CP_27.11.2020_Zona_de_risc_vizual_2

Digi Life: program special de 1 decembrie – „Zona de risc” revine cu echipa doctorului Grigore Tinică

De 1 decembrie, de la ora 21:00, Digi Life propune telespectatorilor un program de-a dreptul special: în cadrul seriei mediale Zona de risc, vor fi prezentate progresele incredibile făcute de echipa condusă de dr. Grigore Tinică, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” și profesor universitar în cadrul UMF „Gr. T. Popa” Iași.

De 1 decembrie, într-un an care a depășit limitele convenționalului și care a pus la încercare sistemul medical din întreaga lume, persoanele cărora trebuie să le mulțumim și cărora trebuie să le facem eforturile cunoscute sunt, negreșit, medicii. Ediția „Zona de Risc” de 1 decembrie aduce în prim-plan eforturile reputatei echipe de cardiologi de la Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași și modul în care aceștia au reușit să își îndeplinească misiunea la cel mai înalt nivel, chiar dacă schimbările cauzate de pandemie au fost majore. Medicii sunt, deopotrivă, niște eroi ai națiunii”, a declarat Bogdan Chirițoiu, managerul canalelor documentare din portofoliul Grupului Digi | RCS & RDS.

În urmă cu 7 ani, echipa Digi Life a realizat, în cadrul seriei medicale Zona de Risc, două episoade cu echipa de cardiologi condusă de dr. Grigore Tinică. Acum, Digi Life se întoare în locul în care, de decenii bune, nenumărate vieți sunt salvate prin intervenții și premiere medicale apreciate la nivel mondial.

În acest nou episod, de la ora 21:00, la data de 1 decembrie, telespectatorii Digi Life se vor putea pune la curent cu progresele făcute de echipa doctorului Tinică, care va prezenta felul în care spitalul și medicii s-au adaptat situației generate de pandemia COVID-19, care sunt cele mai noi și revoluționare proceduri și cum reușește spitalul să se plaseze în avangarda celor mai avansate terapii europene. Vorbim cu medici, rezidenți și pacienți pentru care miracolul medical a devenit o realitate. Aflăm cum este să lucrezi într-o echipă de supercardiologi, de ce intervenţia chirurgicală este de fiecare dată şi o creaţie, cât contează inspirația de moment și de ce anume are nevoie un chirurg, în afară de pasiune, suflet și talent, pentru a face o inimă bolnavă să funcţioneze din nou.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...