untold digifm (2)

DJ-ii Digi FM urcă, #vrajitidemuzica, pe scenele Untold

Digi FM, radioul cu cea mai mare acoperire din România, devenit și unul dintre partenerii festivalului Untold, va fi, în perioada 4-7 august 2022, și mai aproape de toți festivalierii care ajung în acest an în inima Ardealului, pentru patru zile de muzică electronică.

Cu Digi FM, peste un milion de români vor fi conectați la Untold 2022, si nu doar la muzica celor mai îndrăgiți artiști, ci și la atmosfera evenimentului. Mai mult decât atât, sub puterea hashtag-ului #vrajitidemuzica, DJ-ii Digi FM vor urca pe scenele Untold pe parcursul întregului festival. Alături de echipa Digi FM, care va pregăti un program special dedicat celui mai mare eveniment muzical din România, în direct de la Untold, toți ascultătorii și iubitorii de experiențe de poveste vor avea ocazia să se lase vrăjiți de atmosfera magică.

Matinalii Digi FM, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, de la prima oră a dimineții, urmați de Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu și de Lucian Mîndruță, vor fi și ei fermecați de muzica Untold, în direct, pe toată perioada festivalului. De asemenea, colegii lor, Almud (responsabil cu Top 20 Digi FM) și Dan T (responsabil cu mixurile de sâmbătă seară) se alătură programului Untold și aduce super muzică pe scenele festivalului.

Almud va urca pe Main Stage, sâmbătă, de la ora 18:00, pentru un show special, în timp ce Dan T va aduce voia bună pe Scena Retro. Programul, On Air și de la scenele festivalului, va putea fi urmărit în direct pe digifm.ro și pe paginile de Facebook și Instagram ale postului. Acolo vor fi postate permanent poze, videoclipuri, interviuri exclusive, dar și momente unice, care să conecteze pasionații de muzică la atmosfera de festival.

În plus, toți untolderii care trec pe la studioul Digi FM, fac o poză și o postează folosind hashtag-ul #vrajitidemuzica au șansa să fie răsplătiți cu un super premiu.
Ca să știi: www.digifm.ro

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...