Oferte de nerefuzat, de la DIGI, Black Friday reduce preturile la jumatate si aduce telefoane mobile cu avans 0

• De Black Friday si in perioada urmatoare, Digi aduce si mai multe oferte de servicii si terminale abonatilor si potentialilor clienti, cu avantaje multiple pentru achizitia online, respectiv offline

• Pe site-ul DigiRomania.ro exclusiv, clientii noi, dar si cei existenti pot contracta servicii noi de comunicatii mobile si fixe cu preturi reduse cu 50%, de azi pana duminica

• Oita neagra de Black Friday revine, in perioada 18 – 29 noiembrie 2019, cu o alta oferta, de aceasta data pentru achizitia de telefoane. Cele mai populare telefoane mobile marca Nokia, Samsung si Motorola pot fi cumparate cu avans 0 si in rate avantajoase, la portarea in reteaua DigiMobil. Oferta va fi disponibila in magazine, dar si pe digiromania.ro.

DigiRomania.ro – oferta de nerefuzat de Black Friday

De Black Friday, DigiRomania.ro se transforma in ”oaia neagra” a ofertelor online si propune reducerea cu 50% a preturilor la orice serviciu de comunicatii electronice (televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobila sau fixa) si orice extraoptiune TV, inclusiv Digi 4K. Reducerea este valabila timp de 12 luni din perioada de contractare de 24 de luni si se aplica la orice serviciu sau extraoptiune contractate in perioada de valabilitate a campaniei.

Oferta de Black Friday este disponibila atat pentru clientii actuali ai Digi | RCS & RDS, cat si pentru cei care doresc sa contracteze, in premiera, servicii de la operatorul de comunicatii electronice. De exemplu, un abonat al serviciului Digi TV (client actual) poate achizitiona extraoptiunea Digi 4K sau pachetul Fiber Link 1000 la pretul de 2,5 lei*/luna timp de 12 luni, in loc de 5 de lei/luna, respectiv la pretul de 20 de lei/luna, fata de 40 lei/luna.

In cazul unui client nou, la achizitionarea serviciului de televiziune prin cablu, cu un pret lunar de 30 lei sau a unui pachet de servicii de telefonie mobila Optim nelimitat, cu un pret de 5 EUR/luna, acesta va beneficia de oferta cu reducere la 15 de lei/luna, respectiv 2,5 EUR/luna, timp de 12 luni. Reducerea este valabila inclusiv pentru abonamentele 5G, care au date mobile nelimitat**.

Oferta poate fi accesata exclusiv pe site-ul DigiRomania.ro, de joi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pana luni, 18 noiembrie, la ora 11:00.

Si mai multe beneficii la achizitionarea de telefoane mobile

Black Friday va continua cu oferta speciala la portarea in reteaua Digi Mobil pentru achizitionarea de telefoane mobile din magazinele Digi sau prin comanda online pe digiromania.ro. Abonatii vor putea achizitiona cele mai populare terminale Nokia, Motorola si Samsung cu avans 0 si rate avantajoase direct la operatorul de telefonie mobila. Perioada de valabilitate a ofertei este 18 – 29 noiembrie 2019 si se aplica pentru orice abonament Digi Mobil Optim (2 EUR cu TVA, 3 EUR cu TVA sau 5 EUR cu TVA), cu date mobile nelimitate, in retelele 3G, 4G si 5G. Mai multe informatii vor fi disponibile pe digiromania.ro si in magazinele Digi.

 

Alte anunturi

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...