Vizual Comunicat_1

Digi FM va difuza, din 31 octombrie, pastilele de educație financiară „Banii în mișcare” create de Iancu Guda

Începând de luni, 31 octombrie, rubrica economică „Banii în mișcare” prezentată de Iancu Guda la Digi24 se va difuza și la Digi FM, sub forma unor pastile concentrate de educație financiară. Astfel, în fiecare luni, miercuri și vineri, la orele 6:45, 12:20 și 19:20, ascultătorii vor învăța cum să își gestioneze resursele financiare, în raport cu nevoile și obiectivele setate.

Într-o perioadă volatilă și provocatoare, din punct de vedere economic, pastilele radio „Banii în mișcare” aduc informația financiară ascultătorilor, pentru a contribui la responsabilizarea acestora, dar și la dezvoltarea unui mediu de afaceri competitiv. Deși încă este considerat un subiect tabu în România, educația financiară contribuie la formarea unor comportamente financiare corecte, care au la bază alegeri înțelepte.

Iancu Guda aduce la Digi FM același format, dar într-o variantă mai scurtă, potrivită mediului on air, și conținut educativ destinat atât persoanelor fizice, în săptămânile impare, cât și companiilor, în săptămânile pare, care urmăresc tehnici de dezvoltare a unui business de succes. De asemenea, ascultătorii care își doresc să afle cum să pună banii în mișcare, dar timpul sau contextul nu le permite să noteze ceea ce li se pare interesant, regăsesc pastilele și pe site-ul digifm.ro, în secțiunea „Podcast”.

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din Grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...