dwayne the rock johnson si vin diesel Dwayne Johnson și Vin Diesel, "Fast & Furious 6" / Foto: Profimedia

De ce s-au certat Vin Diesel și Dwayne “The Rock” Johnson. Ce au spus unul despre altul de-a lungul anilor

Vin Diesel și Dwayne "The Rock" Johnson sunt doi bărbați alfa, puternici, care vor să se impună. Nu este de mirare că între ei au apărut scântei când au lucrat împreună la seria "Fast & Furious". Încă din 2016 cei doi actori au început să se împungă mai subtil sau mai pe față.

Vin Diesel și The Rock au colaborat pentru prima dată în "Fast Five", filmul din 2011 în care Johnson a interpretat rolul agentului Luke Hobbs, care era în urmărirea faimoasei găști Fast and Furious. La acel moment nu a ieșit nimic negativ despre cei doi, mai ales că Dwayne s-a întors pentru filmele șase și șapte din franciză, scrie US Weekly.

Dwayne Johnson, despre disputele cu Vin Diesel: "Am avut câteva discuții, inclusiv o confruntare față în față"

Dwayne Johnson și vin diesel
Vin Diesel și Dwayne Johnson nu au avut cea mai bună chimie la filmările Fast & Furious. / Foto: Profimedia

Rapoartele despre disputa dintre cei doi actori au apărut, însă, în 2016, când au filmat al optulea film al francizei, "The Fate of the Furious". În ultima săptămână de filmare, "The Rock" a postat pe Instagram că unii oameni de pe platou „se comportă ca niște bărbați maturi și adevărați profesioniști, în timp ce alții nu. Cei care nu sunt așasunt niște fricoși pe care nu trebuie să-i bagi în seamă oricum. Lași. Când te vei uita la acest film în aprilie și ți se pare că nu joc un rol în unele dintre scene, iar sângele meu pare  fiarbă de-adevăratelea - ai dreptate”. Imediat au apărut speculații că una dintre persoanele despre care a vorbit este Diesel.

Citește și: Vin Diesel, adevărul despre rivalitatea dintre el și Dwayne “The Rock” Johnson în timpul filmărilor pentru Fast & Furious: “A fost o dragoste tăioasă”

Doi ani mai târziu, vedeta din "Jumanji: Welcome to the Jungle" a împărtășit câteva informații despre conversațiile pe care le-avut cu Vin Diesel.

Vin Diesel și Dwayne Johnson
Vin Diesel și Dwayne Johnson, la premiera "Fast Five" / Foto: Profimedia

În 2018, The Rock spunea despre confruntările cu Vin Diesel: "Vin și cu mine am avut câteva discuții, inclusiv o confruntare față în față. Și am ajuns să-mi dau seama că există o diferență fundamentală de filozofii cu privire la modul în care abordăm filmarea și colaborăm. Mi-a luat ceva timp, dar sunt recunoscător pentru această clarificare. Indiferent dacă lucrăm împreună din nou sau nu".

În 2019, după succesul filmului "Hobbs & Shaw", Johnson a renunțat la ranchiună. I-a mulțumit în mod special lui Vin pentru sprijinul acordat în realizarea spin-off-ului. 

În iulie 2021, The Rock a dezvăluit că nu se va întoarce în franciză. În luna octombrie a aceluiași an a spus că regretă postarea dură făcută în 2016, dar că nu ar retrage și mesajul, ci felul public în care l-a transmis.

Doi ani mai târziu a revenit asupra deciziei sale și a transmis că Luke Hobbs se întoarce.

Vin Diesel, despre rivalitatea dintre el și The Rock: "Dwayne Johnson are doar un frate în această lume a filmului, iar acela sunt eu"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de lansarea "The Fate of the Furious", în 2017, Vin Diesel a spus că toți actorii din film sunt buni prieteni și că situația a fost dusă la extrem de fani și de critici. "Nu cred că lumea realizează cât de apropiați suntem. Cred că unele lucruri sunt exagerate. Nu cred că aceasta a fost intenția lui. Știu că apreciază cât de mult muncesc pentru această franciză. În casa mea el este unchiul Dwayne. Eu protejez franciza. Protejez pe toată lumea, inclusiv pe Dwayne. Pe el l-am protejat mai mult decât va ști vreodată. Iar asta nu contează. Nici nu trebuie să știe. Dar apreciază asta. Dwayne are doar un Vin în viața lui. Dwayne Johnson are doar un frate în această lume a filmului, iar acela sunt eu".

În 2021, Vin Diesel a adus puțină lumină în cazul rivalității sale cu Dwayne "The Rock" Johnson. Atunci când Dwayne a primit rolul lui Luke Hobbs, Vin Diesel a fost prompt în a-și spune opinia legată de modul cum ar trebui  fie interpretat personajul.

„Hobbs a fost un personaj greu de întruchipat. Abordarea mea la acea vreme era plină de o dragoste tăioasă, pentru a ajuta la obținerea acelei performanțe acolo unde trebuia să fie ", a spus actorul în revista Men’s Health.Ca producător să spun:„ OK, o să-l luăm pe Dwayne Johnson, care este asociat cu wrestling-ul, și o să forțăm această lume cinematografică și publicul să considere personajul ca fiind cineva pe care nu-l cunosc, adică Hobbs, este extrem de greu."

Diesel a adăugat că este „mândru” de imaginea pe care au creat-o împreună pentru Hobbs și a vrut doar să se asigure că interpretarea a fost executată corect.

„A fost nevoie de multă muncă. A trebuit să ajungem acolo unde ne-am propus și uneori, în acele momente, puteam fi foarte dur”, a povestit el despre conversațiile sale cu "The Rock". „Nu asemenea lui Fellini (regizor italian) dar aș face orice pentru a obține performanță în tot ceea ce produc”.

Citește și: Vin Diesel îl roagă pe Dwayne Johnson să revină în seria „Fast & Furious”: Nu părăsi franciza

John Cena, despre scandalul dintre Vin Diesel și The Rock: "Sunt doi bărbați alfa"

vin diesel, dwayne johnson, john cena
John Cena, despre disputa dintre The Rock și Vin Diesel / Foto: Profimedia

John Cena a vorbit despre disputa lungă dintre Dwayne The Rock Johnson și Vin Diesel, colegii săi din "Fast & Furious". În timpul unei apariții în podcastul lui Dax Shepherd, Cena a dat câteva detalii despre cei doi actori de filme de acțiune.

Zvonurile despre un scandal între Dwayne și Vin au apărut cu ani în urmă, când au jucat împreună pentru prima dată în cel de-al cincilea film din franciză. "Cu siguranță există zvonuri despre asta. Nu le pot nega", a zis John Cena, care a adăugat că cei doi colegi de breaslă sunt tipuri de bărbați alfa și că nu lucrează bine împreună tocmai din același motiv.

"Ei sunt doi bărbați alfa, foarte motivați. Poate fi doar unul", a adăugat fostul luptător. Întrebat cum a supraviețuit alături de ei, pe platourile de filmare, Cena a spus că s-a concentrat pe experiența lui în ring pentru a învăța să fie umil și om de echipă.

Citește și: Vin Diesel, adevărul despre rivalitatea dintre el și Dwayne “The Rock” Johnson în timpul filmărilor pentru Fast & Furious: “A fost o dragoste tăioasă”

Programul Zilei

joi24.10
vineri25.10
sâmbătă26.10
duminică27.10
luni28.10
marți29.10
07:20 Iubeste-ma daca poti!
08:50 Cavalerul negru: Legenda renaste
11:25 Fiul meu
12:50 Man of Steel: Eroul
15:05 Omu' de la Zoo
16:40 Un Craciun printre straini
18:05 Mad Max: Drumul furiei
20:00 Alegerea
21:45 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
23:35 3000 de ani de dorinta
01:15 Ritualul
03:05 Puzzle chinezesc
05:00 JFK
08:00 Pericol iminent: Batalia de la Long Tan
09:50 Omu' de la Zoo
11:25 Alegerea
13:10 Aproape letala
14:45 Blonda de la drept 2
16:15 Respect
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Un barbat pe nume Otto
22:00 Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare
23:25 Ucenic pentru crima
01:10 Un om fidel
02:25 Patologie
03:55 Salveaza-ma
06:55 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
08:15 Blonda de la drept 2
09:45 Mumiile: Aventuri moderne
11:10 Un barbat pe nume Otto
13:10 Totul e iluminat
14:50 Alpha
16:20 Omul bicentenar
18:25 Boss Level. Capcana timpului
20:00 Goosebumps: iti facem parul maciuca
21:40 intalnire exploziva
23:25 Detroit
01:40 Prizoniera in panza de paianjen
03:30 Foc viu
04:55 Omul bicentenar
06:00 Viata electrizanta a lui Louis Wain
07:45 intalnire exploziva
09:30 Goosebumps: iti facem parul maciuca
12:30 Tata in razboi cu... Tata
14:00 Infinit
15:40 Codul lui Da Vinci
18:00 Mandrie si Prejudecata
21:50 Cei sapte magnifici
01:40 Trupuri trupuri trupuri
03:10 Joc periculos
04:45 Anotimpul Vrajitoarei
06:15 Cei sapte magnifici
08:25 Mandrie si Prejudecata
12:15 Prestigiul
14:20 Calatoria vietii
18:15 inainte sa te cunosc
20:00 Piratii Rock-ului
22:15 O terapie pentru viata
00:40 Mostenire cu scandal
02:10 Datorie si onoare
03:45 Scapa daca poti!
05:20 Cu orice pret
07:00 Piratii Rock-ului
11:30 Dadaca perfecta
13:05 Un Craciun neasteptat
14:30 Triplu X
16:25 Drumul spre regasire
18:10 Vanatorii de fantome
20:00 Judecatorul
22:15 Petrecere acasa
01:55 Candyman
03:25 Razbunarea gemenilor 2
05:20 Dupa ce ne-am certat

Ultimele știri

'Babygirl' film stills
Cum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Harris Dickinson, colegul lui Nicole Kidman din drama erotică „Babygirl”, a vorbit într-un interviu acordat Variety despre filmarea...

Chris Hemsworth la Premiile Oscar/ Profimedia
Chris Hemsworth se luptă pentru unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood. Actorul ar putea interpreta un prinț fermecător

Chris Hemsworth, cunoscut pentru farmecul său, ar putea prelua unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood. Actorul australian, în...

2008 - Forgetting Sarah Marshall, Jason Segel
Cum a reacționat mama lui Jason Segel când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Mama lui Jason Segel a avut o reacție neașteptată când și-a văzut fiul gol-pușcă în comedia "Forgetting Sarah Marshall". Aceasta a trimis...

Partenerii noștri

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile...

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început...

PeRoz.ro
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Utv.ro
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de...

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale...

Digi-World.tv
Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din asta nu pare real"
Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea lui: "Nimic din...

Liam Payne plănuia să se căsătorească în următorul an. Iubita lui are "inima zdrobită" după moartea...

ProFM.ro
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat...

”Nu mi-e frică s-o spun!”

DigiSport.ro
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac...

Digi-AnimalWorld.tv
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea...

Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a...

Digi-Life.tv
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă...

Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei...

DigiFM.ro
'Babygirl' film stills
Cum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman...
Filmnow.ro