Homepage

Site-ul digi24.ro, intr-o noua versiune, cu un design versatil si continuturi structurate intuitiv

• Sinteza informatiilor de maxim interes, in pagina principala
• Programul postului Digi24, la un click distanta
• Sectiunile cu care s-a obisnuit publicul, mai usor de accesat, intr-o noua formula vizuala
• Inregistrarile emisiunilor Digi24, disponibile online
• Optimizat pentru experienta accesarii facile de pe orice dispozitiv mobil
• Adaptat nevoilor si asteptarilor utilizatorilor
• In aprilie, trafic lunar record - 6.568.981 de clienti unici si peste 25.473.146 de vizite

Site-ul digi24.ro trece de joi, 16 mai 2019, intr-o noua etapa, dupa un proces de reconfigurare vizuala. Aceste imbunatatiri vin in intampinarea asteptarilor vizitatorilor al caror numar a crescut semnificativ in ultima perioada. Cinci milioane de utilizatori acceseaza lunar digi24.ro pentru cele mai noi stiri si articole exclusive, livrate in regim de stire de jurnalisti cu experienta. Trei echipe ale companiei Digi | RCS & RDS au lucrat impreuna in aceasta primavara la noua structura si la design-ul celui mai accesat site de stiri si analize din Romania, pentru ca experienta utilizatorilor digi24.ro sa reflecte cele mai inalte standarde de calitate.

Noua interfata a site-ului are un design fresh si modern, creat pe baza celor mai avansate abordari ale domeniului mass -media si ofera vizitatorilor informatiile zilei direct din prima pagina. Navigarea imbunatatita si structura intuitiva ajuta utilizatorii sa acceseze si sa distribuie mult mai usor continutul de pe site.

Emisiunile Digi24 se vor vedea si pe site-ul televiziunii, astfel incat cei care, din diverse motive, nu au acces la programele Digi24 sau nu se afla langa televizor, atunci cand sunt difuzate emisiunile preferate, sa le poata urmari online, la orice ora.

Grila de programe Digi24 este acum accesibila pentru ca vizitatorii sa afle in timp real care sunt ultimele noutati din programul Digi24 si la ce ora sunt difuzate, in reluare, emisiunile preferate sau filmele de la CinemaTePeca.

Programul Digi24 poate fi urmarit si Live, pe site-ul digi24.ro. Telespectatorii fideli au astfel posibilitatea, chiar si atunci cand sunt departe de televizor sau calatoresc in strainatate, sa fie conectati nelimitat la actualitatile din tara, prin jurnalele de stiri transmise in direct si dezbaterile momentului.

Vocile Digi, seria de editoriale semnate de jurnalistii Digi24, se va regasi, ca si pana acum, la sectiunea Opinii a site-ului si va oferi vizitatorilor comentarii pertinente, argumentate, despre subiectele de pe agenda zilei. Jurnalistii Digi24 realizeaza analize obiective care ajuta publicul sa inteleaga decizii si schimbari politice, sociale si economice care au impact direct asupra vietii de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Digivox este pagina site-ului prin care telespectatorii si cititorii site-ului Digi24 pot trimite subiecte care ar putea deveni o stire, sesizari, fotografii si filmari. De asemenea, numarul de telefon Digi24 0771 100 304 este disponibil pentru comunicarea prin Whatsapp.

Noua versiune a site-ului digi24.ro ofera cititorilor un continut echilibrat si echidistant, bazat pe pluralismul punctelor de vedere si va aborda mai multe subiecte in exclusivitate.

Digi24.ro a fost lansat in luna februarie 2017 cu obiectivul de a aduce informatia zilei aproape de public, indiferent unde se afla acesta. Continutul de calitate, livrat in regim de stire, diversitatea opiniilor gazduite si reflectarea fidela si profesionista a evenimentelor importante au pozitionat digi24.ro ca liderul categoriei din care face parte si sursa predilecta de informare a publicului.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...