sdjhcbgsdjcjk

Digi FM sustine cuplurile fericite!

Ascultatorii Digi FM au mereu parte de suprize care sa le faca ziua mai frumoasa! S-a intamplat si saptamana aceasta, cand echipa noastra a oferit un super cadou in direct de la prietenii si parteneriii postului de radio.

Despre ce este vorba?

Dupa ce vineri dimineata am aflat in direct la matinal cu Miu si Striblea ca ascultatorii nostri, parinti, nu prea mai au timp si de ei, pe langa cresterea urmasilor, totul culminand cu povestea senzationala a lui Mitica, cel care n-apuca sa-si mai vada nevasta dupa ce au crescut copiii, astazi- luni, unul dintre cei mai apropiati parteneri Digi FM, DirectBooking.com ne-a sunat in direct cerand sa ii facem legatura cu Mititca.

Ceea ce matinalii au si facut sunand repejor la acesta. L-au gasit din nou pe drumuri, plecat de acasa, dar ceva mai relaxat decat vineri, pentru ca peste weekend copiii nu au fost acasa.

In direct si de comun acord cu partenerul www.directbooking.ro si cu ascultatorul Mitica, au hotarat sa-i dea un cadou. Un week-end romantic la mare in luna iunie. Asa sa mai apuce si el sa mai ramana singur cu sotia.
Ce nu v-am zis? Pe 16 aprilie e si ziua lui Mitica, asa ca echipa Digi FM, alaturi directbooking.ro, au ales acest mod original de ai spune LA MULTI ANI!


Pentru curiosi, interventia radio se gaseste aici: https://www.digifm.ro/on-air/emisiuni/bogdan-miu-si-catalin-striblea/un-weekend-romantic-pentru-ascultatorul-care-nu-apuca-sa-raman-singur-cu-sotia-34328

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...