DONEAZA-SANGE-harta-donatori

Peste 500 de angajati ai grupului Digi | RCS & RDS au donat 230 de litri de sange

Rezultate campanie de donare de sange „Digi doneaza viata”

Digi | RCS & RDS, impreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si celelalte centre regionale din tara, au desfasurat in perioada iunie - august 2019 o prima campanie de donare de sange „Digi doneaza viata”, prin intermediul careia au atras atentia opiniei publice asupra nevoii mari de sange si a necesitatii de donare constanta.
Aproape 700 de angajati din Bucuresti si din tara ai grupului s-au inscris in cadrul acestei prime campanii si putin peste 500 dintre ei au fost donatori viabili.

Peste 230 de litri de sange au ajuns la 1.554 de pacienti care aveau nevoie de transfuzii. Printre sustinatorii campaniei s-au numarat jurnalista si realizatoarea campaniilor „Pacient in Romania” si „Transplant, misiune posibila”, Carla Tanasie, jurnalistii Digi Sport Radu Naum si Andrei Niculescu si CEO-ul Digi | RCS & RDS, Serghei Bulgac.

Donarea de sange nu este doar un gest dezinteresat fata de semeni de-ai nostri aflati in situatii dificile, ci si o dovada ca angajatii Digi si compania in ansamblu acorda o mare atentie sanatatii si preventiei. Un stil de viata sanatos si controlul medical periodic sunt elemente care ne ajuta sa ne mentinem intr-o forma buna si sa ne bucuram deplin de reusitele profesionale si personale. Le multumim tuturor colegilor care au donat. Raspunsul lor prompt, proportia mare de donatori viabili din numarul total de voluntari ne arata ca multi dintre ei nu sunt donatori ocazionali. Dimpotriva, sunt donatori constanti care isi monitorizeaza cu grija starea de sanatate. Speram ca mobilizarea lor sa ii incurajeze si pe alti romani sa devina donatori de sange, a spus Luiza Domnisoru, Director de Comunicare si CSR al grupului Digi | RCS & RDS.

Statisticile spun ca doar 1,75% dintre romani doneaza sange. De asemenea, acestea evidentiaza si faptul ca, pe parcursul vietii, 70 din 100 de oameni au nevoie de sange cel putin o data. Cei 450 ml1 de sange inseamna viata pentru trei pacienti, dar si o stare de bine pentru donator. Grupul Digi | RCS & RDS crede ca acest gest este unul de responsabilitate pentru societate, pe langa unul de solidaritate. Pe langa activitatile de business, prin care grupul incearca sa aduca mai multa tehnologie si conectivitate in vietile romanilor, Digi | RCS & RDS se implica in actiuni de responsabilitate sociala pentru un viitor mai bun.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...