banner_filmnow

Recomandările lunii aprilie. Ce filme urmărești luna aceasta

De toate pentru toți în luna aprilie. Actori celebri, producții ale unor regizori de excepție, fantasy, SF, filme romantice și acțiune cât cuprinde. Și nu este păcăleală! 

Iată recomandările lunii aprilie de pe Film Now

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei

Vineri, 02 aprilie, la 20:00

Regia: Alejandro G. Inárritu

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la 20:05.

Cu: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Zach Galifianakis

Riggan Thomson (Michael Keaton) a fost o adevărată vedetă: în tinerete a interpretat rolul unui popular supererou. Încercând să-și despartă cariera de această imagine, actorul vede cum dispare din amintirea fanilor odată cu trecerea timpului. Într-o încercare disperată de a se simți din nou și validat ca actor, dar și iubit de public, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Dar - pe masură ce premiera se apropie - planurile par sortite să fie modificate.

Succes imens de critică și de casă, filmul regizat de Alejandro Inárritu a avut la lansare încasări mondiale de peste 100 de milioane de dolari, la un buget de producție de 6 ori mai mic. 

Oda bucuriei

Sâmbătă, 03 aprilie, la 20:00

Regia: Jason Winer

Cu: Martin Freeman, Jake Lacy, Morena Baccarin

Martin Freeman este Charlie, un bărbat pe care emoțiile puternice îl paralizează fizic. Ca să poată trăi cu așa o condiție medicală, a învățat să se țină departe de tot și toate cele care i-a putea provoca vreun sentiment adevărat. Despre iubire nici nu poate fi vorba! Dar iubirea nu întreabă atunci când îți intră în viață: când frumoasa Francesca (Morena Baccarin) se îndrăgostește de el, Charlie are de făcut o alegere: să accepte sau nu dragostea, indiferent de riscuri?

Călătoria 2: Insula misterioasă

Duminică, 04 aprilie, la 20:00

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán 

Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl trimite pe aventurierul Sean (Josh Hutcherson) într-o nouă călătorie. Însoțit de prietenul mamei sale - Hank (Dwayne Johnson), Sean pornește în căutarea bunicului său (Michael Caine), eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. E o aventură ce va implica creaturi gigantice, cutremure, pericole de moarte și salvări la limită. 

Iadul se dezlănţuie

Vineri, 09 aprilie, la 22:20

Regia: Patrick Lussier

Cu: Nicolas Cage,  Amber Heard,  William Fichtner 

Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica și i-a răpit nepoata. El își unește forțele cu Piper (Amber Heard) - și ea în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) și în același timp să supraviețuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziție 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale și a opri secta din alte planuri oribile.

Al şaptelea fiu

Duminică, 11 aprilie, la 20:00

Regia: Sergei Bodrov

Cu: Alicia Vikander, Antje Traue, Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington

Legenda spune că al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu va avea puteri extraordinare. Gregory, vânător de vrăjitoare aflat într-o perpetuă luptă cu Malkin, îl descoperă pe Tom Ward - un tânăr fermier naiv, care însă e un astfel de al şaptelea  fiu. Ajutându-l pe Tom să îşi descopere abilităţile, Gregory îl aşează pe acesta în calea pericolului. Mai mult, Tom se îndrăgosteşte de nepoata lui Malkin, Alice, care ar putea fi la rândul ei o vrăjitoare în slujba duşmanului.

Tentație periculoasă

Vineri, 16 aprilie, la 22:25

Regia: Deon Taylor

Cu: Hilary Swank,  Michael Ealy,  Mike Colter 

După o aventură de o noapte, un agent sportiv de succes (Michael Ealy) își vede viața perfectă amenințată, atunci când descoperă că femeia sexy și misterioasă cu care își înșelase soția este un detectiv de poliție ce îl târăște într-o investigație. În timp ce încearcă disperat să salveze situația, el cade tot mai mult în capcana femeii (Hilary Swank), riscându-și familia, cariera și chiar viața.

Băieţi buni

Sâmbătă, 17 aprilie, ora 20:00

Regia: Gene Stupnitsky

Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Nu-i ușor să fii un puști de a 6-a! Invitat la ceea ce se anunță drept o "petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Misiune grea, la 12 ani! Împreuna cu prietenii săi, Thor și Lucas, "împrumută" fără să spună drona tatălui său, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și - în încercarea de a face rost rapid de o alta, ca să-și ascundă urmele - băieții iau o groază de decizii greșite, iar întreaga zi merge din rău în mai rău. 

A fost odată la... Hollywood

Duminică, 18 aprilie, la 21:55

Regia: Quentin Tarantino

Cu: Leonardo DiCaprio,  Brad Pitt,  Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood este o răzbunare la adresa istoriei și un omagiu adus Hollywood-ului anilor 60 - sfârșitul Epocii de Aur a cinematografiei americane, pe care Tarantino o recreează minuțios, cu nostalgie și cu ajutorul unei distribuții de excepție. 

Un actor TV a cărui stea pare să fi apus odată cu filmele western (Leonardo DiCaprio) și dublura sa (Brad Pitt) se străduiesc să recâștige faimă în Hollywood-ul anului 1969. Rick Dalton și Cliff Booth chiar trag speranțe că se vor face remarcați de vecinii lor - influentul regizor Roman Polanski și fermecătoarea sa soție, actrița Sharon Tate. În istoria reală a Hollywood-ului, acesta e un capitol dramatic: Sharon Tate a fost ucisă de membrii cultului Charles Manson, într-o serie de crime ce a zguduit Los Angeles-ul anului 1969. Dar un happy ending marca Tarantino e unul în care detalii neînsemnate schimbă cursul poveștii, creând realități alternative.

Curierul traficanţilor

Vineri, 23 aprilie, la 21:45

Regia: Clint Eastwood

Cu: Clint Eastwood,  César De León ,  Patrick L. Reyes

Cu Clint Eastwood ca regizor și rol principal pentru prima data în ultimul deceniu, The Mule are la bază povestea publicată de The New York Times, a unui veteran de război ce devine la bătrânețe curier de droguri pentru puternicul cartel mexican Sinaloa. Mânat de sărăcie, Earl Stone (Eastwood) nu își dă seama de la început în ce se bagă, dar pentru că își face bine treaba e "promovat" la lucrul în echipă, alături de un traficant. Greșelile trecutului îl prind însă din urmă, iar Earl intră în vizorul unui inspector antidrog.

Aplaudat de critică și cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari, Curierul traficanţilor îi are în distribuție - alături de Clint Eastwood - pe  Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy García. 

Jaful de pe Baker Street

Sâmbătă, 24 aprilie, la 20:00

Regia: Roger Donaldson

Cu: Jason Statham, Saffron Burrows

Când lucrurile nu merg bine la locul de muncă, Terry - un londonez cu „nas” pentru afaceri necurate, interpretat de Jason Statham - primeşte o ofertă greu de refuzat. Implică o femeie frumoasă, o bancă al cărei sistem de alarmă e dezactivat, o pradă aparent uşoară şi nici un pericol! Dar ce nu ştie este că partenera lui are un plan ceva mai complicat: într-un seif se află nişte fotografii compromiţătoare ale unui personaj celebru, care pot fi folosite ca monedă de schimb. Film bazat pe o poveste reală.

Justiţie pe cont propriu

Sâmbătă, 24 aprilie, la 21:40

Regia: Roger Donaldson

Cu: Nicolas Cage, Guy Pearce, January Jones 

Nicolas Cage este Will Gerard - un profesor de engleză pasionat de meseria lui și fericit în căsnicie. Dar când soția lui e atacată și ajunge pe un pat de spital, zbatandu-se între viața și moarte, Will e abordat de un individ (Guy Pearce) ce îi propune răzbunare imediată, fără chinurile și suferințele unui proces. Will acceptă și intra într-o organizație de justițiari ale cărei acțiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoșătoare. Mai târziu, grupul îl va căuta pe Will pentru o favoare la schimb.

Agenţi aproape secreţi

Duminică, 25 aprilie, la 20:00

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Kevin Hart

În liceu, toată lumea credea că simpaticul Calvin Joyner avea să devină un om cu adevărat important. După 20 de ani, însă, el a devenit contabil şi a pierdut legătura cu foştii colegi. Când se apropie reuniunea de clasă, Calvin e contactat de Bob, care pretinde că i-ar fi fost coleg. După o întâlnire bizară în care CIA-ul pare să îl caute pe Bob, Calvin e nevoit să asculte două poveşti contradictorii şi să decidă pe cine să creadă. Și pe cine să ajute.

Downton Abbey

Vineri, 30 aprilie, la 20:00

Regia: Julian Fellowes

Cu: Elizabeth McGovern, Geraldine James, Hugh Bonneville, Imelda Staunton, Maggie Smith, Michelle Dockery

Devenită fenomen internațional ca serie de televiziune, Downton Abbey cucereste și marile ecrane. Familia Crawley și angajații sai se pregătesc pentru cel mai important moment din viața: vizita în reședința lor a regelui și a reginei. Sosirea alaiului regal va provoca însă animozități și scandaluri, va face să se înfiripe iubiri și va pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

Programul Zilei

miercuri08.02
joi09.02
vineri10.02
sâmbătă11.02
duminică12.02
luni13.02
marți14.02
07:25 Legea e lege
09:30 Aurul nebunilor
11:15 Viata secreta a lui Walter Mitty
13:05 Verisoara mea Rachel
14:45 Darul lui Jonas
16:15 O lume perfecta
18:30 inainte de plecare
20:00 Fratia hotilor
22:15 Odihna absoluta
23:45 Fuga la Paris
01:30 Infidela
03:30 Jocul
05:35 Fratia hotilor
07:50 Good Will Hunting
09:50 John Tucker trebuie sa moara
11:20 Rapirea lui Freddy Heineken
12:50 Gradina sperantei
16:55 500 de zile cu Summer
18:25 Apasa pedala!
21:45 Cazul Novack
23:10 Fara zgomot!
00:35 Lansky
02:30 Firma
05:00 Nicio vorba
06:50 Marele Urias Prietenos
08:40 Misiune pe MS One
10:10 S-a intamplat intr-o vara
11:50 Apasa pedala!
13:25 Iubirea nu-i o crima!
14:50 Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage
16:30 Un socru de cosmar
18:15 Adevaratul curaj
20:00 O schema de milioane
21:40 Mandrie + Prejudecata + Zombi
23:25 Shanghai - Ultimul gangster
01:20 Dupa razboi
03:05 Vacanta cu peripetii
04:40 Eliminatorii
06:10 Truman Show
07:50 Reteta dragostei
09:35 Boss Baby: Afaceri de familie
11:15 Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage
12:55 Hotul de carti
15:00 Misterele Darrow
16:30 Un alt Pamant
18:00 Wikileaks: A cincea putere in stat
21:55 Star Trek in intuneric
01:30 Regii Desertului
03:20 Jocuri secrete
05:30 Hitchcock
09:00 Familia Crood
10:35 Star Trek in intuneric
12:40 in cautarea norocului
14:20 Misiune: Imposibila. Declinul
18:20 Mereu in offside
20:00 Vanatorul de monstri
21:40 Rapirea
01:10 Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans
03:10 Reteaua cubaneza
07:05 Rapirea
08:50 Din nou la 17 ani
10:30 Vanatorul de monstri
13:50 Strania poveste a lui Benjamin Button
16:30 Ochi de vultur
18:25 Nunta cu cantec
20:00 12 orfani fantastici
21:55 Django dezlantuit
00:40 Extra paza-n cartier
02:15 Contrabanda
04:00 Un ghem de minciuni
06:00 Fete rele
07:35 12 orfani fantastici
09:30 Agent fara voie
10:50 Culoarea sentimentelor
13:10 Prea frumos sa fie adevarat
14:35 Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata!
16:30 Tonul perfect 3: Ultima strigare
18:00 Darkest Hour. Ziua decisiva
20:00 La La Land
22:00 Supravietuind pe mare
23:30 Asasin american
01:15 Premonitii
02:50 Fata cu toate darurile
04:35 Playboy de L.A.

Ultimele știri

Christina Applegate. Profimedia
Christina Applegate: ”Nu-mi pot imagina să mă trezesc la 5 dimineața și să stau 12-14 ore la filmări!” Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Christina Applegate, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021, a câștigat un trofeu SAG Award pentru cea mai bună actriță...

Brendan Fraser
Brendan Fraser consideră că premiul Globul de Aur este doar un „de decor”: „Nu semnifică nimic pentru mine”

Deși s-a aflat pe lista nominalizaților la categoria cel mai bun actor de dramă anul acesta, pentru rolul său din filmul „The Whale”...

Pamela Anderson
Pamela Anderson a dezvăluit că încă mai păstrează un costum de baie roșu, pe care l-a purtat în ”Baywatch”: ”Îl mai probez din când în când!”

Pamela Anderson a dezvăluit că încă mai păstrează costumul de baie pe care l-a purtat în serialul ”Baywatch”.

Partenerii noștri

VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par din carton
VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par din carton

VIDEO Prima secundă a cutremurului de 7,5, surprinsă de camera de bord a unui șofer. Clădirile care cad par...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu păreți fericiți!”
Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy: ”Lasă-l acasă, nu...

Val de comentarii după ce Jennifer Lopez a recționat după momentul tensionat de la premiile Grammy...

PeRoz.ro
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Utv.ro
Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism. Sfaturi prețioase
Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism. Sfaturi prețioase

Cum te pregătești pentru un eventual cutremur și ce este vital să faci imediat după un seism...

Digi-World.tv
Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă!” Cei doi își vorbesc foarte rar
Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă!” Cei doi își...

Lucian Viziru, adevărul despre relația cu fratele lui, Augustin: ”Nu suntem pe aceeași lungime de...

ProFM.ro
A postat poze cu noua parteneră în ziua în care soția i-a spus că e însărcinată. Acum, a făcut un nou gest revoltător
A postat poze cu noua parteneră în ziua în care soția i-a spus că e însărcinată. Acum, a făcut un nou gest revoltător

Noi informații au ieșit la iveală.

DigiSport.ro
Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată așa ceva
Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată așa ceva

Reacția hilară a unui câine după ce a fost sterilizat. Medicii veterinari nu au mai văzut niciodată...

Digi-AnimalWorld.tv
Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă
Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă

Moda anului 2023. Care sunt accesoriile și piesele vestimentare pe care să le ai în garderobă

Digi-Life.tv
Femeie supărată că preotul cere prea mulți bani la botez. Răspunsul primit: Ați găsit curat, pârtie făcută, praful șters
Femeie supărată că preotul cere prea mulți bani la botez. Răspunsul primit: Ați găsit curat, pârtie făcută, praful șters

Femeie supărată că preotul cere prea mulți bani la botez. Răspunsul primit: Ați găsit curat, pârtie...

DigiFM.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate