Foto Gala AFAN

Jurnalistii Digi Sport au fost premiati de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania

Jurnalistii Digi Sport Vali Moraru si Viorel Grigoroiu au primit ieri, 20 august 2019, la Gala Premiilor AFAN 2019, distinctiile cel mai bun jurnalist de televiziune, respectiv cel mai bun reporter de teren, iar Radu Paraschivescu, colaborator Digi Sport, a fost distins cu premiul cel mai bun jurnalist de presa scrisa.

Marti seara am primit pentru a treia oara premiul pentru cel mai bun jurnalist de televiziune. Premiul vine ca urmare a votului fotbalistilor din Ligile 1, 2 si 3 din Romania si e valabil pentru sezonul competitional 2018-2019. Sunt bucuros si mandru ca aproape jumatate dintre fotbalistii care au votat (42%) au optat pentru mine si vad asta ca pe o recunoastere a faptului ca atunci cand vorbim despre fotbal in emisiunea Digi Sport Special vorbim si despre fotbalisti, cu echilibru, onestitate, umor si respect. Cel putin asta incerc sa fac in fiecare zi.
Remarcabil mi se pare ca pe locul doi s-a situat tot un realizator Digi Sport, Dan Filoti. Multumesc AFAN pentru consecventa cu care organizeaza anual aceasta Gala, celor doi producatori ai emisiunii Digi Sport Special, Paul Andrei si Catalin Andries, si invitatilor mei, care ma fac sa fiu mai bun, a declarat Vali Moraru. Gazda Digi Sport Special spune despre sine ca a crescut o data cu presa romaneasca. Profeseaza inca din 1994, iar echipei Digi Sport i s-a alaturat in 2010.

Nu e primul premiu din cariera mea, dar, cu siguranta, e cel mai important! De ce? Pentru ca au votat doar fotbalistii, iar oamenii acestia au considerat ca merit sa fiu pe prima pozitie, desi de-a lungul timpului i-am laudat, dar i-am si criticat pentru prestatiile lor! E al doilea premiu sub culorile Digi Sport in nici doi ani dupa cel primit, alaturi de Dan Filoti, pentru cea mai buna emisiune de sport (n.a. Digi Sport Matinal). Asta inseamna enorm pentru mine, sa fii premiat la doua categorii diferite”, a declarat cel mai bun reporter de teren.

Viorel Grigoroiu este reporter Digi Sport din noiembrie 2012 si are o experienta in jurnalism de aproape 20 de ani. Viorel prezinta si Digi Sport Matinal de weekend, productie distinsa anul trecut, la „Gala Fotbalului Romanesc”, cu premiul “cea mai buna emisiune TV de sport”.

Premiile AFAN - Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania - sunt acordate prin vot de catre fotbalistii si antrenorii care activeaza in Ligile 1, 2, 3, futsal si fotbal feminin. Pentru acest sezon competitional, respectiv 2018 - 2019, la fiecare sectiune, au fost exprimate aproximativ 500 de voturi.

Intre premiantii acestei editii se numara echipa nationala de fotbal a Romaniei U21 (premiul de excelenta), colaboratorii Digi Sport Razvan Rat si Daniel Niculae ( pentru intreaga cariera), Gheorghe Hagi (cel mai bun antrenor, respectiv conducator) si Ianis Hagi (cel mai bun mijlocas si cel mai bun jucator de fotbal U21).

Televiziunile Digi Sport ofera iubitorilor sportului cu balonul rotund acces la cele mai importante competitii autohtone si europene de fotbal. Formula 1, cupele europene, campionatele mondiale si continentale de handbal se vad, de asemenea, la Digi Sport. Fanii tenisului se bucura, in exclusivitate, la Digi Sport de 50 de turnee WTA, dar si de turneele ATP 1000 si 500, Fed Cup si Cupa Davis.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...