Vizual Comunicat_Digi FM

Digi FM aduce un nou sezon, din 12 septembrie, cu Mîndruță, Craioveanu, Miu, Beatrice și Ciuclaru

Echipa Digi FM se reunește după vacanța de vară și deschide, oficial, sezonul de toamnă. Lucian Mîndruță și cei 2 Matinali și jumătate, Beatrice, Miu și Ciuclaru, revin la microfoanele Digi FM începând de luni, 12 septembrie. Alături de ei, întors deja de două săptămâni, este și colegul Vlad Craioveanu, entuziasmat de noul sezon.

„… trebuie să vă informez că planul meu de a deveni milionar în timpul vacanței a eșuat. Ca atare, sunt nevoit să mă întorc la muncă, de luni. Radio de la 17:00 la 19:00”, a transmis Lucian Mîndruță pe rețelele sociale.

Sezonul de toamnă vine și cu o emisiune nouă, „Audiență națională”, realizată de jurnaliștii Robert Kiss și Alexandru Rotaru. Emisiunea, difuzată de luni până joi, de la ora 13:00, aduce la aceeași masă invitații și ascultătorii, pentru a comenta principalele evenimente socio-politice. Programele Digi FM vor oferi ascultătorilor, în continuare, sute de premii și vacanțe pentru întreaga familie. De asemenea, prezentatorii se vor afla în mijlocul marilor evenimente, așa cum s-au aventurat la începutul lunii august, la Untold, cel mai mare festival de muzică din România.

Așadar, din 12 septembrie, ascultătorii sunt invitați să deschidă radioul și să aleagă frecvențele Digi FM, fiindcă toate programele preferate se întorc la ei. Ca să știi.

*Mai multe informații despre echipă, știri și grila de programe sunt disponibile pe site-ul www.digifm.ro.

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

 

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...