Campionii Digi Sport

Interviuri în exclusivitate, la Campionii Digi Sport, pe Digi Sport 1

Campionii Digi Sport revin, în exclusivitate, pe Digi Sport. Începând de astăzi, 1 aprilie, Digi Sport 1 va difuza interviuri realizate prin Skype, în exclusivitate, cu sportivii României, de către jurnalistul Radu Naum, care încearcă să afle ce fac acești oameni atât de activi, acum, când trebuie să stea în casă. Deși sportul mondial a luat pauză în perioada aceasta, sportivii își continuă antrenamentele în cele mai ingenioase moduri. 

Astăzi, de la 21:30, Bernadette Szőcs, campioană europeană la tenis de masă, povestește, împreună cu fratele său, Hunor, despre pasiunea lor pentru acest sport, despre cum se antrenează, ce idoli au în lumea sportului și cum au reușit să își facă părinții să accepte o cățelușă în casă.

Mâine, pe 2 aprilie, de la 21:30, campionul mondial la gimnastică Marian Drăgulescu ne arată ce exerciții face el în casă, cum putem fiecare dintre noi să ne menținem în formă făcând gimnastică și vorbește, în exclusivitate, despre retragere și impactul pandemiei în lumea gimnasticii de performanță.

Interviurile vor continua în săptămânile viitoare. Vom intra în casa campioanei mondiale la canotaj, două vâsle, Gianina Beleagă, care este acasă, în Suceava, și se antrenează de la distanță cu colega sa, Ionela Lehaci-Cozmiuc.

Trăim vremuri speciale care ne îndeamnă să facem lucruri speciale. Şi pentru sportivi e o perioadă de pauză forţată, de reamenajare a gândurilor şi planurilor. O oportunitate de a chestiona, de la distanţă, campioni pe care nu i-am fi putut «prinde» fie din cauza agendei lor, fie din motive de actualitate a binecunoscutului sport suveran. Mai mulţi performeri au avut amabilitatea de a ni se confesa, din propria izolare, legat de activitatea lor zilnică, despre felul în care îşi întreţin fizicul şi psihicul, despre cum văd viitorul apropiat şi pe cel îndepărtat. Unii ne fac cunoştinţă cu animalele de companie, alţii ne învaţă cum să nu ne anchilozăm între patru pereţi. Flacăra olimpică s-a îndepărtat, dar pentru ei, şi pentru noi, important e să nu se stingă. Asta ne mână în luptă, spune Radu Naum.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și internationale. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...