vizual 1 Newsic Radio_Digi FM

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu sunt de partea bună a dimineții la Digi FM, în cea mai recentă campanie de imagine - “Newsic Radio”

O abordare inovatoare se conturează pe scena media românească la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM – NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment.

În centrul campaniei de imagine se află noua echipă a matinalului Digi FM, o formulă inedită cu doi protagoniști remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii stației. Ea este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experiență, dobândită într-una dintre cele mai importante redacții de știri din România și cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate emblematică și o voce inconfundabilă, cu o carieră impresionantă atât în radio, cât și în televiziune.

Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, ascultătorii Digi FM sunt invitați să își înceapă ziua într-un mod antrenant cu un tandem radio suprinzător, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu.



“Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezești alături de cei dragi și să pui țara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea”, anunță Vlad Craioveanu care își prezintă în stilul său autentic, noua parteneră de emisiune. “Nu vin singur, ci vin sigur... cu cineva care e vitamină auditivă și cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, adaugă acesta.

După 12 ani de televiziune, mă întorc cu bucurie la radio. Sunt parte dintr-un nou proiect de matinal la Digi FM, împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați oameni de radio din România, Vlad Craioveanu. În fiecare dimineață, începând cu ora 7, vă aducem știri, muzică, invitați speciali, analize și poante cât să începem ziua bine dispuși și informați.” dezvăluie Oana.

Cei doi prezentatori se așează de partea bună a dimineții pentru a oferi o experiență radio diferită, care promite un plus de energie, inspirație și bună dispoziție. Alături de ei se vor afla Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu și Unguru’ Bulan, prezențe constante ale emisiunii matinale marca Digi FM.

Noul format propune un conținut atractiv și dinamic în care știrile importante ale începutului de zi se îmbină într-un echilibru perfect cu poveștile uimitoare ale oamenilor obișnuiți și dezbaterile captivante sau dialogurile savuroase ON AIR, învăluite în muzică bine croită și premii care fac diminețile cu adevărat câștigătoare.

Schimbarea anunțată la radioul privat cu cea mai mare acoperire teritorială din România reprezintă și o primă declarație în cadrul campaniei de imagine care deschide anul 2024 pentru Digi FM: NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment, pentru că atunci când cunoașterea și pasiunea își dau întâlnire, se nasc acorduri care ating sufletul.

Pentru a ilustra cât mai convingător ideea de divertisment din conceptul creativ NEWSIC Radio, Oana Zamfir, Vlad Craioveanu, împreună cu Lucian Mîndruță, au participat la o ședință foto neobișnuită pentru a intra, cu multă expresivitate și umor, în rolul unora dintre cele mai cunoscute vedete din industria muzicală: SIA, Dave Gahan (solistul trupei Depeche Mode) și Elvis Presley.

Iar cel mai încântat de această ipostază s-a declarat chiar Lucian, la fel de spumos în campaniile de imagine, precum este în emisiunile radio pe care le realizează. “Cu toții avem un vis. Eu vreau să dau un concert în Vegas. Voi, cei care mă ascultați, visați la fel. Adică să mă duc să dau un recital în Vegas și să vă las în pace. Ei bine, nu se îndeplinește pentru nimeni! Eu stau aici și vă prezint acum un concept nou, o campanie de imagine inedită semnată Digi FM, Newsic Radio, iar voi sunați după Elvis și dați de mine. De luni după amiază, de la 17 la 19, Elvis is back! Bine, ștergeți Elvis, scrieți Mîndruță și sunteți aproape. De Digi FM!”

Campania a fost coordonată de departamentul de marketing Digi FM și realizată în colaborare cu agenția de publicitate, Screen Native. Ca să știi.

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.


Pentru mai multe informaţii:
Departamentul Comunicare și CSR
comunicare@rcs-rds.ro

Telefon: +40 31 400 42 44
www.DIGI.ro
https://www.facebook.com/digipunctro

Programul Zilei

joi24.10
vineri25.10
sâmbătă26.10
duminică27.10
luni28.10
marți29.10
07:20 Iubeste-ma daca poti!
08:50 Cavalerul negru: Legenda renaste
11:25 Fiul meu
12:50 Man of Steel: Eroul
15:05 Omu' de la Zoo
16:40 Un Craciun printre straini
18:05 Mad Max: Drumul furiei
20:00 Alegerea
21:45 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
23:35 3000 de ani de dorinta
01:15 Ritualul
03:05 Puzzle chinezesc
05:00 JFK
08:00 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
09:50 Omu' de la Zoo
11:25 Alegerea
13:10 Aproape letala
14:45 Blonda de la drept 2
16:15 Respect
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Un barbat pe nume Otto
22:00 Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare
23:25 Ucenic pentru crima
01:10 Un om fidel
02:25 Patologie
03:55 Salveaza-ma
06:55 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
08:15 Blonda de la drept 2
09:45 Mumiile: Aventuri moderne
11:10 Un barbat pe nume Otto
13:10 Totul e iluminat
14:50 Alpha
16:20 Omul bicentenar
18:25 Boss Level. Capcana timpului
20:00 Goosebumps: iti facem parul maciuca
21:40 intalnire exploziva
23:25 Detroit
01:40 Prizoniera in panza de paianjen
03:30 Foc viu
04:55 Omul bicentenar
06:00 Viata electrizanta a lui Louis Wain
07:45 intalnire exploziva
09:30 Goosebumps: iti facem parul maciuca
12:30 Tata in razboi cu... Tata
14:00 Infinit
15:40 Codul lui Da Vinci
18:00 Mandrie si Prejudecata
21:50 Cei sapte magnifici
01:40 Trupuri trupuri trupuri
03:10 Joc periculos
04:45 Anotimpul Vrajitoarei
06:15 Cei sapte magnifici
08:25 Mandrie si Prejudecata
12:15 Prestigiul
14:20 Calatoria vietii
18:15 inainte sa te cunosc
20:00 Piratii Rock-ului
22:15 O terapie pentru viata
00:40 Mostenire cu scandal
02:10 Datorie si onoare
03:45 Scapa daca poti!
05:20 Cu orice pret
07:00 Piratii Rock-ului
11:30 Dadaca perfecta
13:05 Un Craciun neasteptat
14:30 Triplu X
16:25 Drumul spre regasire
18:10 Vanatorii de fantome
20:00 Judecatorul
22:15 Petrecere acasa
01:55 Candyman
03:25 Razbunarea gemenilor 2
05:20 Dupa ce ne-am certat

Ultimele știri

'Babygirl' film stills
Cum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Harris Dickinson, colegul lui Nicole Kidman din drama erotică „Babygirl”, a vorbit într-un interviu acordat Variety despre filmarea...

Chris Hemsworth la Premiile Oscar/ Profimedia
Chris Hemsworth se luptă pentru unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood. Actorul ar putea interpreta un prinț fermecător

Chris Hemsworth, cunoscut pentru farmecul său, ar putea prelua unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood. Actorul australian, în...

2008 - Forgetting Sarah Marshall, Jason Segel
Cum a reacționat mama lui Jason Segel când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Mama lui Jason Segel a avut o reacție neașteptată când și-a văzut fiul gol-pușcă în comedia "Forgetting Sarah Marshall". Aceasta a trimis...

Partenerii noștri

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile...

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început...

PeRoz.ro
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Utv.ro
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de...

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale...

Digi-World.tv
Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din asta nu pare real"
Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din...

Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea...

ProFM.ro
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat...

”Nu mi-e frică s-o spun!”

DigiSport.ro
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac...

Digi-AnimalWorld.tv
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea...

Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a...

Digi-Life.tv
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă...

Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei...

DigiFM.ro
'Babygirl' film stills
Cum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman...
Filmnow.ro