TIFF UNLIMITED - VERDE STOP EVENT

TIFF UNLIMITED - FILME SI MUZICA SUB CLAR DE LUNA, IN BUCURESTI

Dupa TIFF 2019, continuam experienta de festival atat on-line pe TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului International de Film Transilvania, accesibila pe unlimited.tiff.ro, cat si off-line, in cadrul evenimentului TIFF Unlimited - filme si muzica sub clar de luna, care va avea loc in week-end-ul 21 - 23 iunie la Verde Stop Arena din Bucuresti.

Timp de trei zile, de la ora 20.00, amatorii de proiectii cinematografice in aer liber sunt asteptati la Verde Stop Arena (Barbu Vacarescu 162 - 164), Bucuresti, cu o selectie inedita de filme din programul TIFF 2019, productii premiate la marile festivaluri internationale, filme nelansate sau care inca ruleaza in cinema, precedate de concerte ale unora dintre cele mai emblematice formatii de alternative romanesc: The Mono Jacks (vineri), Dimitri’s Bats, Robin and The Backstabbers (sambata) si Byron (duminica).

In programul evenimentului vor putea fi vazute filme ce au atras atentia la TIFF 2019, cum sunt Generatia Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation), care a beneficiat de o proiectie unica in cadrul festivalului si care, momentan, este cel mai vizionat film din cele 50 de titluri disponibile pe unlimited.tiff.ro, Parking, cel mai nou film al lui Tudor Giurgiu, prezentat in deschiderea TIFF.18, despre un poet roman emigrat ilegal in Spania, sau thrillerul politic Jocuri de putere (El reino) al spaniolului Rodrigo Sorogoyen, din filmografia caruia puteti vedea Stockholm pe TIFF Unlimited.

Din competitia festivalului, la TIFF Unlimited - filme si muzica sub clar de luna spectatorii vor putea vedea Un om fidel (L'homme fidèle), castigator al Premiului Special al Juriului, ce ii are in rolurile principale pe Louis Garrel, Laetitia Casta si Lily-Rose Depp - distribuit in Romania de Independenta Film, in cinema din 20 septembrie - si Fara sfarsit (Sin fin), o poveste de dragoste in cheie SF, de la Cesar si José Esteban Alenda, in care protagonistul calatoreste in timp pentru a repara greseala cu consecinte tragice din trecut.

TIFF Unlimited - filme si muzica sub clar de luna se va incheia duminica seara cu proiectia documentarului Diego Maradona, realizat de Asif Kapadia despre legendarul fotbalist argentinian, film ce a avut premiera in aceasta primavara la Cannes.

Mai multe detalii aici.
Bilete disponibile pe Eventbook.

TIFF Unlimited, platforma de streaming online a Festivalul International de Film Transilvania ce continua online experienta de festival, numara deja peste 1,400 de abonati si are, pentru moment, un catalog de 50 de titluri, disponibile doar pe teritoriul Romaniei.

Platforma TIFF Unlimited ofera acces, oricand si oriunde, doar pe teritoriul Romaniei, la filme din toata lumea, continutul fiind dinamic, cu filme noi la fiecare doua saptamani.

Pretul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA, iar de marti, 17 iunie, cinefilii mai pot opta in platforma si pentru abonamentul de 12 luni, al carui cost este de 65 de Euro (TVA inclus), la care se adauga si o luna de acces gratuit la filmele din platforma. Toti abonatii TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o saptamana, dupa ce si-au facut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro.

Din dorinta de a oferi cele mai bune servicii abonatilor TIFF Unlimited, cat si la cererea publicului, TIFF Unlimited va renunta momentan la abonamentele pe 3 si 6 luni, cele achizitionate deja ramanand valabile pana la expirarea lor.
Partener media: UPGRADE 100

 

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...