Digi24 si digi24.ro, lideri de audienta si trafic dupa alegerile prezidentiale din Romania

Principalele surse de informare pentru romani:

• Cei mai multi telespectatori romani din segmentul publicului comercial au ales Digi24 a doua zi dupa alegeri, pentru a se informa in legatura cu evolutia numararii voturilor si evolutiile politice de dupa scrutin. In minutul de aur, aproape 100.000 telespectatori (public comercial) se uitau la Digi24.
• Digi24.ro a fost cel mai vizitat site din tot universul online romanesc, cu peste 1,3 milioane vizitatori unici.

Digi24 a fost lider de audienta pe nisa televiziunilor de stiri (public comercial) luni, la o zi dupa alegerile prezidentiale, ceea de arata ca romanii au ales inca o data sa se informeze din stirile si transmisiunile Digi24. In data de 25 noiembrie, Digi24 a fost urmarit, in medie, de peste 23.000 de telespectatori, ceea ce se traduce intr-un rating de mediu de 0,53% si o cota de piata de 3,5%. Minutul de aur a fost atins la ora 20:51, in timpul Jurnalului de seara, cand Digi24 a inregistrat, pe publicul comercial un rating de 2,27% si o cota de piata de 5,5%. La acel moment, 97.639 romani din mediul urban, cu varste intre 18 si 49 de ani, aveau televizoarele deschise pe Digi24, conform datelor din Studiul National de Audienta TV, furnizate de Kantar Media.

Site-ul digi24.ro isi mentine pozitia de lider, fiind cel mai vizitat site din Romania, cu peste 2,1 milioane de vizite, conform Studiului de Audienta si Trafic Internet realizat de Biroul Roman de Audit Transmedia. www.digi24.ro a inregistrat si cel mai mare numar de vizitatori unici, peste 1,3 milioane, la nivelul intregului univers de internet masurat. De asemenea, digi24.ro ocupa prima pozitie si in clasamentul site-urilor de media, cu un consum de 4 milioane de afisari.

Echipele Digi24, digi24.ro le multumesc telespectatorilor si cititorilor pentru fidelitatea si increderea aratate!

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...