DIGI FM APUS LIVE cu Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam

PROMENADA Mall, miercuri, 24 iulie, ora 20.00 - INTRAREA LIBERA

Digi FM dedica luna iulie poemului muzical. Ascultatorii Digi FM si iubitorii de muzica buna sunt invitati, pe cel mai scurt drum spre o seara perfecta, alaturi de artistii care aduc poezia in muzica verii 2019. Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam vor fi starurile unei noi editii Digi FM Apus LIVE.

Miercuri, 24 iulie, intr-un decor de vis, pe terasa Promenada Mall din Capitala, scoatem din nou muzica pe scena in aer liber. Apreciatii artisti Global Records, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam, strang cele mai cunoscute hituri ale lor si le vor canta intr-un show unic live, dedicat publicului Digi FM.

Concertul va incepe de la ora 20.00, intrarea este libera, iar distractia asigurata de gazdele artistilor si invitatilor - matinalii Digi FM, Catalin Striblea si Bogdan Miu, secondati de “co-echipierii” Bogdan Ciuclaru si Beatrice Ghiciov.

Stiti ce voi face pe 24 iulie, dupa matinal? Nimic! Pentru ca am de gand sa ma relaxez pana cand incepe Digi FM Apus LIVE, la ora 20.00, pe Promenda Mall din Bucuresti. De anul trecut tot astept o noua editie de APUS Digi FM si cand am auzit ca o sa prezint din nou alaturi de colegul Miu si de echipa noastra, am zis ca toata ziua o sa ma pregatesc pentru muzica perfecta pe care doar artistii nostri ne-o pot dedica, ne-a spus bucuros Catalin Striblea.

Concertele Digi FM APUS au fost lansate anul trecut si, pana in prezent, i-au adus aproape de publicul care iubeste muzica buna pe Antonia, Nicoleta Nuca, Feli, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica, Sore si Smiley. Pentru cei care nu vor putea ajunge la concert, UTV va asigura transmisiunea in direct, de la ora 20:00.

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...