27GurileRele_GA_Snake_1200x628

Digi închide ”Gurile Rele” cu cele mai bune oferte de toamnă

La început de toamnă, Digi deschide sezonul celor mai bune oferte cu campania „Gurile Rele” și aduce în atenția abonaților beneficiile de care se pot bucura dacă aleg serviciile de comunicații electronice fixe și mobile Digi. Iar când spunem ”avantaje”, ne  referim atât la prețurile cu adevărat avantajoase pentru clienți, cât și la lipsa surprizelor neplăcute. Astfel, clienții Digi ni se pot alătura în campania de închidere a ... gurilor rele.

Din 22 septembrie, de marți până duminică, clienții care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomânia.ro și pe aplicația mobilă DigiRomania.

Toți clienții care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă. Ca întotdeauna, abonarea este disponibilă complet online, inclusiv programarea instalării. Indiferent ce servicii alege să contracteze un client, prețul acestora va fi redus direct pe factură în primele 6 luni cu 50%.

Campania este valabilă în perioada 22 și 27 septembrie și este disponibilă exclusiv online pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 luni, iar toate detaliile sunt disponibile pe site-ul DigiRomania.ro și pe aplicația mobilă DigiRomania.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...