banner-digi-sport-UCL+EL-800x600

Spectacolul UEFA Champions League revine, de marti seara, la Digi Sport 1

Spectacolul Ligii Campionilor revine marti seara la Digi Sport, cand Liverpool si Barcelona se vor intalni in returul semifinalelor UCL pe Anfield Road, de la ora 22:00, in direct la Digi Sport 1 si Digi 4K. Abonatii Digi | RCS & RDS pot urmari transmisiunea si pe digisport.ro.

Dupa victoria catalanilor cu 3-0 in prima mansa, misiunea "cormoranilor" de a se califica in a doua finala consecutiva de UEFA Champions League a devenit una extrem de dificila. In pofida problemelor de lot si a scorului din tur, englezii viseaza la producerea unei surprize de proportii. Considerat de specialisti cel mai bun fundas al momentului, olandezul Van Dijk e mai mult decat multumit de traseul lui Liverpool din acest sezon:

                Trebuie sa fim mandri de noi. Jucam impotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume si mai avem sansa noastra. In campionat la fel, ne luptam pentru titlu cu una dintre cele mai bune formatii din lume.

La randul lor, dupa ce si-au asigurat matematic titlul de campioni in Primera, catalanii si-au permis sa se concentreze exclusiv pe returul cu Liverpool. Ernesto Valverde si-a menajat nu mai putin de opt dintre titulari in ultima etapa din La Liga, cand Barcelona pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la Celta Vigo. Tehnicianul Barcelonei considera ca soarta calificarii nu este decisa, avertizand asupra fortei ofensive a celor de la Liverpool:

                In tur am fost surprinsi de ocaziile lor si, daca privim in urma, Liverpool a avut optiuni. A fost un meci dificil, care ne-a facut sa dam totul. Am obtinut un rezultat mare impotriva unei echipe puternice, dar trebuie sa fim atenti in returul de pe Anfield. Si anul trecut am avut un avantaj de trei goluri si stim foarte bine ce s-a intamplat, am fost eliminati. Calificarea este deschisa, nu avem motive sa nu fim precauti.

Pe langa marile campionate europene, posturile Digi Sport aduc telespectatorilor din Romania cele mai importante competitii de fotbal autohtone, Liga 1, Liga 2 si Cupa Romaniei, dar si cele mai urmarite competitii de tenis, handbal, baschet, volei si Formula 1.  Cupele europene, campionatele mondiale si continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei si competitiile de Formula 1 se vad la Digi Sport.

Totodata, fanii tenisului se bucura in exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, precum si de meciurile din ATP 1000 si 500, Fed Cup si Cupa Davis.

 

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...