Luna septembrie_FilmNOW

În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții  

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

  • În premieră TV, vineri, 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Film Now ai thrillerul Prizonierii timpului/ OLD (2021). O familie aflată în vacanță, într-o zonă tropicală, realizează că plaja izolată pe care a ajuns, pentru câteva zile de relaxare, este un loc care amenință existența tuturor membrilor: le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi. Vor reuși acești turiști să evite capcana morții?
  • O altă premieră va avea loc pe 16 septembrie, de la ora 20:00, când ești invitat să faci parte din povestea romantică Aici mă vei găsi/ Finding You (2021). După o audiție ratată, în cadrul unei prestigioase școli de muzică din New York, violonista Finley Sinclair pleacă să-și încheie semestrul de studii în străinătate și ajunge într-un sat de pe coasta irlandeză. Cazată la o familie, întâlnește un frumos și cunoscut actor de care se îndrăgostește. Dar, când celebritatea lui amenință să le zdrobească relația, Finley trebuie să hotărască cât de mult este dispusă să riște pentru dragoste.
  • Duminică, 18 septembrie, de la ora 20:00, Film Now îți aduce Mumia/ The Mummy, cu Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis și Russell Crowe. Nick Morton (interpretat de Tom Cruise) este un vânător de comori ce jefuiește situri arheologice, pentru a vinde artefacte celui care plătește mai bine. Când el și partenerul său sunt atacați în Orientul Mijlociu este dezgropată, din greșeală, Ahmanet, o prințesă egipteană antică, al cărei destin i-a fost furat pe nedrept. Trezită la viață, în zilele noastre, aduce cu ea răul acumulat timp de milenii, iar omenirea e amenințată de terori nemaivăzute. Nick Morton trebuie să oprească ființa malefică, ale cărei puteri se dezlănțuie pe străzile Londrei.
  • Crimă la Wind River/ Wind River este thrillerul care-ți taie respirația duminică, 25 septembrie, de la ora 21:50. Într-o iarnă, în rezervația amerindiană Wind River din Wyoming, agentul Cory Lambert, specialist în mediu și vânătoare, descoperă cadavrul înghețat al unei tinere. Cory (interpretat de Jeremy Renner) va ancheta cazul împreună cu agenta FBI Jane Banner (interpretată de Elizabeth Olsen) și, deși acesta nu pare a fi un caz de omucidere, este rezultatul unei serii de infracțiuni violente cărora cei doi vor încerca să le afle făptașul.
  • Iar luni, 26 septembrie, de la ora 20:00, îl descoperi pe Ben Affleck în filmul O ultimă şansă/ The Way Back (2020). Actorul îl interpretează pe Jack Cunningham, un fost superstar de baschet din colegiu, care a abandonat ceea ce putea să devină o carieră strălucită. Ani mai târziu, el e blocat într-o slujbă fără sens și luptă cu alcoolismul, viciu care i-a distrus viața. Dar, Jack primește o ultimă șansă când este rugat să devină antrenor de baschet pentru fosta sa echipă, care, departe de vremurile sale de glorie, se află acum și ea într-un punct de regres.

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

# Old: Prizonierii timpului

OLD - 2021

În premieră TV, vineri, 9 septembrie, la ora 21:45

Regia: M. Night Shyamalan

Cu: Abbey Lee, Eliza Scanlen, Embeth Davidtz,
Gael García Bernal, Rufus Sewell, Thomasin McKenzie, Vicky Krieps

# Aici mă vei găsi
FINDING YOU - 2021

În premieră TV, vineri, 16 septembrie, la ora 20:00

Regia: Brian Baugh

Cu: Jedidiah Goodacre, Judith Hoag, Katherine McNamara, Patrick Bergin, Rose Reid, Saoirse Monica Jackson  

# Mumia

THE MUMMY - 2017

Duminică, 18 septembrie, la ora 20:00

Regia: Alex Kurtzman

Cu: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis,
Russell Crowe, Courtney B. Vance, Jake Johnson,
Marwan Kenzari

# Crimă la Wind River

WIND RIVER - 2017

Duminică, 25 septembrie, la ora 21:50

Regia: Taylor Sheridan

Cu: Elizabeth Olsen, Jeremy Renner

# O ultimă şansă

THE WAY BACK - 2020

Luni, 26 septembrie, la ora 20:00

Regia: Gavin O'Connor

Cu: Ben Affleck, Janina Gavankar

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...