Digi Conectati Nelimitat

Digi | RCS & RDS recruteaza la Angajatori de Top

Digi | RCS & RDS, lider pe piata operatorilor de televiziune prin cablu, dar si pe segmentul de servicii de internet fix, participa la Angajatori de Top cu o oferta de peste 300 de locuri de munca vacante pentru domeniile: vanzari, divizia de telefonie mobila, IT, logistica, dezvoltare retea si mentenanta, customer service si televiziune, din Bucuresti si Timisoara.

In perioada 19-20 octombrie, la Timisoara si 26-27 octombrie la Bucuresti, pasionatii de telecomunicatii dornici sa isi dezvolte o cariera in cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile in cele doua localitati.„Continuam sa ne dezvoltam si dorim sa avem alaturi de noi cei mai buni specialisti. Succesul companiei noastre se datoreaza celor circa 13.000 de profesionisti care au ales sa creasca impreuna cu DIGI. Astfel, prin prezenta la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionati de domeniul comunicatiilor electronice, dornici sa invete in permanenta si atrasi de un domeniu aflat in continua evolutie, sa ne cunoasca si sa ni se alature. In acest sens, apreciem ca Angajatori de Top reprezinta un eveniment - reper care mijloceste cu succes intalnirea cu candidatii potriviti”, a declarat Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Compania cauta atat specialisti inalt calificati, precum ingineri software cunoscatori ai limbajelor de programare Java, SQL si PHP, ingineri telecomunicatii cu studii de specialitate, specialisti IT cu expertiza in domeniul media, specialisti social-media, cat si personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vanzari, call center, infrastructura tehnica, administrativ, contabilitate.

La standul din cadrul targurilor de joburi, candidatii vor putea primi detalii cu privire la posturile vacante direct de la reprezentantii departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibila si pe pagina de LinkedIn sau in sectiunea de cariere de pe site-ul companiei.


Despre Grupul Digi| RCS & RDS

Digi|RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia si figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Infiintata in urma cu 25 de ani, compania detine aproape in integralitate cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria, la finalul anului.
Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.
In Romania, Grupul Digi este, in prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajati, si contribuie la bugetul de stat si al asigurarilor sociale si de sanatate din principala sa piata cu mai mult de 120 milioane EUR anual.
In oferta de continuturi trans-media a grupului Digi figureaza televiziunea de stiri Digi 24, televiziunile sportive DigiSport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzica UTV, Hit Music si Music Channel, radiourile ProFM, Digi FM si Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...