Vizual_Nostalgia_Digi FM

„Nostalgia” este la Digi FM, de luni până vineri, de la ora 19:00

Vara aceasta, de luni până vineri, de la ora 19:00, Digi FM le dă întâlnire ascultătorilor cu „Nostalgia”, cea mai nouă emisiune din grila sa de programe, dedicată celor care au crescut, au iubit și s-au lăsat purtați de energia petrecerilor dansante și a serilor la discotecă cu prietenii, pe cele mai cunoscute ritmuri ale anilor ‘90 și 2000.

„Nostalgia” invită la o călătorie emoționantă în timp printre cele mai puternice trăiri și cele mai frumoase amintiri. Fiorii primei iubiri, bucuria primei petreceri cu gașca prind din nou viață odată cu acordurile melancolice sau ritmate ale celor mai în vogă melodii din playlistul atent pregătit de Digi FM. 

 De la muzica ascultată la casetofon sau walkman, la primele CD-uri cu hiturile preferate, piesă cu piesă, fiecare refren evocă întâmplări și experiențe memorabile care readuc zâmbetul pe buze și fac inima să vibreze. 

Cel mai nou proiect Digi FM recreează atmosfera electrizantă a anilor ’90 și 2000 și conectează ascultători din toate generațiile la cele mai iubite producții muzicale ale vremii. 

„Acest program apare după multele mesaje primite de la ascultători, care doresc ca muzica pe care o folosește colegul Dan T în emisiunile de sâmbătă seara, de la ora 21, să fie mult mai prezentă în programele Digi FM. Am readus astfel în atenția publicului marile hituri ale anilor '90 și 2000, o decizie care a fost primită cu entuziasm. Sunt sigur că acest program îi va convinge pe ascultători că “Nostalgia” e la Digi FM”, ne detaliază Cetin Rașit, Director de Programe Digi FM. 

Alte anunturi

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...