keanu reeves Keanu Reeves. Getty Images/Profimedia

Povestea lui Keanu Reeves, unul dintre cele mai iubite staruri din lume: o carieră de cinci stele la Hollywood, dar o viață privată marcată de tragedii. Dramele care l-au schimbat pentru totdeauna

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiți şi talentaţi actori de la Hollywood. Starul din „Matrix” a atins culmile succesului în cetatea filmului, dar viața sa privată a fost marcată de tragedii care l-au schimbat pentru totdeauna. Toate loviturile dure pe care le-a primit l-au îndemnat să nu se agaţe de averea sa şi să doneze bani pentru a încerca să-i ajute pe alții să evite dureri precum cele pe care el le-a suferit el.

Keanu Reeves s-a născut în Beirut, Liban

Keanu Charles Reeves s-a născut la 2 septembrie 1964 în Beirut, Liban. Părinţii săi, Patricia Taylor, o englezoaică din Essex, şi tatăl său, Samuel Nowlin Reeves, un geolog născut în Hawaii, cu strămoşi portughezi şi chinezi, s-au întâlnit şi căsătorit în capitala Libanului. Aici s-au născut cei doi copii ai cuplului, Keanu şi, mai târziu, sora sa Kim. După despărţirea părinţilor, cei doi puști împreună cu mama lor s-au mutat în Sydney, Australia și New York, potrivit imdb.com şi collider.com, transmite Agerpres.

Tatăl său, alcoolic, şi-a abandonat familia când Keanu era copil. Mama lui, care a fost nevoită să lucreze inclusiv ca dansatoare de striptease pentru a-şi putea întreţine familia, a decis să meargă într-un final cu copiii în Canada, unde au primit mai târziu naţionalitatea.

Reeves spunea, confirm insider.com, că a crescut în cartierul Yorkville din Toronto. Deşi părinţii săi sunt cetăţeni american, respectiv englez, actorul a primit şi cetăţenie canadiană cu care de altfel se şi identifică.

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

92nd Annual Academy Awards - Arrivals
Patricia Taylor și Keanu Reeves. Getty Images

Şi-a dorit să urmeze o carieră în hochei

Keanu a urmat cursurile mai multor licee, între care Şcoala de Arte Etobicoke şi Şcoala catolică particulară De La Salle, unde a făcut parte din echipa de hochei a şcolii. Şi-a dorit să urmeze o carieră de jucător profesionist, însă o accidentare şi o vizită la New York i-au schimbat hotărârea, îndreptându-se spre o carieră de actor.

Keanu Reeves
Keanu Reeves. Profimedia

La 9 ani, juca în prima lui piesă de teatru

Keanu Reeves a jucat la vârsta de 9 ani într-o piesă de teatru ''Damn Yankees''. Mai târziu, a apărut pentru prima dată ca actor într-un episod al unui serial produs de o televiziune locală din Toronto - ''Hanging In''.

Keanu Reeves a devenit cunoscut odată cu rolul secundar din filmul ''Youngblood'' (1986), care a fost filmat în Canada.

La scurt timp, Reeves a plecat la Hollywood, unde a intrat în vizorul criticilor după interpretarea sa în drama ''River's Edge'' (''Băieţii de pe malul râului'', 1986) şi în ''Dangerous Liaisons'' (''Legături primejdioase'', 1988), în care a jucat alături de Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman. Au urmat filmele: ''Bill & Ted's Excellent Adventure'' (''Tropăind prin istorie'', 1989), ''Parenthood'' (''Numai tată să nu fii!'', 1989),''I Love You to Death'' (''Te iubesc până la moarte'', 1990), ''Point Break'' (''La limita extremă'', 1991), ''My Own Private Idaho'' (''Dragoste şi moarte în Idaho'', 1991), ''Dracula'' (1992), ''Much Ado About Nothing'' (''Mult zgomot pentru nimic'', 1993).

Keanu Reeves a fost basistul trupei de rock alternativ Dogstar

A fost basistul trupei de rock alternativ Dogstar, timp de câţiva ani, începând din 1991. După destrămarea trupei, prin anii 2000, a cântat la chitară bas în Becky, un alt proiect muzical, potrivit www.insider.com.

KEANU PERFORMS WITH BAND IN NEW YORK
Keanu Reeves, Dogstar". New York City 2000. Getty Images

„Speed”, filmul care l-a propulsat în lumea celebrităților la Hollywood 

Cariera sa a luat avânt odată cu lansarea filmului de acţiune ''Speed'' (''Cursa infernală'', 1994), însă actorul american a continuat să accepte roluri secundare dar şi să apară în filme experimentale. Până în 1999, când a înregistrat un succes uriaş de box-office şi a primit critici pozitive odată cu lansarea filmului ''The Matrix'', Keanu Reeves a mai jucat în: ''Johnny Mnemonic'' (1995), ''A Walk in the Clouds'' (''Atât de aproape de cer'', 1995), ''Feeling Minnesota'' (''Dragoste furată'', 1996), ''Chain Reaction'' (''Reacţie în lanţ'', 1996), ''The Devil's Advocate'' (''Pact cu diavolul'', 1997).

Între primul film ''Matrix'' şi cele două continuări, ambele lansate în 2003 - ''The Matrix Revolutions'' (''Matrix - Revoluţii'') şi ''The Matrix Reloaded'' (''Matrix - Reîncărcat'') - Keanu Reeves a jucat într-o serie de roluri mai mici dar cu impact la public: ''The Watcher'' (''Asasinul din vis'', 2000), ''The Replacements'' (''Rezervele'', 2000), ''The Gift'' (''Prezicere fatală'', 2000), ''Sweet November'' (''Idilă de noiembrie'', 2001), ''Something's Gotta Give'' (''Ceva, ceva tot o ieşi'', 2003), ''Constantine'' (2005), ''The Lake House'' (''Casa de lângă lac'', 2006), ''The day the Earth stood still'' (''Ziua în care s-a oprit Pământul'', 2008), ''Street Kings'' (''Stăpânii străzilor'', 2008), ''Henry's Crime'' (''Crima lui Henry'', 2010), ''Generation Um'' (''Generaţia Um'', 2012), ''47 Ronin'' (''Ronin: 47 pentru răzbunare'', 2013), potrivit www.cinemagia.ro.

The Lake House, sandra bullock si keanu reeves
Keanu Reeves și Sandra Bullock/ Profimedia

Keanu Reeves a debutat ca regizor în 2012

Keanu Reeves a debutat ca regizor în 2012 şi a realizat documentarul "Side by Side" (''Peliculă versus digital'') în care a prezentat diferenţele şi istoria tehnicilor de filmare atât din era procesului fotochimic cât şi pe cele din era digitală. Documentarul a beneficiat de interviurile cu mari regizori, precum James Cameron, David Fincher şi David Lynch. A urmat în 2013 un lungmetraj despre artele marţiale contemporane, "Man of Tai Chi'' (''Ucigaş cu suflet pur"), care a fost realizat pe baza vieţii cascadorului Tiger Chen. Cei doi actori au devenit prieteni în timpul filmărilor pentru cele trei pelicule din seria "The Matrix".

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss,
Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, în The Matrix Reloaded (2003). Profimedia

În 2014, Keanu Reeves a jucat în filmul de acţiune ''John Wick'', care a înregistrat un succes important în rândul audienţei şi al criticii. La acelaşi nivel s-au situat continuările ''John Wick: Chapter 2'' (2017) şi ''John Wick: Chapter 3 - Parabellum'' (''John Wick 3: Război total'', 2019). Alte filme: ''The Neon Demon'' (''Demonul de Neon'', 2016), ''The Bad Batch'' (2016), ''Destination Wedding'' (2018), ''Replicas'' (''Copii perfecte'', 2018), ''Siberia'' (2018, în care joacă alături de actriţa română Ana Ularu).

'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' film - 2019
Keanu Reeves. 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' film - 2019. Profimedia

În iunie 2019, Keanu Reeves şi-a împrumutat vocea şi mişcările (prin intermediul tehnicii motion capture) personajului central Johnny Silverhand, o figură legendară în povestea noului joc video Cyberpunk 2077. Acesta este cel de-al doilea joc video la care participă actorul, după ''The Matrix: Path of Neo'' (2005), mai scrie Agerpres. În august 2019, studiourile Warner Bros. au confirmat producţia celui de-al patrulea film din seria Matrix.

Actorul american a primit în 2005 o stea pe faimosul Hollywood Walk of Fame, notează www.insider.com.

Motociclist pasionat, este co-fondatorul Arch Motorcycle Company, care construieşte şi vinde motociclete personalizate.

*EXCLUSIVE* Keanu Reeves goes out shopping for a possible engagement ring at Irene Neuwirth on Melrose Place
Keanu Reeves se îndreaptă spre magazinul de bijuterii Irene Neuwirth, Melrose Place. Profimedia

Keanu Reeves: Am trăit în închisoarea filmelor

Sunt rare interviurile acordate de Keanu Reeves. Însă starul american a povestit pe larg într-un interviu pentru GQ lucruri mai puţin ştiute din viaţa şi cariera sa. De exemplu, cum a fost ostracizat timp de 14 ani de casa de producţie Fox, după ce a refuzat să joace în "Speed 2".

Reeves a dezvăluit că a fost marginalizat de industria Hollywoodului. "Am trăit în închisoarea filmelor", a spus el. Casa de producţie Fox, una dintre cele mai puternice de la Hollywood, a decis să nu-l mai sune, după ce refuzase să joace în "Speed 2" - după primul "Speed" din 1994 - preferând să-l interpreteze pe Hamlet într-o mică sală de teatru din Winnipeg, Canada.

Pentru a-l înlocui, alături de Sandra Bullock, în acest mare succes de casă, s-a optat pentru un actor mai puţin cunoscut, Jason Patric (acelaşi actor cu care Julia Roberts a fugit în Irlanda cu trei zile înainte de nunta prevăzută cu Kiefer Sutherland). Dacă prima parte a filmului a depăşit 350 milioane de dolari la box-office (la un buget de 30 de milioane) a doua parte a strâns doar 115 milioane (bugetul acestei continuări fiind de peste 160 de milioane). "Nu am lucrat cu Fox timp de 14 ani", a mărturisit el la vremea resepctivă.

Totuşi, nu a refuzat să joace în alte filme de acţiune şi în continuări, precum saga John Wick.

Sandra Bullock, despre „Speed 3”: Aș fi bucuroasă să stau în orice vehicul cu Keanu Reeves

"Cât timp mă ţin picioarele. Cât timp mă vor dori spectactorii", a spus el, referindu-se la acest tip de filme. "Adevărul e că nu îmi închipuiam la 22 de ani că voi juca la 54 în filme atât de solicitante fizic", a mărturisit actorul în 2018. "Nu m-am gândit prea mult la cariera mea viitoare sau la ceea ce se va întâmpla, până când am împlinit 40 de ani", a precizat Reeves.

În ce priveşte viitorul său, el dă dovadă de umor negru, spunând că primul cuvânt care îi vine în minte este "moarte". Este un gând care îl bântuie de mult timp. "Mă număr printre cei care, ştiind că sfârşitul este aproape, trec în revistă lucrurile care îmi rămân de făcut înainte de moarte", mărturisea actorul în 2017.

În 2019, Keanu Reeves şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Keanu Reeves a primit în 2019 unul dintre cele mai vechi privilegii de la Hollywood, actorul lăsându-şi amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa TCL Chinese Theatre din California. Reeves este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood, el aflându-se în topul actorilor cu cele mai mari încasări la box office.

''Am făcut parte din filmele bine primite şi sunt foarte recunoscător'', a declarat el în cadrul ceremoniei din faţa TCL Chinese Theatre. ''Ele mi-au schimbat viaţa. Ele mi-au dat viaţă. Ele mi-au oferit viaţă. Şi sunt foarte recunoscător faţă de oamenii care s-au bucurat de aceste filme'', a adăugat vedeta.

''Fără susţinerea voastră, eu nu m-aş afla aici'', a mai spus Reeves.

Viața privată a lui Keanu Reeves, marcată de tragedii. I-au murit copilul, iubita și cel mai bun prieten

După divorțul părinților, actorul nu și-a mai văzut tatăl timp de un deceniu, iar el și sora sa Kim au fost forțați să schimbe frecvent școlile. În ciuda schimbărilor frecvente și a faptului că Reeves suferă de dislexie, conform declarațiilor lui, perioada petrecuta la școală nu a fost traumatizantă.

În timp ce Reeves se bucura de începutul unei cariere impresionante la Hollywood, a aflat că sora lui are leucemie, iar cel mai bun prieten al lui, River Pheonix, fratele actorului Joaquin Phoenix, a murit la vârsta de 23 de ani. 

Filmul The Matrix a reprezentat un moment definitoriu pentru cariera lui Reeves și l-a transformat într-un superstar. Însă succesul peliculei a fost umbrit de o altă dramă: fetița lui s-a născut moartă la doar 8 luni. Tragedia a pus capăt relației cu iubirea vieții lui, Jennifer Syme, dar cei doi au rămas prieteni chiar și după moartea copilului lor. Din păcate, la doar 18 luni de la înmormântarea celei mici, Jennifer Syme a murit într-un accident de mașină. Keanu nu a comentat public pierderea suferită, dar prieteni apropiați lui au vorbit despre tristețea nemărginită pe care a simțit-o actorul.

Keanu Reeves. Foto: Getty Images
Keanu Reeves. Foto: Getty Images

Keanu Reeves: Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Ideea mea de fericire este să dorm alături de persoana pe care o iubesc

Toate aceste tragedii l-au îndemnat pe Reeves să nu se agaţe de averea sa şi să doneze bani pentru a-i ajuta pe alții să evite dureri precum cele trăite de el. Mai mult, a fondat o organizaţie de luptă împotriva cancerului.

Adevărul din spatele gesturilor de generozitate ale lui Keanu Reeves. Unul dintre prietenii lui a dezvăluit de ce donează bani sau le face cadouri colegilor săi

"Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Aş putea trăi încă două secole din ceea ce am agonisit", a povestit el. "Ideea mea de fericire este să dorm alături de persoana pe care o iubesc, să împart cina cu prietenii sau să merg cu motocicleta. Nu are nimic în comun cu un cont în bancă cu multe zerouri", a mărturisit el.

Keanu Reeves trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Grant

Keanu Reeves și Alexandra Grant formează astăzi unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood. Cei doi nu apar foarte des în public, însă paparazzii i-au surprins de câteva ori.

Reeves și Grant și-au făcut publică relația în noiembrie 2019, dar mai multe publicații străine au notat că de fapt aceștia ar fi împreună de ani de zile.

Alexandra Grant vorbeste despre relația cu Keanu Reeves: Cred că fiecare persoană pe care o cunosc m-a sunat în prima săptămână din noiembrie

Programul Zilei

miercuri04.10
joi05.10
vineri06.10
sâmbătă07.10
duminică08.10
luni09.10
marți10.10
06:15 Cu totii sunt bine
07:50 infruntarea titanilor
09:30 Viata bate filmul
11:00 Operatiunea Mincemeat
13:00 Sa dansam?
14:40 Turnul intunecat
16:10 Un socru de cosmar
20:00 Mortal Kombat
21:40 Comanda
23:35 A venit sfarsitu'!
01:15 indoiala
02:55 Codul asasinului
04:40 Toc inalt si minte brici
06:05 Comanda
08:00 Un alt Pamant
09:30 Sa dansam?
15:20 Am spus destul
16:50 Caietul lui Henry
20:00 Ura pe care o simti
22:05 Vocile
23:50 Supravietuitorul
01:50 Nascut din nou
04:00 Politist la San Francisco
05:55 Am spus destul
08:55 O petrecere de neuitat
10:25 Ura pe care o simti
14:35 Era si timpul!
16:30 Indiana Jones si cautatorii arcei pierdute
18:20 Cry Macho: Drumul rascumpararii
21:30 Pe urmele ucigasului
23:30 Hai sa fim politisti!
01:10 Syriana
03:10 Asteptand un bebelus
04:40 Capcana mintii
06:15 Cry Macho: Drumul rascumpararii
07:55 Era si timpul!
09:50 Monstri pe roti
13:10 testoasele Ninja 2
14:55 Darkest Hour. Ziua decisiva
16:55 Siguranta nationala
18:20 Nepretuit
20:00 Eddie Vulturul
21:45 Dune
00:10 Asalt in Manhattan
03:25 Fratia hotilor
07:15 Eddie Vulturul
10:40 Dune
13:10 Supravietuind pe mare
14:40 Ocean's Eleven - Faceti jocurile!
16:30 O zi ca oricare alta
20:00 Brigada sinucigasilor: Misiune ucigasa
22:15 Valul ucigas
00:15 sarpele
02:10 Gamer - Jocul supravietuirii
03:35 Patru baieti si o geanta
05:00 Brigada sinucigasilor: Misiune ucigasa
07:15 Babyteeth: Prima iubire
12:45 Star Trek: Un nou inceput
14:45 Departe de lumea dezlantuita
16:40 Oameni mari si fara minte
18:15 Pacific Rim 2: Revolta
20:00 Sa nu ma parasesti
21:40 Sfintii din Mafie
23:35 Barbatul perfect
01:10 Gothika
04:30 Tequila Sunrise
06:20 Nancy Drew
07:55 Pacific Rim 2: Revolta
09:35 Sa nu ma parasesti
11:20 Strainul
13:10 Jojo Rabbit
14:55 O schema de milioane
16:35 Dansul dragostei: Batalia starurilor
20:00 O zi in pantofii altcuiva
21:35 American Underdog: Povestea lui Kurt Warner
23:20 Malignant - incarnarea raului
01:05 Nu da inapoi 2
02:45 Cand un barbat iubeste o femeie
04:45 Ultraviolet

Ultimele știri

1974 - The Man With The Golden Gun, Roger Moore
Fiii lui Roger Moore sunt copia fidelă a actorului care l-a interpretat de 7 ori pe James Bond. Geoffrey și Christian, înalți ca brazii și șarmanți

Geoffrey și Christian, fiii lui Roger Moore, actorul care a murit în 2017 și care l-a interpretat magistral pe James Bond, au participat la...

Hugh Jackman wears an orange pullover shirt and brown suede shoes in New York City
Hugh Jackman iese din nou la întâlniri. „Să găsească dragostea este una dintre prioritățile sale. Toți se așteaptă să se recăsătorească destul de repede”

Cel mai nou burlac din Hollywood, Hugh Jackman, „a reintrat deja în jocul întâlnirilor” și își caută parteneră după despărțirea șoc de...

73rd British Academy Film Awards, Arrivals, Royal Albert Hall, London, UK - 02 Feb 2020
Un nou divorț la Hollywood. Jodie Turner-Smith i-a spus adio lui Joshua Jackson după patru ani de mariaj

Jodie Turner-Smith cere divorțul de Joshua Jackson după patru ani de căsnicie. Actrița din Queen & Slim și starul din Dawson's Creek sunt...

Partenerii noștri

A fost anunțată cauza morții lui DJ Lalla. Care sunt ipotezele anchetatorilor
A fost anunțată cauza morții lui DJ Lalla. Care sunt ipotezele anchetatorilor

A fost anunțată cauza morții lui DJ Lalla. Care sunt ipotezele anchetatorilor

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Cine este tânăra care a câștigat primul concurs de frumusețe fără machiaj. Participantele nu au avut voie să poarte nici măcar gloss
Cine este tânăra care a câștigat primul concurs de frumusețe fără machiaj. Participantele nu au avut voie să poarte...

Cine este tânăra care a câștigat primul concurs de frumusețe fără machiaj. Participantele nu au...

PeRoz.ro
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!
Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Utv.ro
Momentul în care un tânăr care face farse pe YouTube este împușcat în piept. O păcăleală agasantă putea să-i încheie viața
Momentul în care un tânăr care face farse pe YouTube este împușcat în piept. O păcăleală agasantă putea să-i încheie...

Momentul în care un tânăr care face farse pe YouTube este împușcat în piept. O păcăleală agasantă...

Digi-World.tv
Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește
Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o...

Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de...

ProFM.ro
Anamaria Prodan, anunț categoric despre copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc: ”Eu am cerut asta”
Anamaria Prodan, anunț categoric despre copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc: ”Eu am cerut asta”

După despărțirea de Anamaria Prodan (50 de ani), Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a devenit tată...

DigiSport.ro
Caracatița Dumbo, cea mai simpatică creatură din ocean, surprinsă de scafandri în Pacificul de Nord. La ce adâncime trăiește
Caracatița Dumbo, cea mai simpatică creatură din ocean, surprinsă de scafandri în Pacificul de Nord. La ce adâncime...

Caracatița Dumbo, cea mai simpatică creatură din ocean, surprinsă de scafandri în Pacificul de...

Digi-AnimalWorld.tv
Care sunt cei șapte factori de stil de viaţă sănătos care au efecte pozitive asupra sănătății mintale. Somnul e cel mai important
Care sunt cei șapte factori de stil de viaţă sănătos care au efecte pozitive asupra sănătății mintale. Somnul e cel mai...

Care sunt cei șapte factori de stil de viaţă sănătos care au efecte pozitive asupra sănătății...

Digi-Life.tv
S-au căsătorit în secret în Italia! Primele imagini cu celebrul cuplu
S-au căsătorit în secret în Italia! Primele imagini cu celebrul cuplu

S-au căsătorit în secret în Italia! Primele imagini cu celebrul cuplu

DigiFM.ro
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. filmnow.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate