Florin Negrutiu, de la presa scrisa la televiziune, iar acum in FM. Digi FM

Jurnalistul Florin Negrutiu este, incepand din luna octombrie, invitatul permanent al matinalului Digi FM. In fiecare miercuri, intre orele 8:00 si 9:00, Florin li se va alatura „titularilor” Miu si Striblea cu analize pertinente si incisive ale subiectelor si personajelor zilei.

Cand eram in facultate ma uitam la Midnight Caller, iar radio-ul imi parea ceva foarte misto, cu un vino-ncoace doar al lui. Iata ca a venit si pentru mine vremea radioului si marturisesc ca este cum mi-am imaginat. Chiar mai bine, fiindca am descoperit ca sunt, la propriu si la figurat, pe aceeasi frecventa cu matinalii Digi FM. Acolo unde m-as bucura sa fiti si voi, in fiecare dimineata de miercuri. Vorbim despre cele mai importante teme ale zilei si despre cei care iau deciziile care ne influenteaza viata - cu temele bine facute si, neaparat, cu umor, a declarat jurnalistul.

Inarmat cu argumente verificate si dovezi greu de contestat, Florin Negrutiu vine in fiecare miercuri, intre 08.00 si 09.00, la Digi FM, ca sa spuna clar ce merge si ce nu si cum poate functiona Romania lui 2019 si mai departe. Florin Negrutiu si-a inceput cariera de jurnalist ca reporter politic, in urma cu 20 de ani. A condus redactia unui important cotidian romanesc. In prezent, realizeaza impreuna cu Claudiu Pandaru emisiunea „In fata ta” la Digi24.

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...