i înșele pe membrii cartelului, cat și să scape de agenții Anti-Drog ce o cred complice.

Vezi trailerul aici. 

#UPSIDE DOWN

Între două lumi

Vineri, 13 noiembrie, la 20:00

Regia: Juan Solanas

Cu: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Adam o știe pe Eden din copilărie şi o iubește tot de atunci. Dar lumile în care trăiesc îi obliga să rămână despărţiţi; sunt lumi paralele - la propriu și la figurat: cu legi fizice care le împing în direcţii opuse și cu societăți ce nu se pot amesteca. Dar, atunci când trecutul e readus la viaţă de o imagine a lui Eden la televizor, Adam e pregătit să înfrunte și legile societăţii şi pe cele ale naturii, pentru a o câştiga pe cea pe care o iubeşte de atâta vreme.

Vezi trailerul aici. 

#THE INFORMER

Informatorul

Sâmbătă, 14 noiembrie, la 21:30

Regia: Andrea Di Stefano

Cu: Ana de Armas, Clive Owen, Joel Kinnaman, Rosamund Pike

Pete Koslow, un fost pușcăriaș transformat în agent de operațiuni speciale, este recrutat de FBI. El își folosește abilitățile pentru a încerca să-l doboare pe General - cel mai puternic șef al criminalității organizate din New York. După moartea unui polițist sub acoperire, Pete se trezește prins la mijloc, între mafie și FBI. Va fi din nou încarcerat, dar trebuie să conceapă un plan pentru a scăpa atât de lege, cât și de General - că unică șansă de a-și salva familia.

Vezi trailerul aici. 

#DRACULA UNTOLD

Dracula: Povestea nespusă

Duminică, 15 noiembrie, la 20:00

Regia: Gary Shore

Cu: Art Parkinson, Charles Dance, Dominic Cooper, Luke Evans, Samantha Barks, Sarah Gadon

Legenda din umbra istoriei se modifică o dată în plus, iar renumele celebrul prinț-vampir primește o explicație demnă de un erou. În Transilvania secolului al 15-lea, Vlad al III-lea (Luke Evans), prințul Valahiei, este un conducător drept. Alături de iubita sa soție, Vlad a asigurat o perioadă prelungită de pace și și-a protejat poporul de Imperiul Otoman. Dar când sultanul Mahomed Cuceritorul (Dominic Cooper) cere pentru armata sa de ieniceri 1.000 de băieți ai țării, inclusiv pe fiul lui Vlad, prințul încheie o înțelegere cu un monstru care îi va permite să-i învingă pe turci. Cu costul umanității sale.

Vezi trailerul aici. 

#RULES DON'T APPLY

Regulile nu se aplică

Vineri, 20 noiembrie, la 20:00

Regia: Warren Beatty

Cu: Alden Ehrenreich, Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga

Regină a frumuseții într-un oraș de provincie și practicantă baptistă, Marla Mabrey (Lily Collins) se află sub contract cu celebrul și ciudatul Howard Hughes (Warren Beatty). La aeroport, îi întâlnește noul șofer - pe Frank Forbes, și el credincios. Atracția dintre Marla și Frank este imediată și va pune la încercare atât convingerile lor religioase, cât și principala regulă a lui Hughes: fără legături intime cu actritele sub contract.

Vezi trailerul aici. 

#RAMPAGE

Rampage: Scăpaţi de sub control

Sâmbătă, 21 noiembrie, la 21:55

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee,  Malin Akerman

Inconfundabilul Dwayne Johnson interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog retras a cărui singură legătură specială este cu George - o gorilă inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, gorila cea blânda se transformă într-o imensă fiară violentă. Situaţia sa nu este singulară: animale cu mutaţii similare devastează America. În fața acestei situații, Davis face echipă cu un inginer genetic, încercând să găsească un antidot, să evite distrugerea lumii și să-și salveze prietenul animal. 

Vezi trailerul aici. 

#MAD MAX: FURY ROAD

Mad Max: Drumul furiei

Duminică, 22 noiembrie, la 20:00

Regia: George Miller

Cu: Charlize Theron, Tom Hardy,  Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult

Descris de critici ca fiind cel mai bun episod din seria Mad Max, Drumul furiei e o poveste apocaliptică despre supravieţuirea omenirii în pragul dezastrului, cu ajutorul a doi rebeli. Ambii visează la un viitor care să semene mai mult cu trecutul paşnic. Dar Max (Tom Hardy) şi Furiosa (Charlize Theron) nu pot supravieţui decât luptând pentru fiecare pas făcut în deşert, printre pericole de tot felul, pentru un viitor plin de necunoscute.

Vezi trailerul aici. 

#DRUNK PARENTS

Şi beţivi şi mincinoşi

Vineri, 27 noiembrie, la 20:00

Regia: Fred Wolf

Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek, Joe Manganiello, Will Ferrell

Frank și Nancy (Alec Baldwin și Salma Hayek) sunt doi părinți alcoolici care încearcă să-și ascundă tot mai gravele probleme financiare atât de fiica lor, cât și de cercul social. Planurile lor sunt, pe cât de elaborate, pe atât sunt sortite eșecului. Între executori judecatoresti și infractori sexuali, problemele financiare ale cuplului sunt însoțite de mult alcool și de idei de salvare tot mai dubioase.

Vezi trailerul aici. 

#CRAZY RICH ASIANS

Asiatici bogaţi şi nebuni

Sâmbătă, 28 noiembrie, la 20:00

Regia: Jon M. Chu

Cu: Awkwafina, Constance Wu, Harry Shum Jr., Henry Golding, Michelle Yeoh

Rachel Chu este fericită să meargă în Singapore cu iubitul ei, Nick, la nunta celui mai bun prieten al acestuia. Cu surprindere afla însă ca prietenul ei de multă vreme e extrem de bogat și unul dintre cei mai doriți burlaci ai țării.

Dintr-o data în lumina reflectoarelor, Rachel trebuie acum să facă față geloziilor din înalta societate, rudelor ciudate și, chiar mai rău, mamei lui Nick - o "aproape soacră" mereu dezaprobatoare.

Vezi trailerul aici. 

#UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS

Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Duminică, 29 noiembrie, la 21:50

Regia: Patrick Tatopoulos

Cu: Bill Nighy, Kevin Grevioux, Michael Sheen, Rhona Mitra, Steven Mackintosh

Filmul urmăreşte originea vrajbei dintre vampirii aristocraţi, cunoscuţi şi sub numele de Negustorii Morţii, şi foştii lor sclavi, Vârcolacii. În Evul Mediu, un tânăr vârcolac numit Lucian era un lider puternic şi îşi chemase semenii să se ridice împotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care îi înrobise. Lucian încearcă acum să distrugă vampirii şi să redea libertatea vârcolacilor.

Vezi trailerul aici. 
Programul Zilei

marți21.05
miercuri22.05
joi23.05
vineri24.05
sâmbătă25.05
duminică26.05
luni27.05
07:35 Calatoria vietii
09:15 Muntele dintre noi
11:00 O fata de milioane
13:10 Masa 19
14:35 Eroii monumentelor
16:25 infruntarea titanilor
18:05 Triplu X
20:00 Luni
21:55 Operatiunea Valkyrie
23:50 Asediul
01:25 Prizoniere de vacanta
02:50 Supravietuitorul
04:50 Legaturi suspecte
06:25 Regasirea
07:55 Operatiunea Valkyrie
09:50 Masa 19
11:15 Cine sunt?
13:15 O nunta exploziva
14:50 World Trade Center
16:50 Ce-o fi cu sotii Morgan?
18:30 Blestemul
22:15 Invitatie in iad
00:00 Prizoniera in panza de paianjen
01:50 De ce el?
03:40 Valul ucigas
05:35 Victime colaterale
09:35 Casanova
11:20 Blestemul
12:50 Cum stii daca ai noroc?
14:45 Morbius
16:25 Operatiunea Mincemeat
18:25 inzestrata
20:00 Sunt burlac dar ma tratez
21:25 Razboiul din adancuri
23:05 Intrusul
00:40 Mizerabilii
02:25 Robert the Bruce: Regele Scotiei
04:25 Ghidul sexy al unei fete cuminti
05:55 Operatiunea Mincemeat
07:55 Morbius
09:35 inzestrata
11:10 Joc diabolic
12:35 Un jurnal pentru Jordan
14:40 Barbatii in negru 3
16:20 Ziua in care s-a oprit Pamantul
18:00 Parintele Stu
20:00 Eu si Marley
21:50 Dadaca perfecta
23:25 Vicele
01:30 A venit sfarsitu'!
03:10 Vanatorul de recompense 2049
05:45 Parintele Stu
07:45 Indiana Jones si regatul craniului de cristal
09:40 Familia Addams 2 (D)
11:10 Eu si Marley
13:00 Trauma
16:20 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
18:25 Tipic masculin
20:00 Primul Contact
22:00 Aproape letala
23:35 Constantin
01:30 Conspiratia din Birmania
03:25 Insula Shutter
05:35 O alta sansa
07:35 Aproape letala
09:10 Pinguinii domnului Popper
10:40 Primul Contact
12:35 Bruce Lee: Nasterea dragonului
14:05 Categoria grea in actiune
15:45 Neinfrant
17:55 Poarta Stelara
20:00 Mad Max: Drumul furiei
21:55 Scapa daca poti!
23:30 Mafia Mamma
01:05 inainte de apus
02:25 Misiuni periculoase
04:30 Dheepan
06:20 Poarta Stelara
08:25 Neinfrant
10:35 Mad Max: Drumul furiei
12:30 Hotelul Marigold
14:30 Operatiunea Fortune: Urzeala razboiului
16:15 Un an de pomina
17:50 Master and Commander: La capatul Pamantului
20:00 soc si groaza
21:30 Absolut orice
22:55 Banditul zburator
00:55 Ruby Sparks
02:35 Anotimpul Vrajitoarei
04:05 Jocul asasinilor
05:40 Absolut orice

Ultimele știri

filme actiune
Top 9 filme de acțiune din ultimii ani. Producții pe care să le vezi dacă ești amator al genului

Filmele de acțiune au fost și vor rămâne unele dintre cele mai așteptate producții din sălile de cinema și de pe platformele de streaming...

jennifer lopez (2)
Jennifer Lopez, singură și mai slabă ca oricând, pe covorul roșu, la premiera filmului "Atlas". Joacă rolul principal, dar Ben Affleck nu a fost lângă ea

Speculaţiile privind separarea dintre Ben Affleck şi Jennifer Lopez continuă peste Ocean. Luni seară, artista de origine portoricană a...

Sebastian Stan, Cannes 2024
Sebastian Stan și filmul "The Apprentice", în care joacă rolul lui Donald Trump, 8 minute de ovații la Cannes 2024. Românul s-a fâstâcit ca un copil în timpul aplauzelor

Sebastian Stan joacă rolul principal în "The Apprentice", film care analizează viața lui Donald Trump înainte de intrarea în...

Partenerii noștri

Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman a fost surprins de camerele din Parlament
Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman a fost surprins de camerele din Parlament

Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman a fost surprins de camerele din...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe braț, la Cannes 2024
A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe...

A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au...

PeRoz.ro
(VIDEO) Cannes 2024. Sebastian Stan a fost aplaudat in picioare timp de opt minute pentru prestatia din filmul “The Apprentice”. Actorul interpreteaza rolul lui Donald Trump
(VIDEO) Cannes 2024. Sebastian Stan a fost aplaudat in picioare timp de opt minute pentru prestatia din filmul “The...

(VIDEO) Cannes 2024. Sebastian Stan a fost aplaudat in picioare timp de opt minute pentru prestatia...

Utv.ro
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o...

Digi-World.tv
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la...

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am...

ProFM.ro
A spus ”Da”! Fotbalistul dat afară de FCSB și ”desființat” recent de Gică Hagi a făcut pasul cel mare
A spus ”Da”! Fotbalistul dat afară de FCSB și ”desființat” recent de Gică Hagi a făcut pasul cel mare

Jucătorul a cerut-o pe Anca Gheauru de soție.

DigiSport.ro
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să...

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la...

Digi-AnimalWorld.tv
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

Digi-Life.tv
Promisiunea inedită pe care i-a făcut-o Dan Negru lui Florin Piersic
Promisiunea inedită pe care i-a făcut-o Dan Negru lui Florin Piersic

Promisiunea inedită pe care i-a făcut-o Dan Negru lui Florin Piersic

DigiFM.ro