VladCraioveanu_DigiFM

Vlad Craioveanu se alătură echipei Digi FM

Din 21 iunie, Vlad Craioveanu, realizator de radio și televiziune, cu peste două decenii de experiență, intră în echipa Digi FM, radioul privat din România cu cea mai mare acoperire.

De luni până vineri, de la 14:00 până la 17:00, el va avea o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informația, fără a o complica, și unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară.

Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituției și pentru că impărtășesc aceeași ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii și după-amiază. Să iau pulsul României și după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să știi, spune Vlad Craioveanu, pregătit să cucerească sutele de mii de ascultători care sunt zilnic pe frecvențe radio și online, pe digifm.ro.

Vlad este un câștig atât pentru noi, creativitatea lui ne completează, cât și pentru ascultători. Opiniile lor contează și vor fi puse în valoare de vechiul nostru prieten și, în același timp, noul nostru coleg, spune Cetin Rașit, Director de programe și realizator Digi FM.

Vlad Craioveanu este unul dintre oamenii de media neconvenționali, care își spun părerea în mod direct și răspicat. Indiferent că este vorba de radio sau de televiziune, vocea sa e la fel de puternică și reușește să ajungă la fiecare român care îl urmărește.

Alte anunturi

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...

film now martie

La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie

În luna martie, Film Now deschide cortina către o serie de producții...

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,7 miliarde de euro, EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) de 509 de milioane de euro în 2023

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul...