digi-sport-liga-1

Partide cu miza la titlul de campioana a Romaniei, la Digi Sport 1

Liga I, etapa a noua, din 10 mai:

Spectacolul Ligii 1 revine in forta la Digi Sport in acest sfarsit de saptamana, cand sunt programate doua partide capitale in vederea stabilirii noi campioane a Romaniei. Ramasa in cursa pentru titlu dupa victoria repurtata in etapa precedenta la Craiova, FCSB nu concepe sa obtina sambata, de la ora 21:00, in direct la Digi Sport 1, un alt rezultat decat un succes la Sfantu Gheorghe, pe terenul celor de la Sepsi. De partea cealalta, CFR Cluj va primi duminica, de la ora 21:00, in direct la Digi Sport 1, vizita Universitatii Craiova. Elevilor lui Dan Petrescu le este suficient un singur punct pentru a-si asigura matematic locul 1 la finalul campionatului.

Partida Sepsi vs FCSB va fi analizata in cadrul emisiunii Fotbal Club, unde moderatorul Radu Naum ii va avea invitati sambata, de la ora 20:00, pe Ilie Dumitrescu, Helmuth Duckadam si Cristian Geambasu. Pentru duminica, Digi Sport a pregatit un adevarat tur de forta, cu ocazia intalnirii dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova. In studioul de la Bucuresti, Radu Naum ii va avea alaturi pe Gabi Balint si Ionel Danciulescu, in timp ce la stadionul din Gruia va exista un studio unde se vor afla Dan Filoti si Ion Craciunescu.

Pana la intalnirea directa FCSB - CFR din ultima etapa, intre cele doua formatii trebuie sa fie o diferenta de maximum doua puncte pentru ca echipa lui Teja sa mai spere la titlu. In cazul unui numar egal de puncte, ardelenii vor fi campioni, deoarece echipei pregatite de Mihai Teja i-a fost rotunjit punctajul in plus la capatul sezonului regulat.

In ecuatia titlului intra din nou si Craiova. Oltenii au iesit din lupta pentru prima pozitie, dar pot arbitra soarta campionatului, mai ales ca sunt amenintati direct de Viitorul cu pierderea ultimului loc de pe podium. In cazul in care vor termina pe locul 4 in clasament si Astra Giurgiu se va impune in finala Cupei Romaniei, contra Viitorului, craiovenii vor rata preliminariile Europa League. In aceste conditii, partida CFR – Craiova de sambata ar putea fi decisiva pentru sansele oltenilor la locul trei. O eventuala victorie a trupei lui Papura va amana deciderea titlului pentru ultima runda, cand FCSB si CFR se vor intani in meci direct pe Arena Nationala.

Televiziunile Digi Sport ofera iubitorilor sportului cu balonul rotund acces la cele mai importante campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga si Bundesliga. Formula 1, cupele europene, campionatele mondiale si continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei se vad, de asemenea, la Digi Sport. Fanii tenisului se bucura in exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, intre care turneul de la Madrid, competitie in care Simona Halep va juca astazi, 10 mai 2019, in semifinale. Digi Sport difuzeaza si turneele ATP 1000 si 500, Fed Cup si Cupa Davis.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...