Telefoane-DIGI_K2

Digi | RCS & RDS aduce teste 5G si a doua generatie a telefoanelor marca proprie

La Go Tech World 2019! 

• Grupul Digi | RCS & RDS va participa, in perioada 2-3 octombrie, la Go Tech World, cea mai ampla conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale, unde va prezenta cele mai noi solutii de business si cele mai revolutionare tehnologii adoptate in 2019;
• Noua generatie de terminale marca proprie Digi C2, Digi R2, Digi K2 va fi prezentata, in premiera, in cadrul Go Tech World;
• Emisiunea Digi24 dedicata tehnologiei de ultima ora, ”2.0 Gadget”, isi instaleaza studioul in cadrul evenimentului si va acoperi toate subiectele incitante ale expozitiei. Ligia Munteanu, prezentatoarea emisiunii, va fi moderatorul uneia dintre scenele importante ale evenimentului;

PREMIERA: Generatia 2 a gamei de telefoane mobile Digi

Pasionatii de comunicatii electronice de ultima ora si de solutii digitale vor putea testa, in standul Digi, la Go Tech World, capacitatile tehnologiei 5G, utilizand telefoane mobile din gama Xiaomi disponibile in oferta operatorului. In premiera, Digi Mobil va prezenta publicului si noua generatie de terminale marca proprie Digi C2 si Digi R2, disponibile chiar de saptamana viitoare, si Digi K2, care va fi disponibil de la sfarsitul lunii.

Cele trei modele de telefoane mobile marca proprie beneficiaza de un design functional mult mai atractiv si de o serie de specificatii care imbunatatesc calitatea perceputa a terminalelor, pastrandu-si, totodata, una dintre caracteristicile de baza, si anume dual SIM.

Digi C2, modelul de intrare in gama, este prevazut cu un ecran de 6,1”, fata de 5,2”, cat avea predecesorul Digi C1. Celelalte doua modele din gama fac saltul la diagonala de 6,3”. Prevazute cu dual-camera si functionalitati de ultima ora precum deblocare faciala, senzor amprenta digitala, display full-view si waterdrop notch, telefoanele Digi primesc un plus de forta si responsivitate, gratie procesoarelor cu performante superioare. Digi C2 vine cu 3GB RAM si 32 GB memorie interna si un procesor Quad Core 2Ghz MTK (A22), Digi R2 - 4 GB RAM si 64 GB memorie interna si procesor Octa Core 2Ghz MTK (P22). Varful de gama, Digi K2, beneficiaza de 6 GB RAM si 128 GB memorie interna, de un procesor Octa Core 2Ghz MTK (P70) si de o camera foto mai puternica (48 MP fata de 21 MP, la Digi K1). Cele trei telefoane sunt compatibile cu tehnologiile 3G si 4G si dispun de functionalitatile VoLTE si VoWiFi, care pot fi accesate pe ambele cartele (dual 4G/dual VoLTE).

Intreaga gama de telefoane Digi, care vine cu sistemul de operare Android 9.0 Pie, reprezinta cea mai buna oferta sub raportul calitate-pret de pe piata. Pentru abonatii Digi Mobil, Digi C2 va fi disponibil la pretul de 399 lei (inclusiv TVA), Digi R2 la pretul de 499 lei (inclusiv TVA) si Digi K2 la pretul de 999 lei (inclusiv TVA). Telefoanele pot fi achizitionate si in rate, din reteaua de magazine a operatorului.


TESTE: In premiera pentru publicul larg, la standul Digi poate fi testata tehnologia 5G

O alta atractie a standului Digi o reprezinta efectuarea de speed-teste cu terminale 5G Xiaomi. Vizitatorii vor putea testa capacitatile celei mai noi tehnologii mobile disponibile in oferta Digi, cu ajutorul terminalelor expuse in stand. Lansat la finalul lunii iunie 2019, Digi Mobil 5G Smart este cea mai avansata tehnologie disponibila la nivel mondial, iar Digi | RCS & RDS a fost unul dintre operatorii care a facut pionierat in Romania, in acest domeniu. In prezent, operatorul detine statii de emisie in cele mai aglomerate zone din Bucuresti, Constanta (inclusiv Mamaia), Iasi, Cluj-Napoca, Oradea. Potrivit planului de dezvoltare anuntat cu ocazia lansarii comerciale a serviciului, in etapa urmatoare de extindere a retelei 5G se vor pune in functiune statii de emisie in Sinaia, Busteni, Predeal, Poiana Brasov, Brasov, Timisoara, Craiova, Sibiu si Brasov, pe Valea Prahovei.

Inca de la lansarea serviciului, abonatii Digi Mobil care detin un terminal compatibil 5G au putut efectua trafic si in reteaua Digi Mobil 5G, beneficiind de trafic nelimitat la viteze superioare. Detalii despre oferta de terminale mobile si preturile la care pot fi achizitionate sunt disponibile pe site-ul digiromania.ro.

O alta atractie a standului Digi va fi reprezentata de bancul de teste pentru serviciul Digi Net, unde se va putea evalua calitatea conectivitatii de date fixe pe care o livreaza compania, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru B2B, prin Digi Business. Digi Net este serviciul de internet fix care a propulsat compania pe pozitia de lider al segmentului, pe piata de retail.

Vizitatorii interesati de solutiile pe care divizia Digi Business le propune clientilor persoane juridice vor putea testa serviciul Digi CarTracs, o solutie de monitorizare, localizare si management al flotei de vehicule de companie. Aceasta se bucura de succes in randul utilizatorilor inca de la lansarea sa, acum un an, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB). Reprezentantii diviziei Digi Business vor fi disponibili pentru a detalia fiecare serviciu disponibil in portofoliul companiei, acoperind toate nevoile de conectivitate fixa sau mobila ale clientilor.

Maraton cu noutatile Go Tech World la emisiunea ”2.0 Gadget” de la Digi24

Noutatile, lansarile, testele si invitatii speciali ai Go Tech World 2019 vor fi prezenti pe tot parcursul evenimentului in stirile despre tehnologie difuzate de Digi24. ”2.0 Gadget”, emisiunea de profil a televiziunii care face parte din Grupul | RCS & RDS, isi va transfera studioul in mijlocul evenimentelor de la Go Tech World, in timp ce prezentatoarea Ligia Munteanu va anima, in calitate de moderator, discutiile si prezentarile de pe scena IT Ops. Unii dintre cei mai surprinzatori invitati ai evenimentului vor veni in fata camerei, in studioul 2.0 Gadget, si vor da declaratii pentru telespectatorii emisiunii. In editiile viitoare ale emisiunii se vor regasi informatii pe teme precum inteligenta artificiala si invatarea pe termen lung, tehnologia bionica, industriile verticale in era 5G, robotii humanoizi si aplicatiile in care pot fi implicati, experiente de mixed-reality si altele.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...