Tenisul feminin ia startul la Abu Dhabi, în direct și în exclusivitate, la Digi Sport

După un an greu pentru sport, tenisul ia startul în 2021 la Turneul de la Abu Dhabi, între 6 și 13 ianuarie, unde participă 4 dintre primele 10 jucătoare ale lumii. Competiția, aflată la prima ediție, va putea fi văzută, în direct și în exclusivitate, pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4.

România are pe tabloul principal o singură jucătoare, pe Sorana Cîrstea, după ce Simona Halep și Patricia Țig s-au retras. Româncei i se poate alătura Irina Fetecău (locul 309 WTA), dacă va reuși să treacă de calificări. Sorana Cîrstea o va înfrunta în primul tur pe Karolina Pliskova, favorita cu numărul 3 din competiție și fost lider mondial. Scorul întâlnirilor directe este 1-1, ultima întâlnire fiind câștigată de româncă, în 2017, la Beijng.

Turneul de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) este de categorie WTA 500, fiind dotat cu premii totale de 565.000 de dolari. Cap de serie numărul 1 este Sofia Kenin, iar Elina Svitolina este cea de-a doua favorită. Calificările pentru Australian Open se vor desfășura în premieră în Dubai, unde regulile de organizare a competițiilor de tenis sunt mai puțin restrictive, în timp ce turneele de la Auckland şi Shenzhen nu se vor disputa în acest an.

Alte anunturi

1200x675px_RecomandariFilmNow(digionline) (35)

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule antrenante care vor răcori serile de vară

Când căldura verii devine greu de suportat, micile ecrane se transformă în...

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...