CP_Istoria cu stil

Digi World aduce două ediții speciale din seria „Istoria cu stil”, pe 8 și 15 ianuarie

Istoria este o listă inepuizabilă de surprize, iar Digi World continuă să răspundă curiozităților despre modă în zilele de 8 și 15 ianuarie, începând cu ora 20:55, prin intermediul seriei „Istoria cu stil”. Aceasta a fost lansată de Crăciun, în premieră în România, și este dedicată modei franceze și evoluției noilor tendințe, la limita dintre tradiționalism și modernism.

Prin aceste capsule concentrate de informație, adepții unui stil vestimentar personalizat, dar și persoanele curioase, preocupate de istorie şi de frumos parcurg o istorie a modei şi a stilului, din preistorie până în ziua de azi. Seria „Istoria cu stil” explorează dezvoltarea culturii şi a pieselor vestimentare de-a lungul timpului, într-o oglindă a istoriei sociale. Spectatorii vor explora o lume bogată şi inepuizabilă a modei, în care le vor fi descrise, viu şi dinamic, atât stilurile aflate în continuă schimbare, cât și procesele istorice şi trendurile care au precedat ţinutele Epocii Moderne.

Digi World a pregătit, în colaborare cu muzeograful Paulina Mănişor, încă două ediții speciale, care se vor difuza pe 8, respectiv 15 ianuarie, de la ora 20:55, în care principalul subiect va fi istoria modei franţuzeşti.

Pentru că istoria unei epoci se poate cunoaște mai bine din moda timpului decât din oricare alte izvoare, așa cum a spus un mare istoric francez, această colecție prezintă un documentar cronologic al modului în care Franța s-a impus ca meridian zero al eleganței și rafinamentului vestimentar, devenind reper și inspirație pentru moda întregii lumi. Pentru mine, ca muzeograf, această colaborare a fost una extrem de interesantă și provocatoare și mi-a oferit prilejul și bucuria de a învăța eu însămi lucruri noi despre istoria vestimentară”, a declarat Paulina Mănişor, muzeograf.

Proiectul „Istoria cu stil” nu ar fi fost posibil fără dedicarea echipei DIGI Docs, reprezentată de Mihaela Popescu, în calitate de producător executiv și regizor, Anca Grădinariu, redactor și scenarist și Bogdan Giurcă, editor montaj.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...