Harta-acoperire 3G, 4G, 5G

Digi Mobil aduce conectivitate superioara pentru utilizatorii de date mobile

• Abonatii Digi Mobil 5G beneficiaza, de luni, 26 august, de avantaje suplimentare: date mobile in reteaua 5G de pana la 80 GB/luna (fata de 50 GB/luna in prezent) la viteza normala*;
• Mai mult, odata atins pragul pentru traficul de date, abonatii vor putea continua sa acceseze datele mobile la viteze de download si upload superioare celor actuale (pana la 256 Kbps si, respectiv, 128 Kbps), indiferent de retea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament;
• Reteaua Digi Mobil 5G Smart a ajuns pe litoral si in mai multe orase din tara – Constanta, Oradea, Iasi si Cluj-Napoca.

Abonatii Digi Mobil 5G beneficiaza de noi facilitati la utilizarea datelor mobile. Pragul pentru traficul la viteza normala in reteaua 5G a fost majorat de la 50 GB/luna la 80 GB/luna*. De asemenea, dupa acest prag, viteza de download se va modifica lunar pana la 256 Kbps (in loc de 128 Kbps) si viteza de upload pana la 128 Kbps (in loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic si tehnologia in care a fost realizat.

O alta noutate adusa de Digi Mobil vizeaza extra-optiunea de date mobile suplimentare. Clientii care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (pana la 10 GB in reteaua 3G si restul in 4G si/sau 5G), activand extra-optiunea de 2 EUR (fara TVA).

In paralel, Grupul Digi | RCS & RDS a continuat extinderea retelei Digi Mobil 5G Smart in Oradea, Constanta, Mamaia, Iasi si Cluj Napoca unde au fost puse in functiune primele statii de emisie in cursul lunilor iulie si august.
Acoperirea retelei Digi Mobil 5G Smart in fiecare localitate poate fi consultata pe site-ul digiromania.ro. In ceea ce priveste celelalte doua tehnologii mobile de care dispune compania, reteaua 3G Digi Mobil acopera, in prezent, 99,5% din populatia Romaniei, iar reteaua 4G, 75 % din populatie. Harta acoperirii celor doua retele este, de asemenea, disponibila aici.

Clientii care vor sa testeze capacitatile tehnologiei 5G pot lansa comenzi, pe site-ul digiromania.ro, pentru achizitionarea celor doua terminale compatibile, care au si functiile VoLTE si VoWiFi: Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20x 5G, disponibile si in rate Digi, la portare.

Despre Digi | RCS & RDS

Digi Mobil este serviciul de telefonie si date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS. Liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia, Digi | RCS & RDS figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Compania detine aproape cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodarii cumulat in Romania si Ungaria, la finalul anului 2018.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...