WTA_Praga

Prague Open: Primul turneu la care va participa Simona Halep se vede în exclusivitate la Digi Sport

Digi Sport va transmite în DIRECT și în EXCLUSIVITATE Turneul de la Praga, care se desfășoară în perioada 10 – 16 august 2020. De asemenea, competiția poate fi urmărită pe Digi.Online, cât și pe site-ul digisport.ro.

Simona Halep și-a anuntat prezența la Turneul de la Praga și este cap de serie numărul 1.. Prague Open este primul turneu, după declanșarea pandemiei, la care participă numărul 2 WTA. Simona va evolua pe zgură, suprafața sa preferată de joc.

Simona Halep va fi însoțită pe tabloul principal de Irina Begu și Patricia Țig. Cele două au evoluat în această săptămână la Palermo unde, din pacate, au fost eliminate din primul tur. În calificările turneului din Cehia, România are alte patru reprezentante: Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Turneul de la Praga este un turneu din categoria WTA International, având premii în valoare totală de 250.000 de euro. Câștigătoarea va fi recompensată cu 43.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA. Competiția se va desfășura fără spectatori, iar participanții vor respecta reguli stricte pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

 

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...