Vizual_comunicat Digi FM _lanseaza Părinți pregătiți

Digi FM lansează Părinți pregătiți

Digi FM anunță cu bucurie lansarea unei noi secțiuni special dedicate podcasturilor, oferind ascultătorilor săi posibilitatea de a  descoperi conținut autentic și interesant, disponibil oricând, atât pe digifm.ro, cât și pe toate platformele postului.

Începând de miercuri, 12 aprilie, debutează în forță primul podcast oficial, intitulat "Părinți pregătiți", emisiune săptămânală a cărei gazdă va fi Beatrice Ghiciov, vocea feminină a matinalului Digi FM, 2  Matinali și jumătate  și, în curând, viitoare mamă.

Acest proiect inedit este o invitație la explorarea universului fascinant al parenting-ului, aducând printr-o perspectivă unică și personală de abordare, informații proaspete și utile despre sarcină, copii, educație sau recomandări de activități distractive alături de familie.

"Părinți pregătiți" își propune să ofere publicului informații relevante și de actualitate, atât prin experiențe împărtășite și povești de viață inspiraționale, cât și prin intermediul interviurilor exclusive realizate alături de specialiști medicali și experți din domeniul creșterii și educării copilului.

Am gândit acest proiect cu scopul de a-i ajuta pe viitorii și actualii părinți. Eu însămi sunt o viitoare mamă și mă confrunt cu o sumedenie de întrebări, griji și nelămuriri. Consider că e cel mai bine să avem informațiile esențiale, de bază, toate strânse în același loc și împărțite pe capitole, pentru ca toată lumea să aibă acces gratuit la ele. Această nouă viață pentru care ne pregătim timp de nouă luni este o provocare și cea mai mare responsabilitate pe care o vom primi vreodată este aceea a creșterii unui copil. De aceea, mi se pare esențial să fim informați ca să putem face tot ce ne stă în putință pentru a deveni <<Părinți Pregătiți>>, declară Beatrice Ghicicov.

Primul episod al podcastului "Parinți pregătiți" va fi disponibil, începând de joi, 13 aprilie, pe digifm.ro și pe toate platformele Digi FM.

Despre Digi FM  

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

 

 

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...