LMKMEDIA_LOVE_ACTUALLY-FILM-LMK110-100 Hugh Grant și Martine McCutcheon în Love Actually (2003). Profimedia

20 de ani de la premiera „Love Actually”. Cum arată azi starurile unuia dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun

Au trecut două decenii de la premiera „Love Actually”, unul dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun. Comedia romantică deține și astăzi un loc special în inimile fanilor.

De atunci, membrii distribuției stelare au trecut la reușite și mai mari, prcum câștiguri la Oscar și participarea în francize blockbuster. 

La 20 de ani de „Love Actually”, iată cum arată azi actorii care au cucerit o lume întreagă cu interpretările din acest film fenomen:

Hugh Grant

Până la premiera „Love Actually” din 2003, Grant avea deja un CV impresionant, cu filme ca Sense and Sensibility, Notting Hill și Bridget Jones's Diary. Starul englez are cinci copii. S-a căsătorit pentru prima dată în 2018. A jucat și în „Glass Onion: A Knives Out Mystery” și urmează să apară Wonka. Despre faimoasa scenă de dans din „Love Actually”, el a dezvăluit că a fost reticent să o facă, dar că acum este mândru de reușita sa. „Oamenilor le place”, a spus Hugh la The Jess Cagle Interview, potrivit revistei People.
 
 
Hugh Grant
Hugh Grant în Love Actually (2003)
“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” Mexico Premiere
Hugh Grant. Getty Images

Martine McCutcheon

McCutcheon nu a renunțat total la magia sărbătorilor de când a interpretat-o pe partenera lui Hugh Grant în „Love Actually”. Ea a apărut și în Elf: The Christmas Spectacular. De asemenea, actrița a recreat scena specială din „Love Actually” (când sare în brațele lui Grant) în 2017, salutând călătorii pe aeroportul Heathrow din Londra.

„Rămâne una dintre scenele mele preferate din toate timpurile”, a spus ea. „Chiar și acum sunt atât de emoționată de fiecare dată când sunt la Heathrow – a primi pe cineva acasă este un sentiment grozav care nu dispare niciodată!”

Martine McCutcheon
Martine McCutcheon, în Love Actually, în 2003 / Profimedia Images
EDITORIAL USE ONLY Martine McCutcheon at the launch of Churchill's 'Keep Calm and Drive On' campaign, which aims to inspire new drivers who have passed their driving test a bit later in life to stay calm. Issue date: Wednesday August 16, 2023.
Martine McCutcheon. Profimedia

Keira Knightley

Avea doar 17 ani când a jucat în acest film. În același an, a debutat în rolul Elizabeth Swann în franciza „Pirații din Caraibe”, unde a apărut în cinci pelicule, cea mai recentă în 2017.

Knightley nu a ratat niciun an în cariera ei de actriță, jucând într-un film, serial TV sau scurtmetraj în fiecare an de când a apărut în „Star Wars: Episode I” în 1999.

Knightley are două fiice cu soțul ei, James Righton, cu care s-a căsătorit în 2013.

LOVE ACTUALLY 2003 Universal Pictures film with Keira Knightley and Andrew Lincoln
LOVE ACTUALLY 2003. Keira Knightley, Andrew Lincoln. Profimedia
Keira Knightley out and about, New York, USA - 15 Mar 2023
Keira Knightley în New York City. Profimedia

Chiwetel Ejiofor

De la rolul scurt din „Love Actually”, Ejiofor a apărut în filme ca Inside Man și Children of Men, precum și în Dirty Pretty Things, Kinky Boots. După „12 Years a Slave”, actorul născut la Londra a primit nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor. În 2016, s-a alăturat Universului Marvel ca Mordo al Doctorului Strange.

UK. Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a fr
Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley. Love Actually (2003).
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor. Profimedia

Andrew Lincoln

În Love Actually, Lincoln a jucat probabil într-una dintre cele mai emblematice scene din istoria comediilor romantice, apoi a fost distribuit într-un rol cu totul diferit în serialul The Walking Dead.

Love Actually
De-a lungul istoriei, regizorii talentati au ridicat la rang de arta capturarea pe marele ecran a celor mai romantice scene de dragoste din filme. Love Actually.
2023 AMC Networks UpFront, New York, USA - 18 Apr 2023
Andrew Lincoln. Profimedia

Colin Firth

Firth a apărut ulterior în Mamma Mia! Here We Go Again și Mary Poppins Returns. S-a aflat în 2017 că actorul a fost la un pas să facă schimb de roluri cu Hugh Grant în Love Actually, dar în cele din urmă au renunțat.

Firth s-a despărțit de soția sa, Livia Giuggioli, în 2019, după 22 de ai de căsnicie. Au doi fii, Luca și Matteo.

Povestea lui Colin Firth, un domn Darcy nelipsit de pe lista celor mai sexy bărbați la orice vârstă. De la copilăria în Nigeria, la Oscarul pentru rolul din „Discursul regelui” și finalul dramatic de căsnicie

UK. Colin Firth and Lucia Moniz in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic
Colin Firth, Lucia Moniz. Love Actually (2003).
Colin Firth Attends the "Empire of Light" Premiere in Beverly Hills
Colin Firth. Profimedia

Liam Neeson

'The Jonathan Ross Show' TV show, Series 20, Episode 4, London, UK - 18 Mar 2023
Liam Neeson. 'The Jonathan Ross Show'. Profimedia
UK. Liam Neeson in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic month before Chr
Liam Neeson. Love Actually (2003)

Multe s-au schimbat pentru starul de acțiune de la „Love Actually” încoace. A trecut printr-o tragedie uriașă: pierderea soției sale, actrițe Natasha Richardson, în 2009. După decesul acestuia, Neeson s-a aruncat în muncă și a apărut în zeci de filme.

„Au trecut 14 ani și de atunci toți am trăit atâtea vieți”, a spus actorul despre Love Actually într-un interviu din 2017 pentru Entertainment Weekly. „Unii au murit. Oh, dragul meu prieten Alan Rickman, Dumnezeu să-l odihnească. Alții au divorțat. Mi-am pierdut soția. Și, sigur, de multe ori m-am gândit la acest film și la propria viață. Dragoste De fapt, așa este. Acesta este tapiseria vieții."

Lúcia Moniz

Moniz, partenera personajului lui Colin Firth, vorbește în film doar portugheză, în timp ce Firth, doar engleză, dar asta nu îi împiedică să se îndrăgostească.

Actrița portugheză este și cântăreață. A participat la concursul Eurovision în 1996 și a lansat patru albume. În prezent, Moniz joacă mai ales în filme și apare în emisiuni TV internaționale.

moniz (1)
Lucia Moniz. Profimedia
UK. Colin Firth and Lucia Moniz in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). 
Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic
Lucia Moniz. Love Actually. Profimedia

Thomas Brodie-Sangster

Brodie-Sangster, puștiul care l-a interpretat pe Sam în Love Actually, a continuat pe drumul actoriei. A avut roluri în Phineas și Ferb, Game of Thrones și The Maze Runner.

Cel mai recent a jucat rolul jucătorului profesionist de șah Benny Watts în drama de succes The Queen's Gambit.

Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley s-au logodit! Fosta soție a lui Elon Musk și-a etalat cu mândrie inelul cu diamant

UK. Liam Neeson and Thomas Brodie-Sangster in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during
Thomas Brodie-Sangster. Love Actually (2003).
Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley/ Profimedia
Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley/ Profimedia

Emma Thompson

Thompson a primit unul dintre cele mai înalte onoruri ale Marii Britanii, titlul de Dame, chiar de la prințul William. Actrița a scris între timp scenariul filmului de dragoste Last Christmas și a apărut în numeroase roluri precum doamna Potts din Frumoasa și Bestia, P.L. Travers în Saving Mr. Banks și profesoara Sybill Trelawney din seria Harry Potter.

UK. Liam Neeson and Emma Thompson  in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frant
Liam Neeson, Emma Thompson. Love Actually (2003). Profimedia
EE BAFTA Film Awards 2023.
BAFTA Film Awards 2023. Emma Thompson. Profimedia

Olivia Olson

Love Actually i-a lansat cariera lui Olson în 2003, cu scena ei memorabilă cântând „All I Want for Christmas Is You” a celebrei Mariah Carey la doar 10 ani. A fost invitată apoi la The Ellen DeGeneres Show și The Tracy Morgan Show. De atunci, Olson a dat voce în filme de animație precum Phineas & Ferb și Adventure Time.

Olivia Olson3
Cum arată acum Joanna din Love Actually / Facebook /Olivia Olson
Diane Sawyer interviews the stars of Love Actually in new reunion special
Olivia Olson. Love Actually. Profimedia

Programul Zilei

vineri19.04
sâmbătă20.04
duminică21.04
luni22.04
marți23.04
miercuri24.04
joi25.04
06:25 Fiul meu
07:50 Tipic masculin
09:30 in curte
11:05 Indiana Jones si Ultima cruciada
13:05 Trauma
16:35 Ma dau in vant dupa cumparaturi
18:15 Max
20:00 Barbati in Negru International
21:55 Operatiunea Valkyrie
23:50 Politist la San Francisco
01:45 Linia mortii
03:30 Spotlight
05:30 inca un rand
07:25 Barbati in Negru International
09:10 Calatoriile lui Gulliver
10:35 Operatiunea Valkyrie
14:30 O nunta exploziva
16:05 Blonda de la drept 2
17:35 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
20:00 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
21:45 Equalizer
23:50 Nascuti asasini
01:45 Vanatorul de recompense 2049
05:40 Regasirea
07:10 Batman vs. Superman: Zorii dreptatii
09:30 Zana Maseluta
11:10 Pan: Aventuri in tara de Nicaieri
12:55 Un an de pomina
14:35 Ziua in care s-a oprit Pamantul
16:15 Un jurnal pentru Jordan
18:20 Morbius
22:15 Vaduve
00:15 Tacerea mieilor
02:10 Escape Plan: Testul suprem
04:00 Luptatorul
05:45 Ruby Sparks
07:25 Un an de pomina
11:15 inainte de rasarit
12:55 Misiune: Imposibila - Protocolul fantoma
15:00 Eroii monumentelor
16:50 Sydney White si cei sapte tocilari
18:35 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
20:00 Prestigiul
22:10 Dampyr
23:55 Nemuritorii: Razboiul Zeilor
03:15 Dreamland
04:50 Gamer - Jocul supravietuirii
06:15 Misterele Darrow: Cazul cantaretei
07:40 Dincolo de usi
09:15 Prestigiul
11:20 Cursa fara frane
12:45 Campionul
14:55 Aeon Flux
16:25 Ura pe care o simti
18:35 Anthony Zimmer
20:00 Absolut orice
21:25 Parintele Stu
23:25 Valul ucigas
01:20 Probleme la 17 ani
03:00 Ninja Asasin
04:30 Spioana
06:25 Cursa fara frane
07:50 Parintele Stu
09:50 Masa 19
11:15 Familia mea nebuna
13:00 G.I. Joe: Represalii
14:45 Am spus destul
16:15 Anonim
18:20 Click - Zapand prin viata
20:00 Parteneri neobisnuiti
23:20 Robert the Bruce: Regele Scotiei
01:20 Dheepan
03:10 Thomas cel ciudat
04:40 Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri
06:20 O razbunare cu gust
08:15 Cine sunt?
10:15 Pazea la minge!
11:45 Am spus destul
13:15 Siguranta nationala
14:40 Parinti vs bunici
16:20 Moulin Rouge!
18:20 Mortdecai
20:00 Tenorul
21:35 Nicholas Nickleby
23:45 Cosmarul alb
03:15 A venit sfarsitu'!
04:55 Lipit de tine

Ultimele știri

michael j fox (7)
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”. Starul din „Înapoi în viitor”, pe lista Time 100 cei mai influenți oameni din lume

Ryan Reynolds îl onorează pe prietenul său Michael J. Fox, pentru o ocazie specială. Fox a fost inclus pe lista „Time” a celor mai...

at arrivals for THE LISTENER Premiere at the 2023 Tribeca Festival, OKX Theater at BMCC Tribeca Performing Arts Center, New York, NY June 11, 2023.
Steve Buscemi va juca în sezonul 2 din „Wednesday”

Actorul Steve Buscemi s-a alăturat distribuţiei sezonului 2 al serialului "Wednesday", potrivit unor surse citate de Variety.

salma (27)
Zeiță în Veneția. Salma Hayek, strălucitoare într-o rochie albastră, strânsă pe talie, cu decolteu generos. Portret rar de familie, alături de socru și de fiica ei vitregă

Salma Hayek a strălucit la Bienala de Artă de la Veneția. Actrița a venit însoțită de soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault, de...

Partenerii noștri

Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila...

Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai...

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de...

PeRoz.ro
Madalina Ghenea a aparut in rochie de mireasa: “Am spus DA!”
Madalina Ghenea a aparut in rochie de mireasa: “Am spus DA!”

Madalina Ghenea a aparut in rochie de mireasa: “Am spus DA!”

Utv.ro
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare"...

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina...

Digi-World.tv
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de...

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au...

ProFM.ro
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”

În finalul anului trecut, Ion Țiriac a primit, după cinci ani de așteptare, un model rar.

DigiSport.ro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca...

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă...

Digi-AnimalWorld.tv
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Digi-Life.tv
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"

Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este...

DigiFM.ro