capturi spot

Digi saluta creativitatea #nelimitata a romanilor

Digi a lansat, la jumatatea lunii octombrie, o noua campanie de brand, inspirata de romanul obisnuit si de inventivitatea sa inepuizabila.

Conceptul campaniei porneste de la resursele spirituale si practice ale romanului simplu, care de voie si mai ales de nevoie, a ajuns sa se priceapa la orice. Prin intermediul unor franturi de istorie recenta, campania surprinde crampeie din materializarea spiritului practic al romanilor, apeland la mecanimul unei simple intoarceri in timp.

Primul spot al campaniei se indreapta spre una dintre solutiile inedite gasite de tinerii pasionati de dance si break-dance din anii ’80 pentru a arata cat mai cool – sireturile “glow in the dark”, adica vopsirea cu rivanol a sireturilor de la incaltamintea sport, astfel incat sa devina fluorescente.

Pe lista ”nascocirilor practice” figureaza sute de inventii anonime care au ramas in memoria colectiva a romanilor nostalgici: soseta anti-derapanta, trasa peste cizme iarna, balconul inchis cu geamurile de la autobuz, alternativa termopanelor actuale, oja care opreste desirarea ciorapului de dama, furculita pe post de antena TV, berea folosita in loc de fixativ de par.

De fapt, noua campanie Digi este despre romanul obisnuit si despre puterea sa de a transforma adversitatea si obstacolele in oportunitati, ca o recunoastere a eforturilor facute de poporul roman ca sa dainuiasca si pentru a marca Centenarul Marii Uniri. Astfel, Digi ii provoaca pe romani sa se “tele-porteze” la o tehnologie inovatoare, care ii trimite in trecutul relativ recent al poporului roman. Aceasta este si esenta brandului Digi: oferim romanilor solutii inovatoare, practice si accesibile, adaptate nevoilor acestora de conectivitate #nelimitata, comunicare si relaxare.

Conceptul este declinat in executii pentru televiziune, radio, print si online. Ideea creativa a fost dezvoltata de agentia Cap Compas, iar productia spotului TV a fost asigurata de casa de productie Multimedia Est.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre Grupul Digi | RCS & RDS

Grupul Digi |RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia. Infiintata in urma cu aproape 25 de ani, detine aproape in integralitate cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, care acopera circa 7 milioane gospodarii in Romania si Ungaria.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul comunicatiilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.
In Romania, Grupul Digi este, in prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajati, si contribuie la bugetul de stat si al asigurarilor sociale si de sanatate din principala sa piata cu mai mult de 120 milioane EUR anual.

In oferta de continuturi trans-media a grupului Digi figureaza televiziunile Digi 24, DigiSport, FilmNow, Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel si Hit Music Channel, radiourile Digi FM, ProFM, Dance FM si Music FM si platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...