digi24

Digi24 si digi24.ro, audiente si trafic record in ziua alegerilor europarlamentare

• Digi24 a fost lider de piata, in categoria televiziunilor de stiri, cu o cota de piata de 6,3%, pe segmentul publicului comercial
• Minutul de aur a atras aproape 186.000 de telespectatori (public comercial)
• Peste 2,2 milioane de vizitatori unici s-au informat de pe www.digi24.ro, record absolut pentru mediul online din Romania

Digi24 si site-ul digi24.ro au inregistrat audiente de top si un trafic record in ziua scrutinului pentru Parlamentul European si a referendumului pentru justitie.

Digi24 a fost duminica, 26 mai 2019, cel mai urmarit post de televiziune de catre publicul tanar din mediul urban. Maratonul stirilor despre alegeri transmise in direct din intreaga tara de catre jurnalistii Digi24 si transmisiunile speciale dedicate votului diaspora au pozitionat Digi24 in fruntea clasamentului televiziunilor de stiri. Pe parcursul zilei alegerilor europarlamentare si a referendumului pentru justitie, Digi24 a fost urmarit in medie de peste 43.000 telespectatori si a atins, astfel, o cota de piata de 6,3% pe segmentul comercial (public din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), conform datelor Kantar Media / ARMADATA.

Minutul de aur, inregistrat la 22:21, in timpul editiei speciale a ”Jurnalului de seara”, a adus in fata micilor ecrane 186.027 de telespectatori. Publicul comercial a preferat sa afle primele rezultate ale exit-poll-ului acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) de la Cosmin Prelipceanu si invitatul sau, Cristian Tudor Popescu.

Cea mai activa categorie de public a fost insa cea din afara granitelor, care a stat in legatura permanenta cu redactia Digi24. Mii de mesaje cu marturii, fotografii si filmari din orasele europene in care alegatorii au asteptat ore in sir ca sa voteze au fost trimise de acestia la Digi24, singura televiziune care a urmarit, ora de ora, evolutia votului din afara granitelor tarii.
Luni, 27 mai 2019, jurnalistii Digi24 vor continua sa transmita in direct rezultatele partiale ale alegerilor europarlamentare si ale referendumui pentru justitie, dar si mesajele telespectatorilor si declaratiile autoritatilor responsabile de procesul electoral.

Digi24.ro – record absolut de trafic pentru un site din Romania

Pe parcursul zilei alegerilor, digi24.ro a fost, de asemenea, prima sursa de informare pentru romanii care au vrut sa afle situatia votului. Digi24.ro a inregistrat recordul absolut de trafic cu cel mai mare numar de vizitatori unici din intreg universul de internet.ro, masurat de Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT) prin Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI). Duminica, 26 mai 2019, digi24.ro a fost vizitat de 2.223.300 de clienti unici care au generat 3.563.977 de vizite, realizand 7.012.059 de afisari de pagina.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...