VoLTE, VoWiFi si viteze de download de pana la 100 mbps pentru cartela Digi, in reteaua 4G

Bucuresti, 14.11.2018

VoLTE, VoWiFi si viteze de download de pana la 100 mbps pentru cartela Digi, in reteaua 4G

Din 14 noiembrie 2018, clientii Digi care utilizeaza cartelele de servicii preplatite in reteaua Digi Mobil vor putea accesa internetul mobil cu viteze de download superioare, ca urmare a extinderii accesului acestor servicii la reteaua 4G. Odata cu accesul la reteaua 4G, alte doua facilitati vor fi disponibile utilizatorilor de cartele Digi pentru servicii preplatite – apelurile VoLTE si VoWiFi -, la cele mai accesibile preturi de pe piata.

”Extinderea accesului la 4G pentru clientii de cartele Digi se inscrie in filosofia grupului Digi | RCS & RDS de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate la cele mai competitive preturi. Pe langa avantajul cresterii vitezei la transferul de date, ofertele noastre au si alte beneficii, cum ar fi: minute nelimitate si internet mobil, perioada de valabilitate de trei luni, oferta unica pe piata romaneasca, si posibilitatea de a cumula doua optiuni pentru serviciile de voce si, respectiv, doua optiuni pentru internet mobil. Pe principiul mai mult, la acelasi pret, in functie de necesitatile sale, un client mai poate opta pentru oferta cu o valabilitate de 3 luni, achitand acelasi pret ca pentru serviciul cu valabilitate de o luna. Acestea pot fi activate simultan in orice moment pe durata de valabilitate a creditului”, a declarat Ovidiu Bejan, director Comercial Digi Mobil.

Disponibile in portofoliul Digi din 2015, cartelele pentru serviciile preplatite, cu un credit initial de 2 euro (fara TVA), beneficiaza acum de trei tipuri de oferte: Optiunea 2 euro (fara TVA) si valabilitate o luna, Optiunea la 2 euro (fara TVA) cu valabilitate trei luni si Optiunile de 3 euro (fara TVA) si 4 euro (fara TVA), cu aceeasi valabilitate de trei luni.

In functie de optiunea aleasa, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale, pana la 6 GB trafic de date in reteaua proprie la viteze 3G sau 4G, in functie de terminal.

Cartelele pentru servicii preplatite Digi Mobil pot fi achizitionate din magazinele Digi si din punctele de prezenta Digi disponibile la nivel national. Reincarcarea unei cartele se poate realiza in magazinele si punctele de prezenta Digi, pe site-ul digiromania.ro prin plata cu cardul si in reteaua operatorului de plati in numerar si incarcare electronica, Paypoint Romania. La incarcarea cartelei, perioada de valabilitate se prelungeste automat, conform optiunii pentru care s-a facut plata.  

  Detalii pe site-ul digiromania.ro.

Despre Grupul Digi | RCS & RDS 

 Grupul Digi |RCS & RDS este  liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia. Infiintata in urma cu aproape 25 de ani, detine aproape in integralitate cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, care acopera circa 7 milioane gospodarii in Romania si Ungaria.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul comunicatiilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.

In oferta de continuturi trans-media a grupului Digi figureaza televiziunile Digi 24, DigiSport 1, 2, 3, 4, FilmNow, Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel si Hit Music Channel, radiourile Digi FM, ProFM, Dance FM, Chill FM si Music FM si platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...