1900x960_Campanie toamna_DIGI MOBIL

Toți pentru 1, 1 pentru toți aduce, la DIGI, oferta toamnei pentru utilizatorii de telefonie mobilă

  • În perioada 6 septembrie – 30 noiembrie, DIGI oferă 50% reducere pentru serviciul de telefonie mobilă pentru o perioadă de 4 luni;
  • Oferta este destinată clienților existenți și clienților noi, care contractează orice tip de abonament DIGI Mobil, pentru o perioadă de 24 de luni.

Toamna vine la DIGI cu o campanie pentru clienții de telefonie mobilă care aleg să fie Toți pentru 1, 1 pentru toți, în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie. Campania aduce împreună clienții existenți și clienții noi care optează pentru orice tip de abonament DIGI Mobil, pentru că ofertele sunt mereu mai bune atunci când se împărtășesc fără limite.

„Toți pentru 1, 1 pentru toți”, oferta toamnei, răsplătește cu 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 4 luni, toți clienții – noi și existenți – care aleg să se porteze în rețeaua națională DIGI și optează pentru unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Ofertele se țin lanț la DIGI, așadar, toamna aceasta clienții putând beneficia, în cadrul campaniei „Toți pentru 1, 1 pentru toți”, fie de reducerea aplicată la contractarea unui abonament DIGI Mobil, Optim Nelimitat (5 euro/lună*), Optim 3 (3 euro/lună*) sau Optim 2 (2 euro/lună*), fie de achiziționarea telefoanelor preferate, disponibile în 24 de rate, fără dobândă, cu 0 lei avans. Vedeta campaniei este, cu siguranță, Digi Mobil Optim Nelimitat, pentru că aduce mai multe beneficii într-un singur pachet: acoperire națională, prețuri avantajoase, minute și trafic de internet nelimitate.

Campania se desfășoară în perioada 6 septembrie - 30 noiembrie și este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență DIGI, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren. Clienții noi care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă DIGI pot accesa site-ul DIGI.ro, secțiunea „Mobil”, campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior. În funcție de numărul de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul standard al abonamentului variază între 3-5 Euro/ lună*.

Digi Mobil este rețeaua preferată pentru portare, atingând 2,7 milioane de numere de telefonie mobilă portate din octombrie 2008 până la finalul lunii iulie 2021. Inclusiv de la începutul acestui an, Digi a fost liderul portabilității, cu 315.367 numere mobile portate în rețeaua sa, în perioada ianuarie – iulie 2021. Compania a reușit, de asemenea, să înregistreze în primele șapte luni ale anului, în medie, o cotă de piață de 52,4% pe segmentul portabilității mobile. Potrivit datelor comunicate de ANCOM, DIGI este al treilea operator de telefonie mobilă, după traficul de voce și, respectiv, de date (16% cotă de piață, respectiv 20%).

*preț standard, inclusiv TVA, la care se aplică oferta

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...