vizual Bundesliga

Digi Sport va transmite meciurile din Bundesliga

Din 24 august 2018, abonatii Digi TV si telespectatorii Digi Sport vor putea urmari cea mai importanta competitie de fotbal a Germaniei, Bundesliga.

Contractul pentru drepturile de difuzare cuprinde sezoanele 2018 - 2021, iar liga germana debuteaza la Digi Sport 2, vineri, la ora 21:30, cu un meci important, in care multipla campioana Bayern Munchen, cu 28 de titluri in palmares, va primi replica medaliatei cu bronz a editiei trecute, Hoffenheim.

"Prin aceasta noua achizitie importanta, le oferim abonatilor nostri ocazia de a vedea, timp de trei ani, cele mai apreciate competitii europene de fotbal - UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele de fotbal ale Spaniei, Italiei, Frantei si, mai nou, Bundesliga. Diversitatea transmisiunilor sportive interne si internationale si calitatea dezbaterilor si a analizelor sunt atu-urile televiziunii sportive a grupului, contribuind la mentinerea Digi Sport in pozitia de lider pe piata de profil din Romania", a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi|RCS&RDS.

Meciurile din Bundesliga vor fi transmise pe canalele Digi Sport si pe site-ul www.digisport.ro si vor putea fi vizionate de abonatii serviciilor de televiziune prin cablu si satelit sau internet. De asemenea, clientii Digi Mobil vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicatiei gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces.
Urmatoarele meciuri din liga germana vor fi difuzate dupa cum urmeaza:

Wolfsburg - Schalke 04, sambata pe Digi Sport 2 la ora 16:30,
Werder Bremen - Hannover 96, sambata pe Digi Sport 4 la ora 16:30
Mainz - Stuttgart, duminica pe Digi Sport 2 ora 16:30
Dortmund - RB Leipzig, duminica pe Digi Sport 2 la ora 19:00

Digi Sport va transmite, in exclusivitate, pana in 2021, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numarul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alaturi de Mihaela Buzarnescu, Sorana Carstea, Irina Begu, Monica Niculescu si Ana Bogdan, aflate intre primele 75 de jucatoare ale lumii. Transmisiunilor WTA li se adauga meciurile din Cupa Davis, Fed Cup si ATP 1000 si 500.

Competitii interne sau internationale de handbal, baschet, volei, motorsport completeaza grilele de programe ale Digi Sport. Telespectatorii si abonatii Digi au la dispozitie, pe canalele Digi Sport, dar si pe DigiNet sau pe platforma DigiOnline, o diversitate de emisiuni si transmisiuni sportive.  

Din Grupul Digi fac parte canalele de televiziune Digi24, DigiSport 1, 2, 3, 4, canalul de film FilmNow, canalele de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, canalele de muzica UTV, Music Channel si Hit Music Channel, posturile de radio ProFM, Digi FM, Music FM si Dance FM si platforma DigiOnline.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...