banner_filmnow

Recomandările lunii aprilie. Ce filme urmărești luna aceasta

De toate pentru toți în luna aprilie. Actori celebri, producții ale unor regizori de excepție, fantasy, SF, filme romantice și acțiune cât cuprinde. Și nu este păcăleală! 

Iată recomandările lunii aprilie de pe Film Now

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei

Vineri, 02 aprilie, la 20:00

Regia: Alejandro G. Inárritu

Cu: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Zach Galifianakis

Riggan Thomson (Michael Keaton) a fost o adevărată vedetă: în tinerete a interpretat rolul unui popular supererou. Încercând să-și despartă cariera de această imagine, actorul vede cum dispare din amintirea fanilor odată cu trecerea timpului. Într-o încercare disperată de a se simți din nou și validat ca actor, dar și iubit de public, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Dar - pe masură ce premiera se apropie - planurile par sortite să fie modificate.

Succes imens de critică și de casă, filmul regizat de Alejandro Inárritu a avut la lansare încasări mondiale de peste 100 de milioane de dolari, la un buget de producție de 6 ori mai mic. 

Oda bucuriei

Sâmbătă, 03 aprilie, la 20:00

Regia: Jason Winer

Cu: Martin Freeman, Jake Lacy, Morena Baccarin

Martin Freeman este Charlie, un bărbat pe care emoțiile puternice îl paralizează fizic. Ca să poată trăi cu așa o condiție medicală, a învățat să se țină departe de tot și toate cele care i-a putea provoca vreun sentiment adevărat. Despre iubire nici nu poate fi vorba! Dar iubirea nu întreabă atunci când îți intră în viață: când frumoasa Francesca (Morena Baccarin) se îndrăgostește de el, Charlie are de făcut o alegere: să accepte sau nu dragostea, indiferent de riscuri?

Călătoria 2: Insula misterioasă

Duminică, 04 aprilie, la 20:00

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán 

Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl trimite pe aventurierul Sean (Josh Hutcherson) într-o nouă călătorie. Însoțit de prietenul mamei sale - Hank (Dwayne Johnson), Sean pornește în căutarea bunicului său (Michael Caine), eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. E o aventură ce va implica creaturi gigantice, cutremure, pericole de moarte și salvări la limită. 

Iadul se dezlănţuie

Vineri, 09 aprilie, la 22:20

Regia: Patrick Lussier

Cu: Nicolas Cage,  Amber Heard,  William Fichtner 

Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica și i-a răpit nepoata. El își unește forțele cu Piper (Amber Heard) - și ea în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) și în același timp să supraviețuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziție 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale și a opri secta din alte planuri oribile.

Al şaptelea fiu

Duminică, 11 aprilie, la 20:00

Regia: Sergei Bodrov

Cu: Alicia Vikander, Antje Traue, Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington

Legenda spune că al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu va avea puteri extraordinare. Gregory, vânător de vrăjitoare aflat într-o perpetuă luptă cu Malkin, îl descoperă pe Tom Ward - un tânăr fermier naiv, care însă e un astfel de al şaptelea  fiu. Ajutându-l pe Tom să îşi descopere abilităţile, Gregory îl aşează pe acesta în calea pericolului. Mai mult, Tom se îndrăgosteşte de nepoata lui Malkin, Alice, care ar putea fi la rândul ei o vrăjitoare în slujba duşmanului.

Tentație periculoasă

Vineri, 16 aprilie, la 22:25

Regia: Deon Taylor

Cu: Hilary Swank,  Michael Ealy,  Mike Colter 

După o aventură de o noapte, un agent sportiv de succes (Michael Ealy) își vede viața perfectă amenințată, atunci când descoperă că femeia sexy și misterioasă cu care își înșelase soția este un detectiv de poliție ce îl târăște într-o investigație. În timp ce încearcă disperat să salveze situația, el cade tot mai mult în capcana femeii (Hilary Swank), riscându-și familia, cariera și chiar viața.

Băieţi buni

Sâmbătă, 17 aprilie, ora 20:00

Regia: Gene Stupnitsky

Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Nu-i ușor să fii un puști de a 6-a! Invitat la ceea ce se anunță drept o "petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Misiune grea, la 12 ani! Împreuna cu prietenii săi, Thor și Lucas, "împrumută" fără să spună drona tatălui său, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și - în încercarea de a face rost rapid de o alta, ca să-și ascundă urmele - băieții iau o groază de decizii greșite, iar întreaga zi merge din rău în mai rău. 

A fost odată la... Hollywood

Duminică, 18 aprilie, la 21:55

Regia: Quentin Tarantino

Cu: Leonardo DiCaprio,  Brad Pitt,  Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood este o răzbunare la adresa istoriei și un omagiu adus Hollywood-ului anilor 60 - sfârșitul Epocii de Aur a cinematografiei americane, pe care Tarantino o recreează minuțios, cu nostalgie și cu ajutorul unei distribuții de excepție. 

Un actor TV a cărui stea pare să fi apus odată cu filmele western (Leonardo DiCaprio) și dublura sa (Brad Pitt) se străduiesc să recâștige faimă în Hollywood-ul anului 1969. Rick Dalton și Cliff Booth chiar trag speranțe că se vor face remarcați de vecinii lor - influentul regizor Roman Polanski și fermecătoarea sa soție, actrița Sharon Tate. În istoria reală a Hollywood-ului, acesta e un capitol dramatic: Sharon Tate a fost ucisă de membrii cultului Charles Manson, într-o serie de crime ce a zguduit Los Angeles-ul anului 1969. Dar un happy ending marca Tarantino e unul în care detalii neînsemnate schimbă cursul poveștii, creând realități alternative.

Curierul traficanţilor

Vineri, 23 aprilie, la 21:45

Regia: Clint Eastwood

Cu: Clint Eastwood,  César De León ,  Patrick L. Reyes

Cu Clint Eastwood ca regizor și rol principal pentru prima data în ultimul deceniu, The Mule are la bază povestea publicată de The New York Times, a unui veteran de război ce devine la bătrânețe curier de droguri pentru puternicul cartel mexican Sinaloa. Mânat de sărăcie, Earl Stone (Eastwood) nu își dă seama de la început în ce se bagă, dar pentru că își face bine treaba e "promovat" la lucrul în echipă, alături de un traficant. Greșelile trecutului îl prind însă din urmă, iar Earl intră în vizorul unui inspector antidrog.

Aplaudat de critică și cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari, Curierul traficanţilor îi are în distribuție - alături de Clint Eastwood - pe  Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy García. 

Jaful de pe Baker Street

Sâmbătă, 24 aprilie, la 20:00

Regia: Roger Donaldson

Cu: Jason Statham, Saffron Burrows

Când lucrurile nu merg bine la locul de muncă, Terry - un londonez cu „nas” pentru afaceri necurate, interpretat de Jason Statham - primeşte o ofertă greu de refuzat. Implică o femeie frumoasă, o bancă al cărei sistem de alarmă e dezactivat, o pradă aparent uşoară şi nici un pericol! Dar ce nu ştie este că partenera lui are un plan ceva mai complicat: într-un seif se află nişte fotografii compromiţătoare ale unui personaj celebru, care pot fi folosite ca monedă de schimb. Film bazat pe o poveste reală.

Justiţie pe cont propriu

Sâmbătă, 24 aprilie, la 21:40

Regia: Roger Donaldson

Cu: Nicolas Cage, Guy Pearce, January Jones 

Nicolas Cage este Will Gerard - un profesor de engleză pasionat de meseria lui și fericit în căsnicie. Dar când soția lui e atacată și ajunge pe un pat de spital, zbatandu-se între viața și moarte, Will e abordat de un individ (Guy Pearce) ce îi propune răzbunare imediată, fără chinurile și suferințele unui proces. Will acceptă și intra într-o organizație de justițiari ale cărei acțiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoșătoare. Mai târziu, grupul îl va căuta pe Will pentru o favoare la schimb.

Agenţi aproape secreţi

Duminică, 25 aprilie, la 20:00

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Kevin Hart

În liceu, toată lumea credea că simpaticul Calvin Joyner avea să devină un om cu adevărat important. După 20 de ani, însă, el a devenit contabil şi a pierdut legătura cu foştii colegi. Când se apropie reuniunea de clasă, Calvin e contactat de Bob, care pretinde că i-ar fi fost coleg. După o întâlnire bizară în care CIA-ul pare să îl caute pe Bob, Calvin e nevoit să asculte două poveşti contradictorii şi să decidă pe cine să creadă. Și pe cine să ajute.

Downton Abbey

Vineri, 30 aprilie, la 20:00

Regia: Julian Fellowes

Cu: Elizabeth McGovern, Geraldine James, Hugh Bonneville, Imelda Staunton, Maggie Smith, Michelle Dockery

Devenită fenomen internațional ca serie de televiziune, Downton Abbey cucereste și marile ecrane. Familia Crawley și angajații sai se pregătesc pentru cel mai important moment din viața: vizita în reședința lor a regelui și a reginei. Sosirea alaiului regal va provoca însă animozități și scandaluri, va face să se înfiripe iubiri și va pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

Programul Zilei

miercuri12.05
joi13.05
vineri14.05
sâmbătă15.05
duminică16.05
07:50 Barbatii in negru II
09:10 Din greseala impreuna
11:00 Transport blindat
12:25 Piaza rea
14:00 Karate Kid
16:00 Demon pe doua roti
17:45 Totul despre sex
20:00 Omul-Paianjen: Departe de casa
22:00 Poveste adevarata
23:40 Noi suntem familia Miller
01:00 Ouija
03:55 Nu ma parasi
05:35 Frankie si Alice
07:20 Omul-Paianjen: Departe de casa
09:20 Demon pe doua roti
11:05 Fantomele fostelor iubite
12:45 Suprematia lui Bourne
14:30 Fara retineri
16:10 Agentii de rezerva
17:50 De neinvins
20:00 Prieteni cu copii
21:45 Nu ma parasi
23:25 Risc maxim
01:25 Sechestrati in larg
03:05 Precum in iad
04:35 Jaful de pe Baker Street
07:10 Agentii de rezerva
08:50 Fara retineri
10:30 De neinvins
12:40 Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator
14:40 intre doua lumi
16:20 Umbre intunecate
18:10 O femeie americana
20:00 Din dragoste pentru Roma
21:50 Jaful de pe Baker Street
23:40 Tentatii (i)rezistibile
01:25 Adevarul si numai adevarul
03:10 Vecini de cosmar
04:45 O familie
06:10 Ora de varf 3
06:25 Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator
08:25 Elliot: O poveste de Craciun
09:50 intre doua lumi
11:30 O familie
12:50 Furios si iute: Hobbs & Shaw
15:00 Ora de varf 3
16:25 Cei mai buni inamici
18:35 Gravity: Misiune in spatiu
20:00 Punct si de la capat
21:45 Furtuna perfecta
23:50 Uraganul
00:10 Spune-mi ce-ai facut azi-noapte!
01:50 Calmul dinaintea furtunii
03:30 Noaptea Judecatii: Anarhia
05:05 Paradisul spulberat
07:35 Furtuna perfecta
09:40 Deasupra Tuturor
11:15 Punct si de la capat
13:00 Dracula: Povestea nespusa
14:30 Paradisul spulberat
16:15 Mad Max: Drumul furiei
18:10 Daca as fi... tu?
20:00 Need for Speed: inceputuri
22:05 Matrix - Revolutii

Ultimele știri

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Ben Affleck
Sharon Stone, după ce a văzut imaginile cu Ben Affleck și Jennifer Lopez: „Ce naiba, A-Rod?”. Matt Damon, reacție savuroasă

Mulți fani încă procesează vestea potrivit căreia Ben Affleck și Jennifer Lopez ar forma din nou un cuplu, inclusiv Sharon Stone.

"Wild Wild Country" Filmmaker Toast
Goldie Hawn, mărturisiri despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: ”Nu mi-am dorit celebritatea. M-am luptat mult timp cu depresia!”

Goldie Hawn, celebra actriță în vârstă de 75 de ani, cunoscută pentru rolurile din “Echipa de fotbal” şi “Admiratoarele din... ‘60”, a...

"The Great Gatsby" World Premiere - Outside Arrivals
Leonardo DiCaprio, în prima imagine din „Killers of the Flower Moon” al lui Scorsese. Transformarea actorului pentru noul rol

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio în „Killers of the Flower Moon” a fost făcută publică. Actorul apare alături de Lily Gladstone.

Partenerii noștri

Cum a funcționat scutul Iron Dome în momentul în care Hamas lansează o ploaie de rachete asupra Israelului - VIDEO & GALERIE FOTO
Cum a funcționat scutul Iron Dome în momentul în care Hamas lansează o ploaie de rachete asupra Israelului - VIDEO &...

Țiuitul sirenelor care anunță atacuri cu rachete din Gaza și exploziile interceptorilor din scutul Iron Dome...

Descarca aplicatia Digi24
Instagram versus realitate. Cum arată cu adevărat divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop
Instagram versus realitate. Cum arată cu adevărat divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

Jennifer Lopez este recunoscută pentru aparițiile glamour, iar imaginile făcute publice pe rețelele...

PeRoz.ro
Cât de periculos este să speli carnea de pui înainte de a o găti. Obiceiul banal îți poate afecta sănătatea
Cât de periculos este să speli carnea de pui înainte de a o găti. Obiceiul banal îți poate afecta sănătatea

Despre carnea de pui s-a vorbit mult timp de-a lungul timpului, iar unul dintre subiectele...

Digi-World.tv
Tatăl lui Adele a murit la 57 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Motivul pentru care el și artista nu-și vorbeau
Tatăl lui Adele a murit la 57 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Motivul pentru care el și artista...

Tatăl lui Adele a murit la 57 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Motivul pentru...

ProFM.ro
Ofertă de ultimă oră pentru Dennis Man. Parma a dat răspunsul pe loc. Anunţul făcut de turci
Ofertă de ultimă oră pentru Dennis Man. Parma a dat răspunsul pe loc. Anunţul făcut de turci

Transferat de Parma de la FCSB la începutul acestui an, Dennis Man (22 de ani) a avut evoluţii...

DigiSport.ro
Momentul fascinant în care o gorilă vede un bebeluș a înduioşat internetul. Reacția acesteia e uimitoare
Momentul fascinant în care o gorilă vede un bebeluș a înduioşat internetul. Reacția acesteia e uimitoare

Momentul uimitor în care o gorilă mamă vede un bebeluș a făcut senzație pe internet.

Digi-AnimalWorld.tv
Cum arată insula privată pe care s-a refugiat Melinda Gates în plin divorț. O noapte de cazare costă 132.000 $
Cum arată insula privată pe care s-a refugiat Melinda Gates în plin divorț. O noapte de cazare costă 132.000 $

Divorțul dintre Melinda și Bill Gates a surprins o lume întreagă. După 27 de ani de căsnicie, cei...

Digi-Life.tv
Florin Negruțiu: „Oricine ar veni la televiziunea publică, tot dracul ăla e!”
Florin Negruțiu: „Oricine ar veni la televiziunea publică, tot dracul ăla e!”

Șefii posturilor publice de radio și televiziune au fost demiși de Parlament. Doina Gradea și...

DigiFM.ro
Sharon Stone, Jennifer Lopez, Ben Affleck
Sharon Stone, după ce a văzut imaginile cu Ben Affleck...
Filmnow.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate