PRO FM duce distractia in liceele din Bucuresti: Prima catedra, la Colegiul Ion Creanga

Matinalii de la Dimineata Blana, Sebastian Cotofana si Madalina Veverita au strigat catalogul ieri, 6 noiembrie 2019, la catedra de la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti. Este doar prima intalnire a Diminetii Blana cu tinerii de la liceele bucurestene, pentru ca matinalul Pro FM pleaca de luna aceasta in turneu ca sa le energizeze liceenilor diminetile.

Invitatii surpriza ai studioului de radio provizoriu de la Colegiul Ion Creanga au fost Liviu Teodorescu si Radu Bucalae, sarbatoritul zilei. Sala de festivitati a colegiului s-a umplut imediat de tineri dornici sa cante si sa se distreze cu matinalii, inainte de cursuri.

Emisiunea de la liceu a fost o doza mare de energie si ne pregatim s-o repetam curand. Ne dorim sa fim cat mai aproape, la propriu, de ascultatorii Pro FM, care au povesti young si full de energie pozitiva. Ne-am amintit cum era in pauzele din liceu, ne-am bucurat sa retraim feeling-ul acela, in direct, la radio. Si tinerii chiar ne-au impresionat. Sunt super spontani, cu o atitudine pozitiva, implicati. Ne bucuram ca suntem in vietile lor, zi de zi. Le multumim tare de tot ca ne-au primit asa frumos si elevilor si profesorilor!, au spus Sebastian si Veverita.

Cativa liceeni si-au facut curaj si au cantat live la radio, l-au acompaniat pe Liviu Teodorescu la chitara si au ras la glumele lui Radu si la rubricile consacrate din Dimineata Blana – GluMEME si Cantaretul Surpriza.

Matinalii PROFM i-au descusut bine pe liceeni: au aflat care sunt profesorii lor preferati, daca prefera sa-si ia notite pe caiet sau direct pe laptop sau tableta, care sunt artistii preferati. Si au ramas impresionati sa afle ca tinerii mai fac multe alte lucruri pe langa scoala: cursuri de japoneza, proiecte de origami, se implica in proiecte civice sau si-au facut echipa de volei.

Dupa o astfel de experienta, echipa Dimineata Blana isi doreste sa revina cat de curand la catedra, la un alt liceu, tot cu tineri talentati si plini de energie. Elevii care vor sa aiba cateva ore de Dimineata Blana live de la ei in liceu sau colegiu pot scrie la dimineatablana@profm.ro.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...