banner-film-now-noiembrie_filmnow

Recomandările lunii noiembrie. Ce urmărești luna aceasta pe Film Now

Filme bune, actori talentați, o grilă variată și premiere pe micul ecran. Cam așa se anunță luna noiembrie pe Film Now. Hai să vezi lista cu recomandările noastre:


#LONE SURVIVOR

Supraviețuitorul

Duminică, 01 noiembrie, la 20:00

Regia: Peter Berg

Cu: Ben Foster, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Emile Hirsch

În 2005, în Afganistan, Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) și alți trei puscasi marini americani sunt trimiși să localizeze un lider taliban. Descoperiți de mai mulți păstori afgani, cei 4 soldați hotărăsc să nu-i omoare, însă unul dintre localnici dă alarma. În ambuscada și lupta ce vor urma, puscașii marini nu au - teoretic - nicio speranță. 

Filmul este ecranizarea unei cărți inspirate dintr-o poveste de front adevărată.

Vezi trailerul aici. 

#THE SECRETS WE KEEP

Secretele noastre

Vineri, 06 noiembrie, la 21:55

Regia: Yuval Adler

Cu: Noomi Rapace,  Chris Messina, Joel Kinnaman

În America de după cel de-al Doilea Război Mondial, o femeie care își reconstruiește viața în suburbii - împreună cu soțul său - descoperă că unul dintre vecini este criminalul de război ce i-a ucis sora și i-a distrus tineretea. Îl va răpi, căutând răzbunare pentru lucrurile oribile pe care este convinsă că bărbatul le-a comis împotriva ei.

Vezi trailerul aici. 

#THE MEG

MEG: Confruntare în adâncuri

Sâmbătă, 07 noiembrie, la 22:00 

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de un Megalodon - o uriaşă creatură preistorică, despre care toată lumea presupunea ca nu mai exista. Mai exact, toți - în afara de Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist, expert în salvări. Jonas e recrutat să conducă misiunea de salvare a cercetătorilor blocați în adâncuri. Nimeni nu știe însă că el a mai întâlnit Megalodonul, într-o misiune mai veche. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să-şi înfrunte frica și să-și rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Vezi trailerul aici. 

#MISS BALA

Duminică, 08 noiembrie, la 20:00

Regia: Catherine Hardwicke

Cu: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan

Atunci când membrii unui cartel îi răpesc prietena într-un club de noapte din Mexic, Gloria Fuentes (Gina Rodriguez) cere ajutorul poliției. Curând însă ea va fi în și mai mare pericol, după ce un polițist corupt o predă acelorași gangsteri, iar ei o folosesc drept paravan pentru activități ilegale. Hotărâtă să scape, Gloria trebuie să joace acum un joc dublu extrem de periculos, atât ca să-i înșele pe membrii cartelului, cat și să scape de agenții Anti-Drog ce o cred complice.

Vezi trailerul aici. 

#UPSIDE DOWN

Între două lumi

Vineri, 13 noiembrie, la 20:00

Regia: Juan Solanas

Cu: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Adam o știe pe Eden din copilărie şi o iubește tot de atunci. Dar lumile în care trăiesc îi obliga să rămână despărţiţi; sunt lumi paralele - la propriu și la figurat: cu legi fizice care le împing în direcţii opuse și cu societăți ce nu se pot amesteca. Dar, atunci când trecutul e readus la viaţă de o imagine a lui Eden la televizor, Adam e pregătit să înfrunte și legile societăţii şi pe cele ale naturii, pentru a o câştiga pe cea pe care o iubeşte de atâta vreme.

Vezi trailerul aici. 

#THE INFORMER

Informatorul

Sâmbătă, 14 noiembrie, la 21:30

Regia: Andrea Di Stefano

Cu: Ana de Armas, Clive Owen, Joel Kinnaman, Rosamund Pike

Pete Koslow, un fost pușcăriaș transformat în agent de operațiuni speciale, este recrutat de FBI. El își folosește abilitățile pentru a încerca să-l doboare pe General - cel mai puternic șef al criminalității organizate din New York. După moartea unui polițist sub acoperire, Pete se trezește prins la mijloc, între mafie și FBI. Va fi din nou încarcerat, dar trebuie să conceapă un plan pentru a scăpa atât de lege, cât și de General - că unică șansă de a-și salva familia.

Vezi trailerul aici. 

#DRACULA UNTOLD

Dracula: Povestea nespusă

Duminică, 15 noiembrie, la 20:00

Regia: Gary Shore

Cu: Art Parkinson, Charles Dance, Dominic Cooper, Luke Evans, Samantha Barks, Sarah Gadon

Legenda din umbra istoriei se modifică o dată în plus, iar renumele celebrul prinț-vampir primește o explicație demnă de un erou. În Transilvania secolului al 15-lea, Vlad al III-lea (Luke Evans), prințul Valahiei, este un conducător drept. Alături de iubita sa soție, Vlad a asigurat o perioadă prelungită de pace și și-a protejat poporul de Imperiul Otoman. Dar când sultanul Mahomed Cuceritorul (Dominic Cooper) cere pentru armata sa de ieniceri 1.000 de băieți ai țării, inclusiv pe fiul lui Vlad, prințul încheie o înțelegere cu un monstru care îi va permite să-i învingă pe turci. Cu costul umanității sale.

Vezi trailerul aici. 

#RULES DON'T APPLY

Regulile nu se aplică

Vineri, 20 noiembrie, la 20:00

Regia: Warren Beatty

Cu: Alden Ehrenreich, Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga

Regină a frumuseții într-un oraș de provincie și practicantă baptistă, Marla Mabrey (Lily Collins) se află sub contract cu celebrul și ciudatul Howard Hughes (Warren Beatty). La aeroport, îi întâlnește noul șofer - pe Frank Forbes, și el credincios. Atracția dintre Marla și Frank este imediată și va pune la încercare atât convingerile lor religioase, cât și principala regulă a lui Hughes: fără legături intime cu actritele sub contract.

Vezi trailerul aici. 

#RAMPAGE

Rampage: Scăpaţi de sub control

Sâmbătă, 21 noiembrie, la 21:55

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee,  Malin Akerman

Inconfundabilul Dwayne Johnson interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog retras a cărui singură legătură specială este cu George - o gorilă inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, gorila cea blânda se transformă într-o imensă fiară violentă. Situaţia sa nu este singulară: animale cu mutaţii similare devastează America. În fața acestei situații, Davis face echipă cu un inginer genetic, încercând să găsească un antidot, să evite distrugerea lumii și să-și salveze prietenul animal. 

Vezi trailerul aici. 

#MAD MAX: FURY ROAD

Mad Max: Drumul furiei

Duminică, 22 noiembrie, la 20:00

Regia: George Miller

Cu: Charlize Theron, Tom Hardy,  Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult

Descris de critici ca fiind cel mai bun episod din seria Mad Max, Drumul furiei e o poveste apocaliptică despre supravieţuirea omenirii în pragul dezastrului, cu ajutorul a doi rebeli. Ambii visează la un viitor care să semene mai mult cu trecutul paşnic. Dar Max (Tom Hardy) şi Furiosa (Charlize Theron) nu pot supravieţui decât luptând pentru fiecare pas făcut în deşert, printre pericole de tot felul, pentru un viitor plin de necunoscute.

Vezi trailerul aici. 

#DRUNK PARENTS

Şi beţivi şi mincinoşi

Vineri, 27 noiembrie, la 20:00

Regia: Fred Wolf

Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek, Joe Manganiello, Will Ferrell

Frank și Nancy (Alec Baldwin și Salma Hayek) sunt doi părinți alcoolici care încearcă să-și ascundă tot mai gravele probleme financiare atât de fiica lor, cât și de cercul social. Planurile lor sunt, pe cât de elaborate, pe atât sunt sortite eșecului. Între executori judecatoresti și infractori sexuali, problemele financiare ale cuplului sunt însoțite de mult alcool și de idei de salvare tot mai dubioase.

Vezi trailerul aici. 

#CRAZY RICH ASIANS

Asiatici bogaţi şi nebuni

Sâmbătă, 28 noiembrie, la 20:00

Regia: Jon M. Chu

Cu: Awkwafina, Constance Wu, Harry Shum Jr., Henry Golding, Michelle Yeoh

Rachel Chu este fericită să meargă în Singapore cu iubitul ei, Nick, la nunta celui mai bun prieten al acestuia. Cu surprindere afla însă ca prietenul ei de multă vreme e extrem de bogat și unul dintre cei mai doriți burlaci ai țării.

Dintr-o data în lumina reflectoarelor, Rachel trebuie acum să facă față geloziilor din înalta societate, rudelor ciudate și, chiar mai rău, mamei lui Nick - o "aproape soacră" mereu dezaprobatoare.

Vezi trailerul aici. 

#UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS

Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Duminică, 29 noiembrie, la 21:50

Regia: Patrick Tatopoulos

Cu: Bill Nighy, Kevin Grevioux, Michael Sheen, Rhona Mitra, Steven Mackintosh

Filmul urmăreşte originea vrajbei dintre vampirii aristocraţi, cunoscuţi şi sub numele de Negustorii Morţii, şi foştii lor sclavi, Vârcolacii. În Evul Mediu, un tânăr vârcolac numit Lucian era un lider puternic şi îşi chemase semenii să se ridice împotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care îi înrobise. Lucian încearcă acum să distrugă vampirii şi să redea libertatea vârcolacilor.

Vezi trailerul aici. 
Programul Zilei

sâmbătă05.12
duminică06.12
luni07.12
marți08.12
miercuri09.12
joi10.12
vineri11.12
07:55 Saving Mr. Banks: in cautarea povestii
09:55 Asterix: Secretul potiunii magice
11:15 Ocean's 8: Jaf cu clasa
15:00 Bun venit in Marwen
16:50 Fara retineri
18:30 Fraierii
20:00 Annie
21:55 Harry Potter si Piatra Filozofala
01:50 Intrusii
03:25 Mr. Right. Un iubit ... mortal
04:55 Cartea lui Eli
07:15 Annie
09:10 Haideti, Tineri Titani, la film!
10:30 Harry Potter si Piatra Filozofala
14:30 Umbre intunecate
16:20 Turistul
18:00 Despre barbati si nu numai
20:00 Johnny English... se intoarce!
21:45 Cartea lui Eli
23:40 O logodna foarte lunga
01:00 Idila prin efractie
02:55 Umbrele trecutului
04:30 Jackie
06:50 Johnny English... se intoarce!
08:30 Despre barbati si nu numai
10:35 Fraierii
12:10 Ma simt frumoasa
13:55 Bibliotecarul: Comoara din spatele cartilor
15:25 Numarul patru
17:10 Razboiul mireselor
18:35 Transport blindat
20:00 Jackie
21:35 Dragonul Rosu
23:35 Diavolul in carne si oase
01:25 Bad Boys 2
03:45 Colectionarul de oase
05:40 Oameni ca noi
06:10 Bibliotecarul: Comoara din spatele cartilor
07:40 Razboiul mireselor
09:05 Grinch
10:25 Transport blindat
11:50 Chihuahua de Beverly Hills 2
13:10 Semne
14:50 Hot de diamante
16:25 Cutia
18:15 Mai iute ca moartea
20:00 Eu si Marley
21:50 Arta crimei
23:30 Puscasi marini
03:30 Se7en
05:30 Mad Max: Drumul furiei
07:30 Hot de diamante
09:05 Semne
10:45 Eu si Marley
12:35 Grozavul si puternicul Oz
14:40 Transfer de identitate
16:05 Toata lumea stie
18:15 Partida cu pica
20:00 Mad Max: Drumul furiei
21:55 Calugarita: Misterul de la manastire
23:30 1917: Speranta si moarte
01:00 Ultima casa pe stanga
02:45 sefi de cosmar
04:20 Eu, Frankenstein
05:45 Scandal in industria tutunului
07:25 Soacra mea e o scorpie
09:05 Partida cu pica
10:50 Toata lumea stie
12:55 Eu, Frankenstein
14:20 Yesterday
16:10 Capitanul Phillips
18:15 Suprematia lui Bourne
20:00 Cum ti-e scris
21:45 Toate secretele
23:15 El Chicano
00:00 The Purge. Noaptea judecatii
01:20 Avionul cu serpi
03:00 Bun venit in Zombieland
04:25 Vacanta cu ""de toate
05:55 Supravietuitorii
08:15 Yesterday
10:05 Suprematia lui Bourne
11:50 Vacanta cu ""de toate
13:20 Cercul de foc
15:25 Paradisul dragostei
16:50 Supravietuitorii
18:25 Taxi 5
20:00 Te mai mariti cu mine?
22:00 Justitiarul
00:25 Desperado
02:05 Mary regina Scotiei
04:05 Noapte de groaza
05:45 Cum s-o dai sa fie bine?

Ultimele știri

Rita Wilson și Tom Hanks
Rita Wilson, noi detalii despre starea ei de sănătate și a lui Tom Hanks. Ce a constatat la aproape nouă luni de când au învins coronavirusul

Rita Wilson a dezvăluit că încă mai are anticorpi COVID-19, la aproape nouă luni de când ea și soțul ei, Tom Hanks, au învins...

Gal Gadot
Gal Gadot intră în lumea spionilor cu „Heart of Stone”, o franciză în genul 007, care i-ar putea asigura locul 1 în topul celor mai bine plătite actrițe din lume

Gal Gadot a semnat un contract uriaș, pe o sumă formată din opt cifre, pentru a juca în noul thriller cu spioni „Heart of Stone”, primul...

emma mackey margot robbie
Emma Mackey, actrița din Sex Education, pare sora geamănă a lui Margot Robbie. Cât de bine seamănă cele două

Emma Mackey a devebnit cunoscută în urma apariției sale în serialul “Sex Education”, acolo unde joacă rolul adolescentei rebele Maeve...

Partenerii noștri

O nouă modă se răspândește în lume: operații pentru lungirea picioarelor. Clienții vor să fie mai înalți, în ciuda durerilor
O nouă modă se răspândește în lume: operații pentru lungirea picioarelor. Clienții vor să fie mai înalți, în ciuda...

n fiecare an, sute de oameni din întreaga lume optează pentru o intervenție chirurgicală de lungă durată...

Descarca aplicatia Digi24
Cea mai frumoasă moldoveancă trăiește în lux alături de soțul miliardar, cu 36 de ani mai în vârstă. Cum s-a transformat Xenia Deli de
Cea mai frumoasă moldoveancă trăiește în lux alături de soțul miliardar, cu 36 de ani mai în vârstă. Cum s-a...

Originară dintr-un sătuc din Republica Moldova, Xenia Deli a ajuns pentru prima oara în atenția...

PeRoz.ro
Ele sunt persoanele ”protejate” de Covid-19. Motivul pentru care prezintă un risc scăzut de îmbolnăvire
Ele sunt persoanele ”protejate” de Covid-19. Motivul pentru care prezintă un risc scăzut de îmbolnăvire

Persoanele care au grupa de sânge 0 prezintă un risc mai scăzut de a se infecta cu noul...

Digi-World.tv
Beyonce, de nerecunoscut fără machiaj și cu masca pe față. Cum arată artista într-o zi obișnuită din viața ei
Beyonce, de nerecunoscut fără machiaj și cu masca pe față. Cum arată artista într-o zi obișnuită din viața ei

Beyonce este una dintre cele mai discrete vedete din showbizul intrenational și, spre deosebire de...

ProFM.ro
Cum se comportă Cristiano Ronaldo cu Radu Drăguşin, tânărul român care a debutat la Juventus
Cum se comportă Cristiano Ronaldo cu Radu Drăguşin, tânărul român care a debutat la Juventus

Radu Drăguşin a dat lovitura, la doar 18 ani: a debutat în echipa mare a lui Juventus, iar...

DigiSport.ro
Momentul amuzant în care un câine e atacat de o pisică. Felul în care s-a răzbunat a stârnit hohote de râs printre internauți
Momentul amuzant în care un câine e atacat de o pisică. Felul în care s-a răzbunat a stârnit hohote de râs printre...

Doi câini și o pisică au fost protagoniștii unui moment inedit, ce a fost surprins chiar de...

Digi-AnimalWorld.tv
Top 10 cele mai sigure destinații turistice din Europa în 2021
Top 10 cele mai sigure destinații turistice din Europa în 2021

Dacă pandemia ne-a învățat pe toți un lucru este acela că trebuie să avem grijă de noi. Însă nu...

Digi-Life.tv
Matinalii Digi FM - Răzvan Cherecheș: „Avem nevoie de carantină ca să scădem numărul internărilor la terapie intensivă și decesele”
Matinalii Digi FM - Răzvan Cherecheș: „Avem nevoie de carantină ca să scădem numărul internărilor la terapie intensivă...

Doar prin carantină impusă la nivel național poate scădea semnificativ numărul pacienților cu COVID...

DigiFM.ro
Rita Wilson și Tom Hanks
Rita Wilson, noi detalii despre starea ei de sănătate...
Filmnow.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate