CP_09.07.2021_Saptamana_actiunii_Film Now_vizual

Serviciile secrete, poliția și... armata orcilor, în 3 producții de acțiune la Film Now!

Miercuri, 14 iulie, de la ora 18:35, Film Now prezintă Jumper/ Jumper: Oriunde, oricând. Producția aduce în prim-plan povestea unui om care descoperă că posedă capacitatea de a se teleporta oriunde în lume. De la New York la Tokyo, de la ruinele romane în inima deșertului Sahara, pentru David Rice (Hayden Christensen) totul se întâmplă instant. Problemele apar de-abia atunci când protagonistul întâlnește o altă persoană ca el și descoperă că amândoi fac parte dintr-un șir lung de anomalii genetice, cunoscute sub numele de „Jumper", pe care o agenție secretă vrea să le extermine. Descoperă doar la Film Now cum se va termina cursa acestora pentru supraviețuire!

Sâmbătă, 17 iulie, de la ora 20:00, Film Now difuzează Black and Blue/ Negru și albastru. Producția prezintă povestea Aliciei West (Naomie Harris), proaspăt înrolată în Poliția din New Orleans, care este întâmplător martora unei crime. Camera ei corporală surprinde momentul în care este ucis un dealer de droguri și astfel își dă seama cine sunt criminalii: niște polițiști corupți de la Narcotice, care au mult mai mulți complici printre oamenii legii. Acuzată chiar de aceștia de crimă și devenită fugară, Alicia face echipă cu singura persoană dispusă să riște tot pentru a o ajuta să scoată adevărul la lumină. Află cum se va termina „cursa” acesteia pentru dreptate doar la Film Now!

Warcraft/ Warcraft. Începutul se vede la Film Now duminică, 18 iulie, de la ora 20:00. Planeta Azeroth este zguduită de lupte intense atunci când Gul'dan deschide un portal şi se aliază cu nişte clanuri de orci. Regele Azeroth-ului, Llane Wrynn (Dominic Cooper), şi cumnatul său, Anduin Lothar (Travis Fimmel), trebuie să decidă cum vor proteja regatul şi omenirea de ameninţarea orcilor și de conducătorul acestora: Orgrim, îndârjit şi hotărât să îşi protejeze „semenii”. Elementul surpriză intervine de-abia atunci când în acest război este implicată și o tânără sclavă. Descoperă la Film Now dacă aceasta va reuși să schimbe soarta omenirii!

Producțiile de acțiune ale lunii iulie, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume, sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

Programul Film Now e disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Televiziunea Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

 

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...