banner-film-now-noiembrie_filmnow

Recomandările lunii noiembrie. Ce urmărești luna aceasta pe Film Now

Filme bune, actori talentați, o grilă variată și premiere pe micul ecran. Cam așa se anunță luna noiembrie pe Film Now. Hai să vezi lista cu recomandările noastre:


#LONE SURVIVOR

Supraviețuitorul

Duminică, 01 noiembrie, la 20:00

Regia: Peter Berg

Cu: Ben Foster, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Emile Hirsch

În 2005, în Afganistan, Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) și alți trei puscasi marini americani sunt trimiși să localizeze un lider taliban. Descoperiți de mai mulți păstori afgani, cei 4 soldați hotărăsc să nu-i omoare, însă unul dintre localnici dă alarma. În ambuscada și lupta ce vor urma, puscașii marini nu au - teoretic - nicio speranță. 

Filmul este ecranizarea unei cărți inspirate dintr-o poveste de front adevărată.

Vezi trailerul aici. 

#THE SECRETS WE KEEP

Secretele noastre

Vineri, 06 noiembrie, la 21:55

Regia: Yuval Adler

Cu: Noomi Rapace,  Chris Messina, Joel Kinnaman

În America de după cel de-al Doilea Război Mondial, o femeie care își reconstruiește viața în suburbii - împreună cu soțul său - descoperă că unul dintre vecini este criminalul de război ce i-a ucis sora și i-a distrus tineretea. Îl va răpi, căutând răzbunare pentru lucrurile oribile pe care este convinsă că bărbatul le-a comis împotriva ei.

Vezi trailerul aici. 

#THE MEG

MEG: Confruntare în adâncuri

Sâmbătă, 07 noiembrie, la 22:00 

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de un Megalodon - o uriaşă creatură preistorică, despre care toată lumea presupunea ca nu mai exista. Mai exact, toți - în afara de Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist, expert în salvări. Jonas e recrutat să conducă misiunea de salvare a cercetătorilor blocați în adâncuri. Nimeni nu știe însă că el a mai întâlnit Megalodonul, într-o misiune mai veche. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să-şi înfrunte frica și să-și rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Vezi trailerul aici. 

#MISS BALA

Duminică, 08 noiembrie, la 20:00

Regia: Catherine Hardwicke

Cu: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan

Atunci când membrii unui cartel îi răpesc prietena într-un club de noapte din Mexic, Gloria Fuentes (Gina Rodriguez) cere ajutorul poliției. Curând însă ea va fi în și mai mare pericol, după ce un polițist corupt o predă acelorași gangsteri, iar ei o folosesc drept paravan pentru activități ilegale. Hotărâtă să scape, Gloria trebuie să joace acum un joc dublu extrem de periculos, atât ca să-i înșele pe membrii cartelului, cat și să scape de agenții Anti-Drog ce o cred complice.

Vezi trailerul aici. 

#UPSIDE DOWN

Între două lumi

Vineri, 13 noiembrie, la 20:00

Regia: Juan Solanas

Cu: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Adam o știe pe Eden din copilărie şi o iubește tot de atunci. Dar lumile în care trăiesc îi obliga să rămână despărţiţi; sunt lumi paralele - la propriu și la figurat: cu legi fizice care le împing în direcţii opuse și cu societăți ce nu se pot amesteca. Dar, atunci când trecutul e readus la viaţă de o imagine a lui Eden la televizor, Adam e pregătit să înfrunte și legile societăţii şi pe cele ale naturii, pentru a o câştiga pe cea pe care o iubeşte de atâta vreme.

Vezi trailerul aici. 

#THE INFORMER

Informatorul

Sâmbătă, 14 noiembrie, la 21:30

Regia: Andrea Di Stefano

Cu: Ana de Armas, Clive Owen, Joel Kinnaman, Rosamund Pike

Pete Koslow, un fost pușcăriaș transformat în agent de operațiuni speciale, este recrutat de FBI. El își folosește abilitățile pentru a încerca să-l doboare pe General - cel mai puternic șef al criminalității organizate din New York. După moartea unui polițist sub acoperire, Pete se trezește prins la mijloc, între mafie și FBI. Va fi din nou încarcerat, dar trebuie să conceapă un plan pentru a scăpa atât de lege, cât și de General - că unică șansă de a-și salva familia.

Vezi trailerul aici. 

#DRACULA UNTOLD

Dracula: Povestea nespusă

Duminică, 15 noiembrie, la 20:00

Regia: Gary Shore

Cu: Art Parkinson, Charles Dance, Dominic Cooper, Luke Evans, Samantha Barks, Sarah Gadon

Legenda din umbra istoriei se modifică o dată în plus, iar renumele celebrul prinț-vampir primește o explicație demnă de un erou. În Transilvania secolului al 15-lea, Vlad al III-lea (Luke Evans), prințul Valahiei, este un conducător drept. Alături de iubita sa soție, Vlad a asigurat o perioadă prelungită de pace și și-a protejat poporul de Imperiul Otoman. Dar când sultanul Mahomed Cuceritorul (Dominic Cooper) cere pentru armata sa de ieniceri 1.000 de băieți ai țării, inclusiv pe fiul lui Vlad, prințul încheie o înțelegere cu un monstru care îi va permite să-i învingă pe turci. Cu costul umanității sale.

Vezi trailerul aici. 

#RULES DON'T APPLY

Regulile nu se aplică

Vineri, 20 noiembrie, la 20:00

Regia: Warren Beatty

Cu: Alden Ehrenreich, Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga

Regină a frumuseții într-un oraș de provincie și practicantă baptistă, Marla Mabrey (Lily Collins) se află sub contract cu celebrul și ciudatul Howard Hughes (Warren Beatty). La aeroport, îi întâlnește noul șofer - pe Frank Forbes, și el credincios. Atracția dintre Marla și Frank este imediată și va pune la încercare atât convingerile lor religioase, cât și principala regulă a lui Hughes: fără legături intime cu actritele sub contract.

Vezi trailerul aici. 

#RAMPAGE

Rampage: Scăpaţi de sub control

Sâmbătă, 21 noiembrie, la 21:55

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee,  Malin Akerman

Inconfundabilul Dwayne Johnson interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog retras a cărui singură legătură specială este cu George - o gorilă inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, gorila cea blânda se transformă într-o imensă fiară violentă. Situaţia sa nu este singulară: animale cu mutaţii similare devastează America. În fața acestei situații, Davis face echipă cu un inginer genetic, încercând să găsească un antidot, să evite distrugerea lumii și să-și salveze prietenul animal. 

Vezi trailerul aici. 

#MAD MAX: FURY ROAD

Mad Max: Drumul furiei

Duminică, 22 noiembrie, la 20:00

Regia: George Miller

Cu: Charlize Theron, Tom Hardy,  Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult

Descris de critici ca fiind cel mai bun episod din seria Mad Max, Drumul furiei e o poveste apocaliptică despre supravieţuirea omenirii în pragul dezastrului, cu ajutorul a doi rebeli. Ambii visează la un viitor care să semene mai mult cu trecutul paşnic. Dar Max (Tom Hardy) şi Furiosa (Charlize Theron) nu pot supravieţui decât luptând pentru fiecare pas făcut în deşert, printre pericole de tot felul, pentru un viitor plin de necunoscute.

Vezi trailerul aici. 

#DRUNK PARENTS

Şi beţivi şi mincinoşi

Vineri, 27 noiembrie, la 20:00

Regia: Fred Wolf

Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek, Joe Manganiello, Will Ferrell

Frank și Nancy (Alec Baldwin și Salma Hayek) sunt doi părinți alcoolici care încearcă să-și ascundă tot mai gravele probleme financiare atât de fiica lor, cât și de cercul social. Planurile lor sunt, pe cât de elaborate, pe atât sunt sortite eșecului. Între executori judecatoresti și infractori sexuali, problemele financiare ale cuplului sunt însoțite de mult alcool și de idei de salvare tot mai dubioase.

Vezi trailerul aici. 

#CRAZY RICH ASIANS

Asiatici bogaţi şi nebuni

Sâmbătă, 28 noiembrie, la 20:00

Regia: Jon M. Chu

Cu: Awkwafina, Constance Wu, Harry Shum Jr., Henry Golding, Michelle Yeoh

Rachel Chu este fericită să meargă în Singapore cu iubitul ei, Nick, la nunta celui mai bun prieten al acestuia. Cu surprindere afla însă ca prietenul ei de multă vreme e extrem de bogat și unul dintre cei mai doriți burlaci ai țării.

Dintr-o data în lumina reflectoarelor, Rachel trebuie acum să facă față geloziilor din înalta societate, rudelor ciudate și, chiar mai rău, mamei lui Nick - o "aproape soacră" mereu dezaprobatoare.

Vezi trailerul aici. 

#UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS

Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Duminică, 29 noiembrie, la 21:50

Regia: Patrick Tatopoulos

Cu: Bill Nighy, Kevin Grevioux, Michael Sheen, Rhona Mitra, Steven Mackintosh

Filmul urmăreşte originea vrajbei dintre vampirii aristocraţi, cunoscuţi şi sub numele de Negustorii Morţii, şi foştii lor sclavi, Vârcolacii. În Evul Mediu, un tânăr vârcolac numit Lucian era un lider puternic şi îşi chemase semenii să se ridice împotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care îi înrobise. Lucian încearcă acum să distrugă vampirii şi să redea libertatea vârcolacilor.

Vezi trailerul aici. 
Programul Zilei

joi21.01
vineri22.01
sâmbătă23.01
duminică24.01
luni25.01
marți26.01
miercuri27.01
06:15 Fraierul
07:50 Drumul unui caine catre casa
09:20 Battleship
11:20 Un politist si jumatate
12:55 Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine
14:55 Fosta mea Super-Gagica
16:30 Contagion: Pericol nevazut
18:15 Hanna
20:00 si betivi si mincinosi
21:30 Teoria intregului
23:30 Supravietuitorul
01:50 Pumni de otel
03:55 Sechestrati in tren
05:35 Invitat la nunta
07:10 Graba strica treaba
08:55 Hanna
10:40 Teoria intregului
12:40 Vrei sa te insori cu mine?
14:25 Pumni de otel
16:30 Semne
18:10 Dispari in 60 de secunde
20:00 Marele Gatsby
22:15 Invitat la nunta
23:50 Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar
01:10 Diavolul in carne si oase
02:35 Nebunia de la Slaughterhouse
04:15 Dragoste si belele
05:55 Spionul din vecini
07:15 Dispari in 60 de secunde
09:05 Aventurile lui Smallfoot
10:35 Marele Gatsby
12:50 Barbatii in negru II
14:15 12 ani de copilarie
16:55 Stan si Ollie
18:30 Spionul din vecini
20:00 Vecini de cosmar 2
21:30 Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2
23:35 Secretele noastre
01:45 Jocul domnului Ripley
03:30 Shakespeare indragostit
05:30 Operatiunea Hunter Killer
07:25 Stan si Ollie
09:00 Elliot: O poveste de Craciun
10:25 Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2
12:30 Panica pe Wall Street
14:15 Yesterday
16:05 Operatiunea Hunter Killer
18:00 Shakespeare indragostit
20:00 Godzilla
22:00 Fura si fugi
23:45 Dragonul Rosu
00:10 Arta crimei
01:50 Calmul dinaintea furtunii
03:35 Mostenirea lui Bourne
05:45 Mereu impreuna
07:25 Fura si fugi
09:10 Godzilla
11:10 Vacanta cu ""de toate
12:40 Mostenirea lui Bourne
14:45 Partida cu pica
16:30 IP MAN 4
18:10 Mereu impreuna
20:00 Politist meserias
21:55 Fight Club - Sala de lupte
00:55 Culoarul Mortii
04:00 Banii vorbesc
05:30 Copiii tatalui
07:35 IP MAN 4
09:20 Partida cu pica
11:10 Cele doua fete ale dragostei
14:50 Tu, din nou!
16:35 Regele Leu
18:25 Profu' de spionaj
20:00 O familie
21:25 Copiii tatalui
23:10 Ultima casa pe stanga
01:25 Apa intunecata
03:05 Gretel si Hansel
04:30 Inamicul Public Numarul 1
07:10 O familie
08:35 Chihuahua de Beverly Hills 2
10:00 Profu' de spionaj
11:35 Anul nuntilor
13:05 Necunoscutul
14:55 Din greseala impreuna
16:45 Fraierii
18:20 Tantalaul si Gogomanul
20:00 Miss Bala
21:40 Inamicul Public Numarul 1
23:55 Bal cu scandal
00:55 Legaturi riscante
02:15 Extrem de pervers, socant de violent si diabolic
04:00 Maria Ta
05:40 Necunoscutul

Ultimele știri

Josh Hartnett. Foto: Getty Images
Josh Hartnett confirmă că are trei copii. Puțină lume știe cine este și cum arată partenera actorului

Josh Hartnett a confirmat sosirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, într-un interviu cu MR PORTER în care a vorbit despre...

Bai Ling  goes shopping in Silver Lake
Apariție controversată a actriței chineze Bai Ling. La 54 de ani, șochează cu aspectul său de puștoaică

Bai Ling este una dintre cele mai controversate vedete: actrița chineză, care s-a făcut remarcată în câteva roluri mici la Hollywood, a...

Arnold Schwarzenegger Sighting - Los Angeles
Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid 19. „Terminatorul”: Vino cu mine dacă vrei să trăiești

Arnold Schwarzenegger a primit vaccinul împotriva Covid 19.

Partenerii noștri

A fost dezlegat misterul morții vedetei de Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum. De ce a murit Alexis
A fost dezlegat misterul morții vedetei de Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum. De ce a...

Descarca aplicatia Digi24
Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale
Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele...

O adolescentă despre care se crede că este fiica secretă a lui Vladimir Putin face furori pe...

PeRoz.ro
Cum îți dai seama că ai contractat virusul SARS-CoV-2. A fost identificat un nou simptom timpuriu al coronavirusului
Cum îți dai seama că ai contractat virusul SARS-CoV-2. A fost identificat un nou simptom timpuriu al coronavirusului

Oamenii de știință au identificat un nou simptom timpuriu al infecției cu noul coronavirus. Este...

Digi-World.tv
Drama neștiută din viața lui Edward Sanda, logdnicul Cleopatrei Stratan. Prima lui iubită a murit: ”Am fost în șoc atunci!”
Drama neștiută din viața lui Edward Sanda, logdnicul Cleopatrei Stratan. Prima lui iubită a murit: ”Am fost în șoc...

Edward Sanda trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o...

ProFM.ro
Ilie Năstase, marcat de întâlnirea cu Joe Biden. Președintele USA, surprins când l-a văzut pe ”Nasty”!
Ilie Năstase, marcat de întâlnirea cu Joe Biden. Președintele USA, surprins când l-a văzut pe ”Nasty”!

Ilie Năstase (74 de ani) este unul dintre marii sportivi ai Planetei care l-au cunoscut personal pe...

DigiSport.ro
Un bărbat a cheltuit sute de euro în încercarea de a afla de ce schiopătează patrupedul său. Răspunsul medicilor face înconjurul lumii
Un bărbat a cheltuit sute de euro în încercarea de a afla de ce schiopătează patrupedul său. Răspunsul medicilor face...

Un bărbat din Marea Britanie a cheltuit sute de euro în încercarea de a afla care este motivul...

Digi-AnimalWorld.tv
Cea mai infidelă zodie, dată în vileag de un site de dating. Care sunt nativii predispuși să înșele în 2021, potrivit astrologilor
Cea mai infidelă zodie, dată în vileag de un site de dating. Care sunt nativii predispuși să înșele în 2021, potrivit...

Dacă te-ai întrebat vreodată care e cea mai infidelă zodie, un site de dating a făcut dezvăluiri...

Digi-Life.tv
Imaginea zilei: ce a purtat ministrul Educației la vaccinare
Imaginea zilei: ce a purtat ministrul Educației la vaccinare

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a făcut furori azi, când a mers să se vaccineze anti-COVID. El...

DigiFM.ro
Josh Hartnett. Foto: Getty Images
Josh Hartnett confirmă că are trei copii. Puțină lume...
Filmnow.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate