LA CINĂ - emisiune nouă la Digi24, cu Ionela Năstase și Adi Hădean

Ghici cine vine la cină la Digi24, din 30 mai, în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21.00? Personalități de succes din toate mediile se vor întâlni, sâmbătă de sâmbătă, la Digi24, la cină cu Ionela Năstase și chef Adi Hădean, în cadrul unui proiect nou în România, difuzat de televiziunea de știri a Grupului Digi. LA CINĂ este un format premium în care gazdele emisiunii dialoghează cu oamenii momentului despre teme de actualitate, într-o atmosferă primitoare, având alături bucate alese și un vin de calitate.

Ingredientele folosite pentru cină și prezentate cu pasiunea sa binecunoscută de către chef Adi Hădean vor fi servite alături de povești culinare culese din zona de unde provine invitatul fiecărei ediții. Dialogul va fi unul dinamic, despre ce au făcut, ce fac și ce au învățat de la viață personajele invitate. LA CINĂ se folosește un ton relaxat, dar tonic, nu lipsesc informații serioase și nici temele controversate. Ideea formatului este aceea de a aduce in fata publicului un personaj foarte cunoscut care, pus într-o altă ipostază decât cea cu care ne-a obișnuit, ne va lăsa să descoperim, astfel, o latură a sa aproape neștiută.

Ionela Năstase și Adi Hădean, gazdele emisiunii, sunt oameni cu experiență în televiziune, oameni obișnuiți cu interviurile, fini cunoscători al mediului politic, social și chiar monden din România.

După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hădean! :) Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic și social la... un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții. Sper să ne urmăriți și să vă placă!, a declarat Ionela Năstase.

Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!, spune Adi Hădean.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...