banner_filmnow

Recomandările lunii aprilie. Ce filme urmărești luna aceasta

De toate pentru toți în luna aprilie. Actori celebri, producții ale unor regizori de excepție, fantasy, SF, filme romantice și acțiune cât cuprinde. Și nu este păcăleală! 

Iată recomandările lunii aprilie de pe Film Now

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei

Vineri, 02 aprilie, la 20:00

Regia: Alejandro G. Inárritu

Cu: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Zach Galifianakis

Riggan Thomson (Michael Keaton) a fost o adevărată vedetă: în tinerete a interpretat rolul unui popular supererou. Încercând să-și despartă cariera de această imagine, actorul vede cum dispare din amintirea fanilor odată cu trecerea timpului. Într-o încercare disperată de a se simți din nou și validat ca actor, dar și iubit de public, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Dar - pe masură ce premiera se apropie - planurile par sortite să fie modificate.

Succes imens de critică și de casă, filmul regizat de Alejandro Inárritu a avut la lansare încasări mondiale de peste 100 de milioane de dolari, la un buget de producție de 6 ori mai mic. 

Oda bucuriei

Sâmbătă, 03 aprilie, la 20:00

Regia: Jason Winer

Cu: Martin Freeman, Jake Lacy, Morena Baccarin

Martin Freeman este Charlie, un bărbat pe care emoțiile puternice îl paralizează fizic. Ca să poată trăi cu așa o condiție medicală, a învățat să se țină departe de tot și toate cele care i-a putea provoca vreun sentiment adevărat. Despre iubire nici nu poate fi vorba! Dar iubirea nu întreabă atunci când îți intră în viață: când frumoasa Francesca (Morena Baccarin) se îndrăgostește de el, Charlie are de făcut o alegere: să accepte sau nu dragostea, indiferent de riscuri?

Călătoria 2: Insula misterioasă

Duminică, 04 aprilie, la 20:00

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán 

Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl trimite pe aventurierul Sean (Josh Hutcherson) într-o nouă călătorie. Însoțit de prietenul mamei sale - Hank (Dwayne Johnson), Sean pornește în căutarea bunicului său (Michael Caine), eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. E o aventură ce va implica creaturi gigantice, cutremure, pericole de moarte și salvări la limită. 

Iadul se dezlănţuie

Vineri, 09 aprilie, la 22:20

Regia: Patrick Lussier

Cu: Nicolas Cage,  Amber Heard,  William Fichtner 

Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica și i-a răpit nepoata. El își unește forțele cu Piper (Amber Heard) - și ea în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) și în același timp să supraviețuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziție 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale și a opri secta din alte planuri oribile.

Al şaptelea fiu

Duminică, 11 aprilie, la 20:00

Regia: Sergei Bodrov

Cu: Alicia Vikander, Antje Traue, Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington

Legenda spune că al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu va avea puteri extraordinare. Gregory, vânător de vrăjitoare aflat într-o perpetuă luptă cu Malkin, îl descoperă pe Tom Ward - un tânăr fermier naiv, care însă e un astfel de al şaptelea  fiu. Ajutându-l pe Tom să îşi descopere abilităţile, Gregory îl aşează pe acesta în calea pericolului. Mai mult, Tom se îndrăgosteşte de nepoata lui Malkin, Alice, care ar putea fi la rândul ei o vrăjitoare în slujba duşmanului.

Tentație periculoasă

Vineri, 16 aprilie, la 22:25

Regia: Deon Taylor

Cu: Hilary Swank,  Michael Ealy,  Mike Colter 

După o aventură de o noapte, un agent sportiv de succes (Michael Ealy) își vede viața perfectă amenințată, atunci când descoperă că femeia sexy și misterioasă cu care își înșelase soția este un detectiv de poliție ce îl târăște într-o investigație. În timp ce încearcă disperat să salveze situația, el cade tot mai mult în capcana femeii (Hilary Swank), riscându-și familia, cariera și chiar viața.

Băieţi buni

Sâmbătă, 17 aprilie, ora 20:00

Regia: Gene Stupnitsky

Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Nu-i ușor să fii un puști de a 6-a! Invitat la ceea ce se anunță drept o "petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Misiune grea, la 12 ani! Împreuna cu prietenii săi, Thor și Lucas, "împrumută" fără să spună drona tatălui său, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și - în încercarea de a face rost rapid de o alta, ca să-și ascundă urmele - băieții iau o groază de decizii greșite, iar întreaga zi merge din rău în mai rău. 

A fost odată la... Hollywood

Duminică, 18 aprilie, la 21:55

Regia: Quentin Tarantino

Cu: Leonardo DiCaprio,  Brad Pitt,  Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood este o răzbunare la adresa istoriei și un omagiu adus Hollywood-ului anilor 60 - sfârșitul Epocii de Aur a cinematografiei americane, pe care Tarantino o recreează minuțios, cu nostalgie și cu ajutorul unei distribuții de excepție. 

Un actor TV a cărui stea pare să fi apus odată cu filmele western (Leonardo DiCaprio) și dublura sa (Brad Pitt) se străduiesc să recâștige faimă în Hollywood-ul anului 1969. Rick Dalton și Cliff Booth chiar trag speranțe că se vor face remarcați de vecinii lor - influentul regizor Roman Polanski și fermecătoarea sa soție, actrița Sharon Tate. În istoria reală a Hollywood-ului, acesta e un capitol dramatic: Sharon Tate a fost ucisă de membrii cultului Charles Manson, într-o serie de crime ce a zguduit Los Angeles-ul anului 1969. Dar un happy ending marca Tarantino e unul în care detalii neînsemnate schimbă cursul poveștii, creând realități alternative.

Curierul traficanţilor

Vineri, 23 aprilie, la 21:45

Regia: Clint Eastwood

Cu: Clint Eastwood,  César De León ,  Patrick L. Reyes

Cu Clint Eastwood ca regizor și rol principal pentru prima data în ultimul deceniu, The Mule are la bază povestea publicată de The New York Times, a unui veteran de război ce devine la bătrânețe curier de droguri pentru puternicul cartel mexican Sinaloa. Mânat de sărăcie, Earl Stone (Eastwood) nu își dă seama de la început în ce se bagă, dar pentru că își face bine treaba e "promovat" la lucrul în echipă, alături de un traficant. Greșelile trecutului îl prind însă din urmă, iar Earl intră în vizorul unui inspector antidrog.

Aplaudat de critică și cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari, Curierul traficanţilor îi are în distribuție - alături de Clint Eastwood - pe  Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy García. 

Jaful de pe Baker Street

Sâmbătă, 24 aprilie, la 20:00

Regia: Roger Donaldson

Cu: Jason Statham, Saffron Burrows

Când lucrurile nu merg bine la locul de muncă, Terry - un londonez cu „nas” pentru afaceri necurate, interpretat de Jason Statham - primeşte o ofertă greu de refuzat. Implică o femeie frumoasă, o bancă al cărei sistem de alarmă e dezactivat, o pradă aparent uşoară şi nici un pericol! Dar ce nu ştie este că partenera lui are un plan ceva mai complicat: într-un seif se află nişte fotografii compromiţătoare ale unui personaj celebru, care pot fi folosite ca monedă de schimb. Film bazat pe o poveste reală.

Justiţie pe cont propriu

Sâmbătă, 24 aprilie, la 21:40

Regia: Roger Donaldson

Cu: Nicolas Cage, Guy Pearce, January Jones 

Nicolas Cage este Will Gerard - un profesor de engleză pasionat de meseria lui și fericit în căsnicie. Dar când soția lui e atacată și ajunge pe un pat de spital, zbatandu-se între viața și moarte, Will e abordat de un individ (Guy Pearce) ce îi propune răzbunare imediată, fără chinurile și suferințele unui proces. Will acceptă și intra într-o organizație de justițiari ale cărei acțiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoșătoare. Mai târziu, grupul îl va căuta pe Will pentru o favoare la schimb.

Agenţi aproape secreţi

Duminică, 25 aprilie, la 20:00

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Kevin Hart

În liceu, toată lumea credea că simpaticul Calvin Joyner avea să devină un om cu adevărat important. După 20 de ani, însă, el a devenit contabil şi a pierdut legătura cu foştii colegi. Când se apropie reuniunea de clasă, Calvin e contactat de Bob, care pretinde că i-ar fi fost coleg. După o întâlnire bizară în care CIA-ul pare să îl caute pe Bob, Calvin e nevoit să asculte două poveşti contradictorii şi să decidă pe cine să creadă. Și pe cine să ajute.

Downton Abbey

Vineri, 30 aprilie, la 20:00

Regia: Julian Fellowes

Cu: Elizabeth McGovern, Geraldine James, Hugh Bonneville, Imelda Staunton, Maggie Smith, Michelle Dockery

Devenită fenomen internațional ca serie de televiziune, Downton Abbey cucereste și marile ecrane. Familia Crawley și angajații sai se pregătesc pentru cel mai important moment din viața: vizita în reședința lor a regelui și a reginei. Sosirea alaiului regal va provoca însă animozități și scandaluri, va face să se înfiripe iubiri și va pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

Programul Zilei

duminică14.08
luni15.08
marți16.08
miercuri17.08
joi18.08
vineri19.08
sâmbătă20.08
07:50 Povestea delfinului
09:40 Iepurele-Gaina si Hamsterul intunericului
11:15 Nerve: Adevar sau provocare
12:45 sarlatanii
14:40 Rapirea
16:10 Marele Urias Prietenos
18:05 Un an bun
20:00 Memorie
21:55 Orasul politistilor
23:40 Vacanta cu peripetii
01:35 Sfarsitul lumii
03:15 Lupul de pe Wall Street
06:15 Domnisoara Pettigrew
07:45 Un an bun
09:35 inima de foc: Neinfricata
11:05 Memorie
12:55 Ce-si doreste o fata
14:40 Gazda
16:40 Haos Ambulant
18:25 Ella Fermecata
20:00 Gringo: Amator in misiune
21:45 Reteaua cubaneza
23:50 Coruptie in cartierul chinezesc
01:15 Orasul
03:15 Ultimul rege al Scotiei
05:15 Mumia
06:05 Bridget Jones insarcinata
08:00 Haos Ambulant
09:45 Ce-si doreste o fata
11:25 Burlaci intarziati
13:05 Gunoi
14:55 Mumia
16:55 Non-Stop
18:40 Agent fara voie
20:00 Rock pentru totdeauna
22:00 Gluma mortala
23:35 Cu inima impacata
01:10 Prevenirea
02:55 Puterea
04:55 Adolescenta intarziata
07:15 Burlaci intarziati
08:55 Non-Stop
10:40 Pitch Perfect
12:25 Serenity
14:20 Furios si iute 7
16:30 Spatiul dintre noi
18:25 Liceenele din Beverly Hills
20:00 Apasa pedala!
21:35 in bezna
23:15 Organizatia East
01:45 Nuntasi de inchiriat
03:25 Obsesia
06:30 Organizatia East
08:25 Diavolul se imbraca de la Prada
10:10 Apasa pedala!
11:45 Iubitul meu e zombi
13:15 355
15:10 Acasa la Coana Mare 2
16:45 Elektra
18:20 Un tataie de cosmar
21:40 Marele Raid
23:50 Lupta
01:35 Interviul
03:25 Spioni de elita
05:25 Maestrul betiv 2
06:10 Ca in rai
07:40 Elektra
09:15 355
12:50 Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii
14:40 Oameni mari si fara minte 2
16:15 Secretul
18:00 Power Rangers
20:00 Nu poti saruta mireasa
21:35 Martianul
23:55 Maestrul Tai Chi
01:25 O tipa... dezastru
03:25 The Accountant: Cifre periculoase
05:30 Liga feminina de baseball
07:05 Nu poti saruta mireasa
08:40 Dogtanian
10:10 Martianul
12:30 Truman Show
14:10 Jurassic World
16:10 Patru prietene si o pereche de blugi
18:05 Agentul de la U.N.C.L.E.
20:00 Din nou la 17 ani
21:40 Nobody: Erou de serviciu
23:10 Jocuri secrete
01:55 Fata din vecini
03:40 Lunetistul american
05:45 Zece ani

Ultimele știri

Anne Heche
Anne Heche a murit la scurt timp după ce familia ei anunțase că șansele de supraviețuire sunt aproape inexistente. Mesajul fiului ei de 20 de ani: "Sper că mama e eliberată de durere"

Anne Heche, actrița implicată într-un violent accident de mașină în urmă cu o săptămână, a murit la 53 de ani. Familia acesteia anunțase...

Das Schwiegermonster
Jane Fonda dezvăluie cum a ajutat-o Jennifer Lopez să-și relanseze cariera: M-am gândit că oamenii vor veni la film s-o vadă pe J.Lo, dar o vor redescoperi și pe Fonda

Jane Fonda a mărturisit într-un interviu cu Daily Mirror că filmul „Monster-In-Law”, în care a jucat împreună cu Jennifer Lopez, i-a...

Vizual Digi Communications
Digi Communications N.V. raportează o creștere robustă a bazei de utilizatori și a veniturilor în al doilea trimestru al anului 2022

Digi Communications N.V. raportează o accelerare a performanțelor financiare și operaționale în al doilea trimestru, în comparație cu...

Partenerii noștri

Topul CNN al celor mai frumoase orașe mici din Europa - GALERIE FOTO
Topul CNN al celor mai frumoase orașe mici din Europa - GALERIE FOTO

Topul CNN al celor mai frumoase orașe mici din Europa - GALERIE FOTO

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Iuliana, sora Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a zvonit că a renunțat la televiziune. Din ce își câștigă bruneta banii
Iuliana, sora Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a zvonit că a renunțat la televiziune. Din ce își câștigă...

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a zvonit că a renunțat la televiziune...

PeRoz.ro
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Utv.ro
Legătura neștiută dintre cafea și rinichi. Ce se întâmplă dacă bei cel puțin o ceașcă cu această licoare pe zi
Legătura neștiută dintre cafea și rinichi. Ce se întâmplă dacă bei cel puțin o ceașcă cu această licoare pe zi

Legătura neștiută dintre cafea și rinichi. Ce se întâmplă dacă bei cel puțin o ceașcă cu această...

Digi-World.tv
Adda, cea mai mare umilință prin care a trecut: „Era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat”
Adda, cea mai mare umilință prin care a trecut: „Era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat”

Adda, cea mai mare umilință prin care a trecut: „Era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat”

ProFM.ro
După două luni, spaniolii au reușit să afle cine este studenta misterioasă pentru care Gerard Pique a lăsat-o pe Shakira
După două luni, spaniolii au reușit să afle cine este studenta misterioasă pentru care Gerard Pique a lăsat-o pe Shakira

Clara Chia Marti este tânăra care l-a convins pe Gerard Pique să renunțe la Shakira după 12 ani de...

DigiSport.ro
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a treia roată la căruță!”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a treia...

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când...

Digi-AnimalWorld.tv
Cum arată o vilă de 30 de milioane de dolari. Ben Affleck a scos la vânzare casa în care a locuit în ultimii patru ani
Cum arată o vilă de 30 de milioane de dolari. Ben Affleck a scos la vânzare casa în care a locuit în ultimii patru ani

Cum arată o vilă de 30 de milioane de dolari. Ben Affleck a scos la vânzare casa în care a locuit...

Digi-Life.tv
Un cercetător francez a postat o fotografie cu o felie de chorizo. El a prezentat-o ca pe o stea
Un cercetător francez a postat o fotografie cu o felie de chorizo. El a prezentat-o ca pe o stea

Omul de ştiinţă francez Etienne Klein a făcut o glumă pe Twitter, încercând să prezinte o felie de...

DigiFM.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate