1600x960px_Sarbatoare la portare

„Sărbătoare la portare”, cea mai nouă campanie DIGI, aduce reduceri de 50% la portarea în rețeaua mobilă

  • În perioada 03 aprilie - 17 aprilie, DIGI derulează campania „Sărbătoare la portare”, care oferă tuturor abonaților o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 8 luni, la portarea în rețeaua mobilă;
  • Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări;
  • DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din populația României.


În pragul Sărbătorilor Pascale, DIGI lansează campania „Sărbătoare la portare”, prin care aduce noi motive de bucurie clienților noi și existenți, persoane fizice, venind în întâmpinarea acestora cu o ofertă atractivă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, în perioada 03 aprilie - 17 aprilie, clienții care își portează numărul în rețeaua DIGI, vor beneficia de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 8 luni, atât la contractarea tipului de abonament Nelimitat, cât și Optim 3, respectiv Optim 2. Promoția se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Reducerea de 50% din valoarea facturii se aplică pentru lunile contractuale 7-10, respectiv 19-22. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Utilizatorii care aleg abonamentul Nelimitat se vor bucura, timp de 8 luni, de un tarif promoțional de 2,5 euro/lună (TVA inclus), opțiune ce le asigură avantaje nelimitate: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.
Clienții noi, care sunt interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Conform ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României. Totodată, DIGI își menține poziția de lider al portabilității, fiind operatorul de telecomunicații care atrage în rețeaua 4G și 5G, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind, în prezent, peste 4,9 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 31.12.2022).

Mai multe informații despre serviciile și ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.


Despre Grupul DIGI| RCS & RDS
DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM și serviciul de content Digi Online.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...