LMKMEDIA_LOVE_ACTUALLY-FILM-LMK110-100 Hugh Grant și Martine McCutcheon în Love Actually (2003). Profimedia

20 de ani de la premiera „Love Actually”. Cum arată azi starurile unuia dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun

Au trecut două decenii de la premiera „Love Actually”, unul dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun. Comedia romantică deține și astăzi un loc special în inimile fanilor.

De atunci, membrii distribuției stelare au trecut la reușite și mai mari, prcum câștiguri la Oscar și participarea în francize blockbuster. 

La 20 de ani de „Love Actually”, iată cum arată azi actorii care au cucerit o lume întreagă cu interpretările din acest film fenomen:

Hugh Grant

Până la premiera „Love Actually” din 2003, Grant avea deja un CV impresionant, cu filme ca Sense and Sensibility, Notting Hill și Bridget Jones's Diary. Starul englez are cinci copii. S-a căsătorit pentru prima dată în 2018. A jucat și în „Glass Onion: A Knives Out Mystery” și urmează să apară Wonka. Despre faimoasa scenă de dans din „Love Actually”, el a dezvăluit că a fost reticent să o facă, dar că acum este mândru de reușita sa. „Oamenilor le place”, a spus Hugh la The Jess Cagle Interview, potrivit revistei People.
 
 
Hugh Grant
Hugh Grant în Love Actually (2003)
“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” Mexico Premiere
Hugh Grant. Getty Images

Martine McCutcheon

McCutcheon nu a renunțat total la magia sărbătorilor de când a interpretat-o pe partenera lui Hugh Grant în „Love Actually”. Ea a apărut și în Elf: The Christmas Spectacular. De asemenea, actrița a recreat scena specială din „Love Actually” (când sare în brațele lui Grant) în 2017, salutând călătorii pe aeroportul Heathrow din Londra.

„Rămâne una dintre scenele mele preferate din toate timpurile”, a spus ea. „Chiar și acum sunt atât de emoționată de fiecare dată când sunt la Heathrow – a primi pe cineva acasă este un sentiment grozav care nu dispare niciodată!”

Martine McCutcheon
Martine McCutcheon, în Love Actually, în 2003 / Profimedia Images
EDITORIAL USE ONLY Martine McCutcheon at the launch of Churchill's 'Keep Calm and Drive On' campaign, which aims to inspire new drivers who have passed their driving test a bit later in life to stay calm. Issue date: Wednesday August 16, 2023.
Martine McCutcheon. Profimedia

Keira Knightley

Avea doar 17 ani când a jucat în acest film. În același an, a debutat în rolul Elizabeth Swann în franciza „Pirații din Caraibe”, unde a apărut în cinci pelicule, cea mai recentă în 2017.

Knightley nu a ratat niciun an în cariera ei de actriță, jucând într-un film, serial TV sau scurtmetraj în fiecare an de când a apărut în „Star Wars: Episode I” în 1999.

Knightley are două fiice cu soțul ei, James Righton, cu care s-a căsătorit în 2013.

LOVE ACTUALLY 2003 Universal Pictures film with Keira Knightley and Andrew Lincoln
LOVE ACTUALLY 2003. Keira Knightley, Andrew Lincoln. Profimedia
Keira Knightley out and about, New York, USA - 15 Mar 2023
Keira Knightley în New York City. Profimedia

Chiwetel Ejiofor

De la rolul scurt din „Love Actually”, Ejiofor a apărut în filme ca Inside Man și Children of Men, precum și în Dirty Pretty Things, Kinky Boots. După „12 Years a Slave”, actorul născut la Londra a primit nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor. În 2016, s-a alăturat Universului Marvel ca Mordo al Doctorului Strange.

UK. Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a fr
Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley. Love Actually (2003).
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor. Profimedia

Andrew Lincoln

În Love Actually, Lincoln a jucat probabil într-una dintre cele mai emblematice scene din istoria comediilor romantice, apoi a fost distribuit într-un rol cu totul diferit în serialul The Walking Dead.

Love Actually
De-a lungul istoriei, regizorii talentati au ridicat la rang de arta capturarea pe marele ecran a celor mai romantice scene de dragoste din filme. Love Actually.
2023 AMC Networks UpFront, New York, USA - 18 Apr 2023
Andrew Lincoln. Profimedia

Colin Firth

Firth a apărut ulterior în Mamma Mia! Here We Go Again și Mary Poppins Returns. S-a aflat în 2017 că actorul a fost la un pas să facă schimb de roluri cu Hugh Grant în Love Actually, dar în cele din urmă au renunțat.

Firth s-a despărțit de soția sa, Livia Giuggioli, în 2019, după 22 de ai de căsnicie. Au doi fii, Luca și Matteo.

Povestea lui Colin Firth, un domn Darcy nelipsit de pe lista celor mai sexy bărbați la orice vârstă. De la copilăria în Nigeria, la Oscarul pentru rolul din „Discursul regelui” și finalul dramatic de căsnicie

UK. Colin Firth and Lucia Moniz in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic
Colin Firth, Lucia Moniz. Love Actually (2003).
Colin Firth Attends the "Empire of Light" Premiere in Beverly Hills
Colin Firth. Profimedia

Liam Neeson

'The Jonathan Ross Show' TV show, Series 20, Episode 4, London, UK - 18 Mar 2023
Liam Neeson. 'The Jonathan Ross Show'. Profimedia
UK. Liam Neeson in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic month before Chr
Liam Neeson. Love Actually (2003)

Multe s-au schimbat pentru starul de acțiune de la „Love Actually” încoace. A trecut printr-o tragedie uriașă: pierderea soției sale, actrițe Natasha Richardson, în 2009. După decesul acestuia, Neeson s-a aruncat în muncă și a apărut în zeci de filme.

„Au trecut 14 ani și de atunci toți am trăit atâtea vieți”, a spus actorul despre Love Actually într-un interviu din 2017 pentru Entertainment Weekly. „Unii au murit. Oh, dragul meu prieten Alan Rickman, Dumnezeu să-l odihnească. Alții au divorțat. Mi-am pierdut soția. Și, sigur, de multe ori m-am gândit la acest film și la propria viață. Dragoste De fapt, așa este. Acesta este tapiseria vieții."

Lúcia Moniz

Moniz, partenera personajului lui Colin Firth, vorbește în film doar portugheză, în timp ce Firth, doar engleză, dar asta nu îi împiedică să se îndrăgostească.

Actrița portugheză este și cântăreață. A participat la concursul Eurovision în 1996 și a lansat patru albume. În prezent, Moniz joacă mai ales în filme și apare în emisiuni TV internaționale.

moniz (1)
Lucia Moniz. Profimedia
UK. Colin Firth and Lucia Moniz in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). 
Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frantic
Lucia Moniz. Love Actually. Profimedia

Thomas Brodie-Sangster

Brodie-Sangster, puștiul care l-a interpretat pe Sam în Love Actually, a continuat pe drumul actoriei. A avut roluri în Phineas și Ferb, Game of Thrones și The Maze Runner.

Cel mai recent a jucat rolul jucătorului profesionist de șah Benny Watts în drama de succes The Queen's Gambit.

Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley s-au logodit! Fosta soție a lui Elon Musk și-a etalat cu mândrie inelul cu diamant

UK. Liam Neeson and Thomas Brodie-Sangster in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during
Thomas Brodie-Sangster. Love Actually (2003).
Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley/ Profimedia
Thomas Brodie-Sangster și Talulah Riley/ Profimedia

Emma Thompson

Thompson a primit unul dintre cele mai înalte onoruri ale Marii Britanii, titlul de Dame, chiar de la prințul William. Actrița a scris între timp scenariul filmului de dragoste Last Christmas și a apărut în numeroase roluri precum doamna Potts din Frumoasa și Bestia, P.L. Travers în Saving Mr. Banks și profesoara Sybill Trelawney din seria Harry Potter.

UK. Liam Neeson and Emma Thompson  in a scene from the ©Universal Pictures movie : Love Actually (2003). Plot: Follows the lives of eight very different couples in dealing with their love lives in various loosely interrelated tales all set during a frant
Liam Neeson, Emma Thompson. Love Actually (2003). Profimedia
EE BAFTA Film Awards 2023.
BAFTA Film Awards 2023. Emma Thompson. Profimedia

Olivia Olson

Love Actually i-a lansat cariera lui Olson în 2003, cu scena ei memorabilă cântând „All I Want for Christmas Is You” a celebrei Mariah Carey la doar 10 ani. A fost invitată apoi la The Ellen DeGeneres Show și The Tracy Morgan Show. De atunci, Olson a dat voce în filme de animație precum Phineas & Ferb și Adventure Time.

Olivia Olson3
Cum arată acum Joanna din Love Actually / Facebook /Olivia Olson
Diane Sawyer interviews the stars of Love Actually in new reunion special
Olivia Olson. Love Actually. Profimedia

Programul Zilei

sâmbătă27.07
duminică28.07
luni29.07
marți30.07
miercuri31.07
joi01.08
vineri02.08
06:55 Operatiunea Mincemeat
08:55 Ramona si Beezus
10:35 ingerii lui Charlie
12:30 Iubesc pe cine nu trebuie
14:10 Calul de lupta
16:30 Barbatii in negru 3
18:10 Eu si Marley
20:00 Elvis
22:35 Death Wish - Razbunarea
00:20 Cu orice pret
02:00 tinta eliminata
03:40 Cosmarul alb
05:15 Caut cavaler de onoare
08:30 Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite
10:10 Elvis
12:45 Omu' de la Zoo
14:20 inceputul
16:40 Red Dawn: Ultima invazie
18:10 Solistul
20:00 Femeia rege
22:10 Adancul albastru
01:25 Vanatorul de recompense 2049
04:00 Boss Level. Capcana timpului
05:35 Razboiul din adancuri
07:15 Omu' de la Zoo
08:50 Femeia rege
11:00 O razbunare cu gust
12:55 Exodus: Zei si regi
15:20 Minciuni adeverite
16:50 Fereastra secreta
18:20 Infinit
20:00 inapoi in Burgundia
21:50 Mlastina coruptiei
23:30 Insidious: Ultima cheie
01:10 Prizoniera in panza de paianjen
03:00 Frati vitregi
04:35 Fara zgomot 2
06:05 Exodus: Zei si regi
08:30 inapoi in Burgundia
12:25 Spionii din vecini
14:05 Cum stii daca ai noroc?
16:00 Misiune: Imposibila. Natiunea secreta
18:05 Da-te mare si tare!
20:00 Pasari nocturne
21:30 Adevarul si numai adevarul
23:10 Ultimul samaritean
02:25 Spotlight
04:25 Speranta moare ultima
06:10 Muntele dintre noi
07:55 Da-te mare si tare!
09:50 Adevarul si numai adevarul
13:10 Omul spectacol
14:50 Un an de pomina
16:25 Invadarea lumii : Batalia Los Angeles
20:00 Speed Racer
22:10 Localnicii
23:40 Absolut orice
01:05 Barbatul perfect
02:40 Ronin
04:35 Badman: Cel mai tare din parcare
05:55 Dupa ce ne-am certat
07:35 Speed Racer
11:30 Fiul meu
12:55 Zi dupa zi
14:30 Misiune: Imposibila
16:15 Megan Leavey
18:05 Operatiunea Valkyrie
20:00 Benny si Joon
21:35 Acolo unde canta racii
23:35 Drumul
01:20 Vocile
03:05 Razbunarea gemenilor 2
05:00 Banditul zburator
07:00 Poarta Stelara
09:05 Operatiunea Valkyrie
11:00 Benny si Joon
12:40 Vanatorii de fantome
14:30 Tata in razboi cu... Tata
16:00 Neinfrant
18:10 Total Recall. Memorie programata
20:00 Iubeste-ma daca poti!
21:35 Hot Pursuit: Urmarire periculoasa
23:00 Invitatie in iad
00:40 Maestrul evadarilor
02:30 Lumea de Dincolo: Razboaie Sangeroase
03:55 JFK

Ultimele știri

Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani. Actrița nu a ratat ocazia de a face o glumă pe seama lui

Matt LeBlanc a împlinit, joi, 57 de ani, iar Jennifer Aniston nu a ratat ocazia de a-i transmite public un mesaj. De asemenea, ea a făcut...

Alicia Vikander
Alicia Vikander a născut cel de-al doilea ei copil. „A doua oară a fost mai greu pentru mine”

Alicia Vikander a adus pe lume al doilea ei copil și al actorului Michael Fassbender. „A doua oară a fost mai greu pentru mine”, a...

hugh jackman
Cum și-a câștigat banii Hugh Jackman înainte de a deveni actor: "Nu aveam niciun fel de abilități. Luam 50 de dolari. Nu merita"

Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar înainte de a intra în această lume, Hugh Jackman punea pe el un cu totul...

Partenerii noștri

Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt...

Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului...

Descarca aplicatia Digi24 Digi24.ro
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă...

PeRoz.ro
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această...

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip...

Digi-World.tv
Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram
Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram

Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram

ProFM.ro
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara

Soluția instanței.

DigiSport.ro
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul...

Digi-AnimalWorld.tv
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70

Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New...

Digi-Life.tv
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de...

Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea...

DigiFM.ro
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la împlinirea a 57 de ani
Jennifer Aniston, mesaj pentru Matt LeBlanc, la...
Filmnow.ro