Vizual_Film Now_luna iulie

În iulie, Film Now transformă serile de vară într-un festival al premierelor TV mult așteptate

În lungile seri de vară, Film Now îi provoacă pe cinefili să evadeze din cotidian și să se bucure din plin de experiența vizionării celor mai recente producții cinematografice, numai bune de urmărit în compania celor dragi. Prin selecția de premiere TV captivante, Film Now promite o lună electrizantă tuturor iubitorilor de adrenalină, suspans, tensiune și emoție.

În premieră TV, sâmbătă, 01 iulie, de la ora 21:45, pe Film Now îi întâlnești pe Jennifer Lopez și Josh Duhamel în comedia de acțiune O nuntă explozivă/ Shotgun Wedding (2022), în distribuția filmului regăsindu-se și alte nume celebre, precum Lenny Kravitz sau Jennifer Coolidge. Darcy și Tom își reunesc familiile la nunta lor într-o locație exotică, dar în timpul ceremoniei oameni înarmați îi iau pe toți ostatici. Mirii reușesc să scape și trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a-i salva pe cei dragi. „Până când moartea ne va desparți” capătă un sens cu totul inedit în această aventură amuzantă și explozivă, care îi ajută pe protagoniști să redescopere de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt. 

S.O.S.: Aterizare forțată/ Plane (2023), cu Gerard Butler și Mike Colter în rolurile principale, te așteaptă în premieră TV pe Film Now, duminică, 02 iulie, de la ora 20:00. După ce un fulger lovește avionul de pasageri pe care îl pilota, Brodie Torrance reușește să salveze situația dramatică printr-o aterizare forțată. Dar cei de la bord eșuează pe o insulă sfâșiată de război și descoperă că aterizarea a fost doar primul pas al supraviețuirii, într-o înlănțuire de evenimente cu multe răsturnări de situație. Când majoritatea pasagerilor sunt luaţi ostatici de rebeli periculoşi, singura persoană pe al cărei ajutor se poate baza Torrance este Louis Gaspare (Mike Colter), un temut deținut acuzat de crimă, transportat de FBI la bordul avionului. 

Duminică, 09 iulie, de la ora 20:00, Film Now duce acțiunea la un alt nivel, într-un scenariu cu eroi neconvenționali, prin cea mai recentă adaptare a seriei de jocuri video cu același nume, Mortal Kombat (2021). Vânat de înfricoșătorul războinic Sub-Zero, luptătorul de MMA Cole Young își găsește un adăpost la templul lordului Raiden. Acolo se antrenează cu luptătorii experimentați Liu Kang, Kung Lao, dar și cu mercenarul Kano. Cole e ales să se alăture unei echipe de campioni, într-o luptă cu miză imensă: trebuie să împiedice ca Pământul să fie preluat de inamicii din Outworld. 

Din categoria lungmetrajelor de neratat în această vară face parte cea mai nouă superproducție din seria John Wick - John Wick: Capitolul 4 (2023), difuzată tot în premieră TV, duminică, 16 iulie, de la 20:00. Cu o răscumparare tot mai mare pusă pe capul său, legendarul asasin Wick, rol excelent interpretat de Keanu Reeves, își reia aventurile în necruțătoarea lume a liderilor criminalității mondiale - de la New York la Paris și din Tokyo până în Berlin, într-o înfruntare cu cei mai periculoși adversari ai săi. Cu un succes răsunător de box-office, John Wick: Capitolul 4 a încasat aproape 140 de milioane de dolari la nivel mondial în weekendul lansării, depășind atât recordul anterior al seriei, cât și pe cel al studiourilor Lionsgate. 

Povestea unei vieți aparte/The Fabelmans (2022), este o altă premieră TV pe care Film Now te invită să o descoperi vineri, 28 iulie, de la ora 20:00. Câștigătoarea premiului pentru cel mai bun film în cadrul galei Globurile de Aur 2023, această producție de excepție, scrisă și regizată de inegalabilul Steve Spielberg, prezintă istoria semi-autobiografică a unui adolescent izolat, pasionat de cinematografie care află, la un moment dat, un tulburător secret de familie, dar și puterea imensă a filmelor de a-l ajuta să înțeleagă adevărul despre el însuși și despre propria sa familie. Considerată cel mai personal proiect al lui Spielberg, pelicula este inspirată de copilăria și adolescența petrecute în orașul Phoenix, Arizona, după cel de-al Doilea Război Mondial și evocă inclusiv filmele epocii care l-au influențat profund pe marele cineast.

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online

-----------------------------

# O nuntă explozivă

Shotgun Wedding - 2022

În premieră TV, sâmbătă, 01 iulie, la 21:45

Regia: Jason Moore 

Cu: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Jennifer Coolidge

 

# S.O.S.: Aterizare forțată
PLANE – 2023

În premieră TV, duminică, 02 iulie, la 20:00

Regia: Jean-François Richet 

Cu: Gerard Butler, Mike Colter, Daniella Pineda


# Mortal Kombat

MORTAL KOMBAT - 2021

Duminică, 09 iulie, la 20:00

Regia: Simon McQuoid 

Cu: Hiroyuki Sanada, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson

 

# John Wick: Capitolul 4

John Wick: Chapter 4 - 2023

În premieră TV, duminică, 16 iulie, la 20:00

Regia: Chad Stahelski 

Cu: Keanu Reeves, Scott Adkins, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Lance Reddick, Ian McShane, Laurence Fishburne


# The Fabelmans: Povestea unei vieți aparte

THE FABELMANS/ 2022

În premieră TV,  vineri, 28 iulie, la 20:00

Regia: Steven Spielberg

Cu: Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Julia Butters, David Lynch, Judd Hirsch, Chloe East, Seth Rogen

 

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...