Pope Francis Visits Abu Dhabi

Digi24: lider la audienta pe nisa televiziunilor de stiri (public comercial), in timpul vizitei Sfantului Parinte Papa Francisc

Recordurile audientelor continua la Digi24, care a transmis in direct momentele cheie ale vizitei Sanctitatii Sale Papa Francisc, cu sprijinul Arhidiecezei Romano-Catolice Bucuresti si al Asociatiei Signis.

Vineri, 31 mai 2019, Digi24 a fost lider de piata pe nisa televiziunilor de stiri, pe segmentul comercial (urban, 18-49 ani), atingand o audienta medie de 0,63% (peste 27.000 telespectatori, in medie, si cota de piata de 4,3%). Minutul de aur a fost inregistrat la 18:16, cand peste 91.000 de telespectatori au urmarit transmisiunea Digi24 de la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti (echivalentul a 2,13% rating, cota de piata de 10,6%).

Sambata, 1 iunie, in cea de-a doua zi a vizitei Suveranului Pontif, Digi24 a acoperit in direct evenimentele de la Sumuleu Ciuc si Iasi si si-a mentinut pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri, pe segmentul comercial general (urban, 18-49 ani), cu o audienta medie de 0,69%, reprezentand o medie de peste 29.000 telespectatori (corespunzator unei cote de piata de 4,3%). Minutul de aur a fost inregistrat la 14:42, cand Digi 24 avea 2,09% rating (peste 89.000 telespectatori din urban cu varsta intre 18 si 49 ani), corespunzator unei cote de piata de 13,6%.

Si duminica, 2 iunie 2019, a fost o zi in care postul de stiri al grupului Digi | RCS & RDS fost lider de piata pe nisa televiziunilor de profil, pe segmentul publicului comercial (urban, 18-49 ani) atingand o audienta medie de 0,69% rating, reprezentand o medie de peste 29.000 telespectatori si o cota de piata de 4,3%. Minutul de aur a fost atins la 15:30, cand se inregistra rating-ul de 2,32% (peste 99.000 telespectatori din urban, cu varsta intre 18 si 49 ani), corespunzator unei cote de piata de 14,4%.

De asemenea, in prima zi, vineri, 31 mai, digi24.ro s-a clasat, din punct de vedere al numarului de vizitatori unici, pe primul loc la nivelul intregului univers de internet masurat de Biroul Roman de Audit prin Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI). Digi24.ro a fost accesat de 881.051 de vizitatori unici.
Peste 700 de ore de material brut filmat, 60 de ore de live

Echipele de reporteri si prezentatori Digi 24 aflate in Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi, Blaj, Sibiu au avut interventii in direct din toate punctele de interes din timpul calatoriei apostolice a Sfantului Parinte Papa Francisc. Au fost 60 de ore transmisiuni in direct si peste 700 de ore de material brut filmat, iar secvente inedite, in stilul making-of, vor putea fi vazute de public luni, dar si in zilele urmatoare.

Sanda Nicola, Cosmin Prelipceanu, Catalin Nunu, Alexandra Albu, Claudiu Pindaru si Florin Negrutiu au infruntat furtuna, noroaiele, soarele arzator, conditiile uneori mai putin prielnice live-ului. Zeci de reporteri, 30 de cameramani, 75 de tehnicieni, IT-isti, designeri, ingineri, editori de montaj, de sunet, regizori de emisie si de platou, redactori, producatori si editori au pus umarul pentru a aduce in casele telespectatorilor cele mai bune imagini si cele mai complete informatii. Tot acest maraton a fost posibil cu ajutorul a sapte masini speciale de transmisie prin satelit si 15 rucsacuri.

Pentru a introduce publicul in atmosfera celor 3 zile de calatorie apostolica, Digi24 a pregatit peste 70 de materiale, unele dintre ele adevarate pagini de istorie, multe in exclusivitate si cu valoare de document. Vineri, in Bucuresti, sambata la Sumuleu Ciuc si Iasi, iar duminica la Blaj si Sibiu, Digi24 a transmis emotia momentelor cu ajutorul a 7 scene si mini-studiouri, la care s-a adaugat o caravana mobila.

Aceste transmisiuni, urmarite cu interes si pe digi24.ro si pe platforma Digi Online, incununeaza o campanie de informare a publicului in legatura cu vizita apostolica a Suveranului Pontif in Romania. Aceasta a demarat la finalul lunii aprilie si a inclus transmisiuni de la evenimente ale comunitatii romano-catolice din orasele cuprinse in vizita si nu numai, reportaje si documentare dedicate vietii si activitatii Sfantului Parinte Papa Francisc sau celor 7 episcopi greco-catolici beatificati la Blaj.

Performanta obtinuta la finalul acestei saptamani continua sirul de audiente-record obtinute de emisiunile Digi24, de la finalul campaniei electorale pentru alegerile euro-parlamentare pana la finalul vizitei Papei Francisc.

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...