banner_filmnow

Recomandările lunii aprilie. Ce filme urmărești luna aceasta

De toate pentru toți în luna aprilie. Actori celebri, producții ale unor regizori de excepție, fantasy, SF, filme romantice și acțiune cât cuprinde. Și nu este păcăleală! 

Iată recomandările lunii aprilie de pe Film Now

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei

Vineri, 02 aprilie, la 20:00

Regia: Alejandro G. Inárritu

Cu: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Zach Galifianakis

Riggan Thomson (Michael Keaton) a fost o adevărată vedetă: în tinerete a interpretat rolul unui popular supererou. Încercând să-și despartă cariera de această imagine, actorul vede cum dispare din amintirea fanilor odată cu trecerea timpului. Într-o încercare disperată de a se simți din nou și validat ca actor, dar și iubit de public, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Dar - pe masură ce premiera se apropie - planurile par sortite să fie modificate.

Succes imens de critică și de casă, filmul regizat de Alejandro Inárritu a avut la lansare încasări mondiale de peste 100 de milioane de dolari, la un buget de producție de 6 ori mai mic. 

Oda bucuriei

Sâmbătă, 03 aprilie, la 20:00

Regia: Jason Winer

Cu: Martin Freeman, Jake Lacy, Morena Baccarin

Martin Freeman este Charlie, un bărbat pe care emoțiile puternice îl paralizează fizic. Ca să poată trăi cu așa o condiție medicală, a învățat să se țină departe de tot și toate cele care i-a putea provoca vreun sentiment adevărat. Despre iubire nici nu poate fi vorba! Dar iubirea nu întreabă atunci când îți intră în viață: când frumoasa Francesca (Morena Baccarin) se îndrăgostește de el, Charlie are de făcut o alegere: să accepte sau nu dragostea, indiferent de riscuri?

Călătoria 2: Insula misterioasă

Duminică, 04 aprilie, la 20:00

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán 

Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl trimite pe aventurierul Sean (Josh Hutcherson) într-o nouă călătorie. Însoțit de prietenul mamei sale - Hank (Dwayne Johnson), Sean pornește în căutarea bunicului său (Michael Caine), eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. E o aventură ce va implica creaturi gigantice, cutremure, pericole de moarte și salvări la limită. 

Iadul se dezlănţuie

Vineri, 09 aprilie, la 22:20

Regia: Patrick Lussier

Cu: Nicolas Cage,  Amber Heard,  William Fichtner 

Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica și i-a răpit nepoata. El își unește forțele cu Piper (Amber Heard) - și ea în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) și în același timp să supraviețuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziție 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale și a opri secta din alte planuri oribile.

Al şaptelea fiu

Duminică, 11 aprilie, la 20:00

Regia: Sergei Bodrov

Cu: Alicia Vikander, Antje Traue, Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington

Legenda spune că al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu va avea puteri extraordinare. Gregory, vânător de vrăjitoare aflat într-o perpetuă luptă cu Malkin, îl descoperă pe Tom Ward - un tânăr fermier naiv, care însă e un astfel de al şaptelea  fiu. Ajutându-l pe Tom să îşi descopere abilităţile, Gregory îl aşează pe acesta în calea pericolului. Mai mult, Tom se îndrăgosteşte de nepoata lui Malkin, Alice, care ar putea fi la rândul ei o vrăjitoare în slujba duşmanului.

Tentație periculoasă

Vineri, 16 aprilie, la 22:25

Regia: Deon Taylor

Cu: Hilary Swank,  Michael Ealy,  Mike Colter 

După o aventură de o noapte, un agent sportiv de succes (Michael Ealy) își vede viața perfectă amenințată, atunci când descoperă că femeia sexy și misterioasă cu care își înșelase soția este un detectiv de poliție ce îl târăște într-o investigație. În timp ce încearcă disperat să salveze situația, el cade tot mai mult în capcana femeii (Hilary Swank), riscându-și familia, cariera și chiar viața.

Băieţi buni

Sâmbătă, 17 aprilie, ora 20:00

Regia: Gene Stupnitsky

Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Nu-i ușor să fii un puști de a 6-a! Invitat la ceea ce se anunță drept o "petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Misiune grea, la 12 ani! Împreuna cu prietenii săi, Thor și Lucas, "împrumută" fără să spună drona tatălui său, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și - în încercarea de a face rost rapid de o alta, ca să-și ascundă urmele - băieții iau o groază de decizii greșite, iar întreaga zi merge din rău în mai rău. 

A fost odată la... Hollywood

Duminică, 18 aprilie, la 21:55

Regia: Quentin Tarantino

Cu: Leonardo DiCaprio,  Brad Pitt,  Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood este o răzbunare la adresa istoriei și un omagiu adus Hollywood-ului anilor 60 - sfârșitul Epocii de Aur a cinematografiei americane, pe care Tarantino o recreează minuțios, cu nostalgie și cu ajutorul unei distribuții de excepție. 

Un actor TV a cărui stea pare să fi apus odată cu filmele western (Leonardo DiCaprio) și dublura sa (Brad Pitt) se străduiesc să recâștige faimă în Hollywood-ul anului 1969. Rick Dalton și Cliff Booth chiar trag speranțe că se vor face remarcați de vecinii lor - influentul regizor Roman Polanski și fermecătoarea sa soție, actrița Sharon Tate. În istoria reală a Hollywood-ului, acesta e un capitol dramatic: Sharon Tate a fost ucisă de membrii cultului Charles Manson, într-o serie de crime ce a zguduit Los Angeles-ul anului 1969. Dar un happy ending marca Tarantino e unul în care detalii neînsemnate schimbă cursul poveștii, creând realități alternative.

Curierul traficanţilor

Vineri, 23 aprilie, la 21:45

Regia: Clint Eastwood

Cu: Clint Eastwood,  César De León ,  Patrick L. Reyes

Cu Clint Eastwood ca regizor și rol principal pentru prima data în ultimul deceniu, The Mule are la bază povestea publicată de The New York Times, a unui veteran de război ce devine la bătrânețe curier de droguri pentru puternicul cartel mexican Sinaloa. Mânat de sărăcie, Earl Stone (Eastwood) nu își dă seama de la început în ce se bagă, dar pentru că își face bine treaba e "promovat" la lucrul în echipă, alături de un traficant. Greșelile trecutului îl prind însă din urmă, iar Earl intră în vizorul unui inspector antidrog.

Aplaudat de critică și cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari, Curierul traficanţilor îi are în distribuție - alături de Clint Eastwood - pe  Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy García. 

Jaful de pe Baker Street

Sâmbătă, 24 aprilie, la 20:00

Regia: Roger Donaldson

Cu: Jason Statham, Saffron Burrows

Când lucrurile nu merg bine la locul de muncă, Terry - un londonez cu „nas” pentru afaceri necurate, interpretat de Jason Statham - primeşte o ofertă greu de refuzat. Implică o femeie frumoasă, o bancă al cărei sistem de alarmă e dezactivat, o pradă aparent uşoară şi nici un pericol! Dar ce nu ştie este că partenera lui are un plan ceva mai complicat: într-un seif se află nişte fotografii compromiţătoare ale unui personaj celebru, care pot fi folosite ca monedă de schimb. Film bazat pe o poveste reală.

Justiţie pe cont propriu

Sâmbătă, 24 aprilie, la 21:40

Regia: Roger Donaldson

Cu: Nicolas Cage, Guy Pearce, January Jones 

Nicolas Cage este Will Gerard - un profesor de engleză pasionat de meseria lui și fericit în căsnicie. Dar când soția lui e atacată și ajunge pe un pat de spital, zbatandu-se între viața și moarte, Will e abordat de un individ (Guy Pearce) ce îi propune răzbunare imediată, fără chinurile și suferințele unui proces. Will acceptă și intra într-o organizație de justițiari ale cărei acțiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoșătoare. Mai târziu, grupul îl va căuta pe Will pentru o favoare la schimb.

Agenţi aproape secreţi

Duminică, 25 aprilie, la 20:00

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Kevin Hart

În liceu, toată lumea credea că simpaticul Calvin Joyner avea să devină un om cu adevărat important. După 20 de ani, însă, el a devenit contabil şi a pierdut legătura cu foştii colegi. Când se apropie reuniunea de clasă, Calvin e contactat de Bob, care pretinde că i-ar fi fost coleg. După o întâlnire bizară în care CIA-ul pare să îl caute pe Bob, Calvin e nevoit să asculte două poveşti contradictorii şi să decidă pe cine să creadă. Și pe cine să ajute.

Downton Abbey

Vineri, 30 aprilie, la 20:00

Regia: Julian Fellowes

Cu: Elizabeth McGovern, Geraldine James, Hugh Bonneville, Imelda Staunton, Maggie Smith, Michelle Dockery

Devenită fenomen internațional ca serie de televiziune, Downton Abbey cucereste și marile ecrane. Familia Crawley și angajații sai se pregătesc pentru cel mai important moment din viața: vizita în reședința lor a regelui și a reginei. Sosirea alaiului regal va provoca însă animozități și scandaluri, va face să se înfiripe iubiri și va pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

Programul Zilei

joi25.04
vineri26.04
sâmbătă27.04
duminică28.04
luni29.04
marți30.04
miercuri01.05
06:20 O razbunare cu gust
08:15 Cine sunt?
10:15 Pazea la minge!
11:45 Am spus destul
13:15 Siguranta nationala
14:40 Parinti vs bunici
16:20 Moulin Rouge!
18:20 Mortdecai
20:00 Tenorul
21:35 Nicholas Nickleby
23:45 Cosmarul alb
03:15 A venit sfarsitu'!
04:55 Lipit de tine
06:50 Speranta moare ultima
08:35 Nicholas Nickleby
10:45 Indiana Jones si regatul craniului de cristal
12:40 Muntele dintre noi
14:25 O zi in pantofii altcuiva
16:00 Hotelul Marigold
20:00 Primul Contact
21:55 Kandahar: Misiune mortala
23:50 Ronin
01:45 Cand un barbat iubeste o femeie
03:45 Vocile
05:30 Toti oamenii regelui
07:30 Kandahar: Misiune mortala
09:25 Pinguinii domnului Popper
10:55 Primul Contact
14:55 The Marksman: in bataia pustii
16:35 Operatiunea Fortune: Urzeala razboiului
18:25 Zi dupa zi
20:00 Dadaca McPhee
21:40 Matrix Renasterea
23:55 Mizerabilii
01:40 Sarutul dulce al razbunarii
03:35 Legaturi de sange
05:40 Daddy Cool - Tata de profesie
07:15 Matrix Renasterea
09:35 Familia Addams 2 (D)
11:05 Dadaca McPhee
12:40 Regina desertului
14:45 Drumul spre regasire
22:20 Cu orice pre?
00:00 Fara zgomot 2
01:30 Joc periculos
03:05 Mame paralele
05:05 sarpele
07:00 Devotion: Eroii aerului
11:35 inainte de apus
12:55 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
15:00 Eddie Vulturul
16:40 Bruce Lee: Nasterea dragonului
18:10 intoarce-te la mine
20:00 Fortele speciale
21:45 Intrusul
23:25 Un nou inceput
00:50 Joc diabolic
02:15 De ce el?
04:00 stiu ce-ai facut asta-vara
05:35 Ducele
07:05 Bruce Lee: Nasterea dragonului
08:35 intoarce-te la mine
10:25 Comanda
12:15 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
14:05 Casanova
15:50 Minti primejdioase
17:30 Fabelmans: Povestea unei vieti aparte
20:00 Iubesc pe cine nu trebuie
00:00 Praf si pulbere
01:15 Un om fidel
02:30 Misiuni periculoase
04:35 Datorie si onoare
06:10 Minti primejdioase
07:50 Iubesc pe cine nu trebuie
09:30 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
11:20 Un motan pe nume Bob
13:00 Regele Richard: Crescand campioni
15:20 Jumanji: Aventura in jungla
17:15 Fereastra secreta
18:45 Romantici anonimi
20:00 Barbati in Negru International
21:45 Secretul unei crime
23:30 Frati vitregi
01:05 Un taram ciudat
02:55 Jucatorul
04:40 Ce-ar fi daca?

Ultimele știri

The 2024 Film Independent Spirit Awards in Santa Monica
Anne Hathaway și-a surprins total fanii. Reacţia actriței la un gol al echipei Arsenal a devenit virală. VIDEO

Anne Hathaway nu şi-a putut stăpâni entuziasmul în timpul unui interviu, ea bucurându-se de un gol înscris de Arsenal la un meci din...

Antonio Banderas și Nicole Kimpel/ Profimedia
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas a fost în centrul atenției la cea de-a doua ediție a Premiilor Talia de la Madrid. Actorul în vârstă de 63 de ani a...

seinfeld (1)
Jerry Seinfeld consideră că „s-a terminat cu industria cinematografică”: Dezorientarea a înlocuit-o

Actorul Jerry Seinfeld, protagonistul serialului TV "Seinfeld", a devenit în sfârşit regizor şi va asista curând la premiera lungmetrajului...

Partenerii noștri

O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a...

O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut...

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet...

PeRoz.ro
(GALERIE FOTO) Imagini apocaliptice din Atena. Cerul Greciei a fost acoperit de o ceata portocalie, provocata de o furtuna de praf din Sahara
(GALERIE FOTO) Imagini apocaliptice din Atena. Cerul Greciei a fost acoperit de o ceata portocalie, provocata de o...

(GALERIE FOTO) Imagini apocaliptice din Atena. Cerul Greciei a fost acoperit de o ceata portocalie...

Utv.ro
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a...

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O...

Digi-World.tv
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3 săptămâni"
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3 săptămâni"

Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice...

ProFM.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Imaginile au făcut înconjurul lumii.

DigiSport.ro
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume...

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit...

Digi-AnimalWorld.tv
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Digi-Life.tv
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu

Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu

DigiFM.ro